Отговори
# 480
  • София
Ааааа и гледат АФК  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 481
Ди  Hug Heart Eyes, подигравяй се ти, ама нали знаеш, че съм с Керо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Йо Hug

Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

#Shocked С кой??? Кво стана с Каптана?  Shocked ох горкичкия много му се насъбра  Joy Joy Joy

Пепинииииии  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug лекааа, красотааа  Heart Eyes Heart Eyes

Йо, Каптана е при Неви вече от 2-3 седмици, и аз имам ново севгили, Керем от слънцата,  което е на Ирка мъж, а аз съм метреса и то главна  tooth

# 482
Йо  Hug Heart Eyes да тЪ отбИлежЪ и  Naughty да знайш и срещУ 4 бидона нИ тЪ давам на Мейметя, Thinking ама акУ даде 5 бидона ,можи  и да станИ  

# 483
  • София
Ди  Hug Heart Eyes, подигравяй се ти, ама нали знаеш, че съм с Керо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Йо Hug

#Shocked С кой??? Кво стана с Каптана?  Shocked ох горкичкия много му се насъбра  Joy Joy Joy

Пепинииииии  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug лекааа, красотааа  Heart Eyes Heart Eyes

Йо, Каптана е при Неви вече от 2-3 седмици, и аз имам ново севгили, Керем от слънцата,  което е на Ирка мъж, а аз съм метреса и то главна  tooth

Тцтцтцт какви неща ставали тука, а аз си нямам и на идея  ooooh! Joy Joy Joy Ама Чачи не се бара нали знайте, може да е със секви животни на главата ама си го обичам и не си го давам  Naughty

# 484
  • София
Йо  Hug Heart Eyes да тЪ отбИлежЪ и  Naughty да знайш и срещУ 4 бидона нИ тЪ давам на Мейметя, Thinking ама акУ даде 5 бидона ,можи  и да станИ  

Дидии  Heart Eyes Hug Hug  #Shocked епа я 5 бидоня ли струвам само  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 485
Мими  Hug  welcome   Naughty и да кажа чИ до бидонтИ никой нимой да припарва щот са ни точнУ  Mr. Green

# 486
  • Още у мъглата ...
Пепин  Hug Heart Eyes Heart Eyes Много нежни колажи  Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Лека нощ  Hug Heart Eyes

Джейн Hug Диби  Hug  Миме  Hug, мерси за зафалването за шопо-комиксчето ми  Hug Joy Joy

# 487
Габи, мрази ме Laughing

Ozan Doğulu, Güneri Cıvaoğlu, Alper Saldıran, Hande Subaşı ve Çağatay Ulusoy. / Şeffaf Oda (2011)

Барса падна  Mr. Green

Ayça Bingöl, Güneri Cıvaoğlu, Selin Şekerci ve Hazal Kaya. / Şeffaf Oda (2011)

# 488
  • Още у мъглата ...

Йо Hug

Ама не си казваш, че имаш нов обожател  Joy Joy Joy Joy Joy Дет зарязва и Ирка и Зизуна, заради теб  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 489
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ей това е жертвоготовност  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 490
  • София

Йо Hug

Ама не си казваш, че имаш нов обожател  Joy Joy Joy Joy Joy Дет зарязва и Ирка и Зизуна, заради теб  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo е как ще каже, то за казване ли е  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 491

Дидии  Heart Eyes Hug Hug  #Shocked епа я 5 бидоня ли струвам само  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
е на  ама,толкоз не ми достигат да си напрая коледна елха ,нал празници идват  Joy Joy Joy Joy Joy

# 492
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Искам да видите това, как се гледа АФК hahaha hahaha hahaha

Ох беееееееееееее... Joy Joy Joy Joy

# 493
  • София

е на  ама,толкоз не ми достигат да си напрая коледна елха ,нал празници идват  Joy Joy Joy Joy Joy

Е щом е за празника добре ама немой ли да земете бидонти и аз да си седя при Чачи, не го ща тоя Мемет  ooooh! newsm45

# 494
  • Още у мъглата ...
Габи, мрази ме Laughing

Ozan Doğulu, Güneri Cıvaoğlu, Alper Saldıran, Hande Subaşı ve Çağatay Ulusoy. / Şeffaf Oda (2011)

Барса падна  Mr. Green

А ето и от същото място с Хазалка  Party Party

Ayça Bingöl, Güneri Cıvaoğlu, Selin Şekerci ve Hazal Kaya. / Şeffaf Oda (2011)

Глей ги кви са джеремета  ooooh!

Ох, Джейн, ти си го добавила, ама аз нъл съм бързата и та цитирах преди добавката  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт