Разделихме се за да помисли......

• 52 462
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ами никой не обича да бъде зарязания. Затова украсяваме, пускаме по някой сълза и твърдо продължаваме напред. А другият вариант го има само в романите -  Mr. Green Mr. Green "и тя го чакаше до края на живота си"  Mr. Green Mr. Green

Е кой вариант предпочитате  newsm78 newsm78 Тя е силна, стабилна, смела (я всичките са със "с"), уравновесена и т.н. Как така ще чака и ще се надява. А тук веднага я нападнахте - да чакаш мъж, да не си луда (не директно, но това беше смисъла) Twisted Evil Е и тя ви послуша - не го чака, заряза го. И пак има недоволни  Mr. Green 

# 526
Наде, защо да сме недоволни? Пожелахме и успех по пътя напред. Лично аз имам едни съмнения, че тя жали него, че той страда от раздялата и отново тя трябва да заеме позицията да бъде силна. Да свърши мръсната работа, че и да остане с чувството за вина, че тя е прекратила отношенията, че го е оставила страдащ и съсипан.
Убедена съм , че авторката е силна . Просто в момента проявава слабост, заради болката от случилото се. Всеки е слаб в такъв момент, защото емоциите са прекалено много и те оставят без дъх. Въпросът е , че трябва да се отърси колкото може по-бързо от това, за да не го  превърне в агония и да удължи страданието си. Няма смисъл, а и със сигурност не го заслужава. Именно затова й написах да си даде срок, в който да се нареве, да страда и всички други неща, които ти се иска да правиш, когато ти е много мъчно. Но след това да си вдигне главата, да си даде сметка, че животът не е свършил и че трябва да постави себе си и детето на първо място!

# 527
Това май е подхода на повечето мъже Crazy Те обичат много Heart Eyes и не искат да късат, а оставят жената да свърши и това, като й писне от изцепките му Twisted Evil Което бързичко се случва и те остават хем свободни, хем онеправдани и зарязани в случай че се наложи да се обясняват ("Тя поиска да се разделим, не знам защо!"). Поне аз самата в този филм играх и повече едва ли ще успее да ми го спретне някой. Човек се учи от грешките си Wink

# 528
Поне аз самата в този филм играх и повече едва ли ще успее да ми го спретне някой. Човек се учи от грешките си Wink
Не си го играла само ти. И аз съм го играла и като гледам около мен мои близки и приятелки и те са го играли или го играят.
Ако направим една анкета сред разведени жени, колко от тях са обвинени от мъжете си, че те са виновни за развода, сигурна съм че резулатът ще е впечатляващ Simple Smile

# 529
  • София
E , kak kоя , ТонабОмбона  Hug
сега ще си каже тя , ко мълчи сА прави  Crossing Arms
Десссс, как да отговарям като два дни изтрезнявам.  Hug
А и рейтингът ми драстично падна, нищо, че по дифолт разбивам винаги конкуренцията.

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 09:12 от tonkabonka

# 530
  • София
E , kak kоя , ТонабОмбона  Hug
сега ще си каже тя , ко мълчи сА прави  Crossing Arms
Десссс, как да отговарям като два дни изтезнявам.  Hug
А и рейтингът ми драстично падна, нищо, че по дифолт разбивам винаги конкуренцията.

или изтрезнявам  newsm78 newsm78

# 531
Класика в жанра, седят кротко и чакат жената да каже край, горкичките раними мъжлета.

# 532
Аз пък не вярвам наистина да го е оставила,още някакви драми ще има,
но дали ще пише...

# 533
  • София
но дали ще пише...

А дано, ама надали  Party Party

Драмата е ясно - силна жена зарязва слабия мъж, за да продължи напред (а къде е това напред  newsm78 newsm78) - класика  ooooh!

# 534
Напред е винаги по-добре  Peace Wink

# 535
Драмата е ясно - силна жена зарязва слабия мъж, за да продължи напред (а къде е това напред  newsm78 newsm78) - класика  ooooh!
E как къде ?! Ами напред в живота Simple Smile Да цикли на едно място ли? Да стои и да реве, да го мисли и да гледа в една точка. Ами ще си работи, ще си гледа детето, ще общува с приятелите си, ще има нови запознанства. Изобщо щом сме живи и здрави на тази земя, има само напред.  Или липсата на мъж означава спиране на живота, стоене на едно място и никакво развитие в нищо?
Хората се срещат и разеделят постоянно, все пак.  Peace

# 536
  • София
E как къде ?! Ами напред в живота Simple Smile Да цикли на едно място ли? Да стои и да реве, да го мисли и да гледа в една точка. Ами ще си работи, ще си гледа детето, ще общува с приятелите си, ще има нови запознанства. Изобщо щом сме живи и здрави на тази земя, има само напред.  Или липсата на мъж означава спиране на живота, стоене на едно място и никакво развитие в нищо?
Хората се срещат и разеделят постоянно, все пак.  Peace

А има и нагоре  Mr. Green Mr. Green, не е само напред

# 537
но дали ще пише...
И аз така мисля. Това, че тя си е тръгнала хич не ми се вярва.

# 538
А има и нагоре  Mr. Green Mr. Green, не е само напред
Абе има всякакви посоки-  напред, назад, нагоре, надолу...наникъде...Ама важното е все пак , че има изобор накъде да се засилиш. Grinning

# 539
Че тя в случая има ли избор ?
За него е ясно - не иска и толкова .
Тя , ще не ще , ще се примири . Tired
Но ще има рев дълго време , според мен ...

Общи условия

Активация на акаунт