Разделихме се за да помисли......

• 52 491
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
си дума, не е непременно лошо и при мен винаги е свършвало добре Simple Smile Дадох контрапримери на мненията, че не обича, че не знам си какво.

Много добре разбрах, само че е непременно лошо. Отделно какво означава "всеки път свършва добре", ако беше добре, щеше да е един път. Това всеки път трябва да ти подскаже, че не е било толкова добре. И да - скъсал е с нея или чака тя да скъса с него, нали иска съвети от опит - от опит й го казвам.

# 361
Ох, аз чакам края с нетърпение  fingerscrossed kiss

# 362
Не си ли чела до сега подобни теми? И заживели щастливо, разбира се.

# 363
Не си ли чела до сега подобни теми? И заживели щастливо, разбира се.

Да де, чакам хепи енда Popcorn

# 364
OX'AMAH,лошо няма да се помисли преди сериозна крачка. Ама да беше мислил преди да иска да опознава детето й и да прекарва повече време с него, както и да говори за бебенца/ ако е говорил той, де/
Болка винаги има, но е в пъти по-мъчително когато чувстваш и обида. Връщайки се назад във времето, разделите не ги помня с това, че човекът не е искал да бъде с мен, а с обидата  която ми е оставил. И съм простила , че по някаква причина не иска да е с мен, то наична по който го е направил -не!

# 365
Хайде стига холивудски сценарии Mr. GreenНещата обикновено са прости и ясни,ние хората сами ги усложняваме с идеи,сценарии и режисури понякога.Една работа ако ще стане,няма нужда от свещи и молитви.Пет месеца били заедно,и хоп-раздяла,за да помисли...Е,на мен ми прилича на културно отказване,ама знам ли все пак...Все едно да кажат -ще ти се обадя по някое време ,ти си чакай ако нямаш работа NaughtyЖената е влюбена и пристрастна,много ясно,че не може реално да прецени и да се види отстрани.Затова има нужда от мнения и съвети.И понеже всички ние сме странични и безпристрастни, виждаме нещата реално каквито са.Не е нито за сърдене,нито за обиждане.Една ли има някоя от нас,която да не е лъгана по подобен начин.Поне веднъж ни се е случвало да се вържем на някой миндил и да чакаме благовейното му обаждане,а той хал хабер да си няма вече за нас.На мен лично ми се е случвало,и то не само веднъж  Embarassed Embarassed EmbarassedНо това като млада и глупава.Вече във въздуха  усещам кога ме искат и кога ме разиграват.Ама сега,когато вече съм на 40 г.и съм видяла какво ли не.Което не пречи отвреме навреме да изпадам в мелодрами,разбира се Mr. GreenНека се съвземе жената,нека се успокои.Осъзната или не,раздялата винаги е болезнена.Трябва време,за да се забравят устни,думи,ласки,обещания...То не става от днеска за утре.Разумът казва едно,а сърцето друго.Не е толкова лесно наистина.

# 366
си дума, не е непременно лошо и при мен винаги е свършвало добре Simple Smile Дадох контрапримери на мненията, че не обича, че не знам си какво.

Много добре разбрах, само че е непременно лошо. Отделно какво означава "всеки път свършва добре", ако беше добре, щеше да е един път. Това всеки път трябва да ти подскаже, че не е било толкова добре. И да - скъсал е с нея или чака тя да скъса с него, нали иска съвети от опит - от опит й го казвам.
Аз от опит казвам точно обратното.

# 367
  • София
Ще прощавате, обаче ако някой мил човечец започне да ме гледа с влажен юношески поглед и да реди лирични куплети за истинската любов, и при това става въпрос за:

1. възраст на главните действащи лица 30-40 години
2. мечти за семейство и деца само след 5-6 месечна връзка,

ще си плюя мигновено на петите и ще избягам.

Разликата би била, че аз съм от по-циничен тип (явно) и бих преустановила подобна връзка в прав текст.

В случая не е толкова важно кой е мъж и кой е жена. Става дума за силно обсебващ типаж, нещо което за мене е меко казано неприемливо и отблъскващо.
Допускам, че не съм единственият човек на този свят с подобни възприятия за нещата.
Изводите следват от само себе си.

# 368
Честно да ви кажа, не знам как да продължа...Дали да кажа какво се е случило реално  през тези дни, защото има развитие , или да оставя да се развият вашите сценарии.Мили, скъпи дами, момичета......... newsm03
Не казвам, че съм безгрешна, за това и съм тук, да търся съвет, как се постъпва в такива случаи...защото не искам да допусна грешка към дъщеря ми.
Повтарям - той е прекрасен човек, сериозен, отговорен.
През това време разговарях  и с майка ми, допуснах я да прочете важни разговори между нас, за да има едно реално обективно мнение.
С най-голямото ми уважение към всички вас, аз попитах за съвет тези, които имат този горчив опит.Не всяка от вас е била с дете, на такава възраст и с такива проблеми.Благодаря ви за вниманието...цели 25 страници Shocked
Знае ли всяка от вас, която се опитва да  съди и дава съвети , как се къса частица по частица сърцето ми, как се лутам между ада и рая. Дано никога да не узнаете.... Hug
Не искам и  да си мислите , че сме необуздани в чувствата и действията си.
Има развитие след като съм писала, има много думи, много хубави и силни чувства между нас..,но все още за мен всичко е на кантар, точно защото съм майка на прекрасно момиченце.Преди да започна темата си мислех....ами ако сега след това залитане той се реши, аз дали ще имам същото доверие...
Ла сомбра.......много смислено и правилно, много точни думи и за моя случай в частност.Има грешки, произлизащи от това, че не ни познава като личности.
Да жалко, ще разочаровам някои от вас, че съм поет по душа, но не всяка от нас може да върти задник на пилона...и да разиграва кончето си.Има и такива , които четат стихове, слушат музиката на душата на хората , които обичат -Red
Благодаря Ви за вниманието...Ще продължа темата... Hug
мама мекичка Hug
Red  Peace see you later
Oh`àman Hug

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 01:10 от macipici

# 369
Хайде, разказвай де  Hug

# 370
...
Има развитие след като съм писала, има много думи, много хубави и силни чувства между нас..
...
Трябва да го изживееш и преживееш, за да го осъзнаеш.
Думите са вятър, гледай само действията, те ще ти подскажат, дали човекът наистина държи на едно общо бъдеще, или в момента само те забаламосва, докато събере смелост да си тръгне завинаги от теб.  Peace

# 371
Цитат
Да жалко, ще разочаровам някои от вас, че съм поет по душа, но не всяка от нас може да върти задник на пилона...и да разиграва кончето си.Има и такива , които четат стихове, слушат музиката на душата на хората , които обичат

Авторке, много си ми симпатична, но си в голяма грешка. Това да си наивен , няма нищо общо с четенето на стихове и слушането на музика. И това, че всички тук мислят с главите си, не означава че въртят задници по пилоните. Не пропускаш във всеки пост да захапеш, но си задай въпроса, защо 99% от постовете са идентични. Дали всички момичета тук не обичат или не са обичали?
Защо си мислиш, че само ти обичаш, само ти знаеш какво е болка, а всички останали само гледат сериали или не слизат от пилона?
В крайна сметка за какво пусна темата и какво очакваше от нея?
Много хубаво, че има силни думи, но лично за мен биха били важни действията. Сладки приказки всеки може да реди.  И явно не заеш какво е ад, дано никога да не разбереш! Peace

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 08:04 от MALVINA

# 372
Защо си мислиш, че само ти обичаш, само ти знаеш какво е болка, а всички останали само гледат сериали или не слизат от пилона?

MALVINA , разсмя ме рано сутринта ! smile3521

Явно момъкът продължава да заблуждава авторката , нищо конкретно не каза да се е случило  . Mr. Green

# 373
Думите могат да бъдат двусмислени и подвеждащи,затова важни са делата.Лично аз,водена от горчив опит,одавна не слушам какво се говори,а гледам какво се прави.Любовни думи,прошепнати по време на екстаз,въодушевление,непосредствено след интимност,обещания,клетви-всичко това не струва и пукната пара,ако не е съпроводено с действия.То и на мен един мъж ми казваше по 10 пъти на ден обичам те,разнежен и влюбен,със съответния плам в очите и ентусиазъм в секса,и това още първия месец,но като стана напечено си плю на петите с 200,съответно забравил всички клетви и любовни думи Mr. GreenДобре че,не го взех много на сериозно,щото и аз сега щях да плача и да го играя прелъстена и изоставена.Та важни са не думите,а делата,делата GrinningЧувствата и любовта си проличават в екстремни ситуации,когато трябва да се вземе решение и да се направи избор.Иначе красиви думи всеки може да реди.

# 374
Благодаря на модераторите за функцията "отписване"  bowuu

Отивам да поплача горко зад пилона, че не съм поет и не ги разбирам тия работи с музиката на душата  Flushed

Общи условия

Активация на акаунт