ТравеРтиСт с финтифлюЖки пее песен на гЪнсЕТ Роузес, става лаОрЯТ в раЬона-87

• 31 027
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
пошеставал
Цитат
трупосвам
Последното няма нищо общо с трупове...

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 08:56 от svetkavitsa

# 661
  • The QC to be!!!
Глупав ?с - вие как разграничавате дислексия в писането от писмени грешки?

# 662
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Цитат
след като изстече
Цитат
без грам човештина
Цитат
освен ако не я боли нещо температура или за вода.

# 663
  • София
Цитат
трупосвам
Последното няма нищо общо с трупове...
Не съм спала... гледам "трупосвам" и си мисля "че какво ѝ е на тропоската и баба ми казваше така"  Joy Че даже си я спомних с игла в ръка  hahaha

# 664
  • София
Тема: Как се пише на арабски
Цитат
Здравеите,бих искала да помоля никой от вас да ми напише ..любовта ми самаан..или ...сърцетоми  самаан..,триабва ми за татоировка и не искам да се довериавам само на татуиста.много благодаря предварително
имам въпрос - трябва ли надписът задължително да е с правописни грешки?  Mr. Green

# 665
  • София
Горкия Самаан Simple Smile

# 666
  • София
Хи-хи, ако и татуировчикът е толкова грамотен, добре ще увековечи глупостта човешка! hahaha
Цитат
Много ми хареса как вчера миризмата на омекотител на Мйа Форест

# 667
  • София
Цитат
дано и при твоята майка се ръзвият по най-добрия начин нещата

# 668
Хи-хи, ако и татуировчикът е толкова грамотен, добре ще увековечи глупостта човешка! hahaha
Цитат

От бързане така съм го написала  Laughing

# 669
  • София
Цитат

Не оспорвам. Joy

# 670
Цитат

Не оспорвам. Joy

Поправих си го  Grinning

# 671
Цитат
обрaщaм се кaм хорa който могaт дa ми помогнaт июaм дете нa 5год и сaм бременнa с второ в 6 месец нямaме постоянен aдрес живеем с мaйкa ми при роднини нa село но не зa дълго неможем дa си позволим нaемите в грaдовете от социaлните и общинaтa не ни обрaщaт внимaние те помaгaт сaмо нa ромите мaй,aко имa някои вaзможност дa ми помогне с стaя жилищте под не много скaп нaем в пловдив зa дa може и дa рaботим бих ви билa много блaгодaрнa искaм дa се спрaвя и дa осигуря нa децaтa си согурност и постоянен aдрес,моля ви aко някои може дa помогне,блaгодaря

# 672
Цитат
обрaщaм се кaм хорa който могaт дa ми помогнaт июaм дете нa 5год и сaм бременнa с второ в 6 месец нямaме постоянен aдрес живеем с мaйкa ми при роднини нa село но не зa дълго неможем дa си позволим нaемите в грaдовете от социaлните и общинaтa не ни обрaщaт внимaние те помaгaт сaмо нa ромите мaй,aко имa някои вaзможност дa ми помогне с стaя жилищте под не много скaп нaем в пловдив зa дa може и дa рaботим бих ви билa много блaгодaрнa искaм дa се спрaвя и дa осигуря нa децaтa си согурност и постоянен aдрес,моля ви aко някои може дa помогне,блaгодaря

Ти пък намери на какво да се присмиваш .

# 673
И аз не мисля, че някой се присмива. Темата е наистина за правописни грешки и въпросният пост е пълен с такива Peace

# 674
Темата е за правописни компромати. За съчувствие и благотворителност има други подфоруми.

Общи условия

Активация на акаунт