Аватарна тема 44 - Някога отдавна...

• 31 155
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз съм готова  Simple Smile  Друго не ми хрумна  Laughing

Шоколадче
Скрит текст:
много съжалявам за лошите новини  Hug Надявам се все пак да е лъжливо  Rolling Eyes Чела съм разни истории, как уж ще правят абразио, пък се оказва, че си има бебе. 
А защо не те оставят да се изчистиш сама, при евентуален лош развой?Не знам за коя седмица става въпрос, но при първия ми спонтанен аборт, доколкото помня бях 6-7 седма седмица и не се наложи никакво чистене.

# 676
  • в огледалото на живота
Шоко,я бързо да махнеш този аватар.....
Какво е това настроение,не бързай да се настройваш отрицателно,моля те ...
Нали знаеш,че силата на мисълта е най-силното  нещо,мисли позитивно и изчакай до четвъртък.
Мой съвет е дори да минеш поне още два различни лекари за преглед.
Върна ме назад във времето,в нашата отчетна 2 момичета бяха с диагноза кухо яйце едната от които и беше 3 бременност.Ами до последно не вярваше момичето,мина преглед при друг лекар след седмица и тогава видяха точицата със пулсиращо сърчице....И днес вече си има един пораснал младеж на 4г с две каки които му се радват и глезят  Heart Eyes И другата мама е с щастлив развой на финала.
Не бързай мила,не бързай...успокой се  Hug
В коя гс се водиш?
Прегръщам те силно и ти желая цялото щастие и всичкия късмет да ви  споходят и да ви направят истински щастливи с половинката  Hug

# 677
Шоко, на мен с 2-та и с 4-та бременност също не ми видяха в началото сърчицето....Дори с втората ми казаха, че съм имала киста и не съм била бременна....Просто и двата пъти бях отишла явно много рано.....Сърце може да се види в 7-ма седмица....А при по-дебела коремна стена(както при мен) дори най-добре е и желателно да е с вагинален ултразвук......В коя седмица си? Кураж и сили, мила Шоко! Hug

# 678
Aкаша, Фустичка, наздраве! Честита именничка на Зеленоочка!
Адашки или почти адашки сме явно. И аз съм днес от празнуващите. Само дето от работа не остана време да кажа едно наздраве поне.
Шоколадче  Hug Hug Hug Кураж!

# 679
Шоколадче, абсолютно със съгласна с devi4ca. Потърси и второ мнение! Стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин!  Hug

# 680
Шоколадче  Hug, искрено се моля да е грешка на лекаря.
Подкрепям мнението на devi4ca.
Дано след няколко дни да ни кажеш че днес е станала  грешка newsm17

# 681
Ами хайде и аз ще го подложа д-ра на съмнение. Позволих си да прочета, че е видял и отлепване. В такъв случай защо не те прие в болница? Аз бях в 6 г.с. когато се видя само една точка и отлепване. Веднага ме приеха в патология. Дори не се знаеше има или няма смисъл. Системи, лежане..
Съветвам те с това отлепяне да си стоиш на дупарата, а както са ти писали не бързай, тя понякога природата сама си върши работата.

# 682
Ето ме и мен с деца в гората в Индонезия Simple Smile

Честит имен ден на всички празнуващи Hug

Шоколадче, надявам се лекаря да греши Hug

# 683
Ако не съм закъсняла и аз ще участвам в играта.
Комбинацията ми е малко мрачна и затова се чудех дали да се включа.

Посланието е дано никога да не става това от моята комбинация, за да се радваме на горите такива каквито са на вашите комбинации.

# 684
  • В Космоса
Реших да се заема да пусна тази вечер общия. Почти е готов. Джой се е преоблякла, обаче и Шоколадче май. Моля да ми предоставят на лични картинките. Ако не утре ще ги добавям, а гласуването да се забави при възможност.  Peace

# 685
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не знаех, Акаша- стоях с картинките повече от денонощие и не ми хрумна да питам може ли д аги махам. Ей-сега ще кача пак и ще ти пратя лично.

# 686
  • В Космоса
Тема: ГОРА

Скрит текст:
Hrisy®...

erin_niki

Ореада

Самодива

Merelenda

green eyes

Pelenė

devi4ca

sise_to

~Artemis~

Лале в дъжда

Почти безобидн@

loca

Tuon

К А Т И

Синя слива

скрита Фуста

silveto_

·٠•violetka•٠·

Sause baus!

Мимии

ВЪЛШЕБНАТА ГОРА НА БРУНО ТОРФС

Moli88

Ирайн

There's something in the shadows...A dark heart is beating, and waiting for you.Oh......You better........run.

Sellene

Баба Яка

joy_r

Shokoladche

Акаша

Гласуване от 1-во до 5-то място.

Специален приз по ваше усмотрение.

Забележка: Ако Шоколадчето ще участва, ще ви помоля моля да промените гласовете си евентуално, когато тя се включи. Ако съм пропуснала още някой, моля дайте сигнал.

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 11:05 от Акаша

# 687
·٠•violetka•٠· - 5т
devi4ca - 4т
Hrisy®... - 3т
erin_niki - 2т
Лале в дъжда - 1т

Приз за най-нестандартни и интересни комбинации -  loca и Мимии

Да взема да гласувам че колкото повече ги гледам, толкова по трудно ми е да избера.

# 688
  • Телиш/Плевен
 newsm80
5 точки за Синя слива
4 точки за Sause baus!
3 точки за green eyes
2 точки за •٠•violetka•٠•
1 точка за devi4ca

Приз за loca

newsm51

# 689
  • España (Плевен)