ИСТАНБУЛ коледно-новогодишен [тема 27]

• 42 753
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Heart Eyes  Heart Eyes  Хелънче,да ти е живо и здраво братчето! Поздрави специални от мене! newsm51
Колкото средния ми син е ергеннина!

# 691
Благодаря виии, обичам ви!

Сосче, давай бързо отчет! Не може така!

Мимии, ми ти къде след месец?

# 692
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Мисля, да направя една тема Котките-те в чат раздела. Какво мислите  Mr. Green Да си обсъждаме всичко дето искаме, а тука да е само за Истанбул  newsm78

# 693
Мисля, да направя една тема Котките-те в чат раздела. Какво мислите  Mr. Green Да си обсъждаме всичко дето искаме, а тука да е само за Истанбул  newsm78

Е, Шебече, що така?
Ние вече не чатим брутално - сега гледаме, че свършва темата и затова...  newsm43
Но, ако кажеш спираме.  Laughing

# 694
Аз щото не искам да спираме, за това го предлагам  Mr. Green

# 695
  • София
Хелънче, да ти е жив и здрав рожденика!   bouquet

# 696
Шебече и за мен беше  Shocked,щот обичам да си обмислям нещата,ама ако го бях много мислила щях да се откажа. Hug

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 10:10 от Sause baus!

# 697
И аз днес си мислех за такава чат тема! Но то пък тази ще загине!  Laughing Но ако искаш направи, тогава ще мога да си шляпотя без да ми пука, щото аз сега се съобразявам  Mr. Green Sunglasses. И без тва прогонихме и Анджи, сега само Танчето ни остана сериозна писачка!  Hug

Танче, мерси!  Hug

Скрит текст:
Мимии, трябва да ми го обясниш на лични тва там дето разбуни духовете в обувната тема, моля те!  Praynig

Хихи, и Сосчето си е по темата. Навързала ги е нещата! Simple Smile Кво служебно там бе, Сосчеее?! Мотаеш ни нещо Wink.

# 698
Сосче, малко е. Още искаме  Grinning Хареса ли ти? Хареса ти нали, нали?

А с какво летяхте, от къде и колко часа  newsm78

Хелънче, и аз мисля че нужно да си направим. Пък и тука ще си пишем, какво толкова  Peace

# 699
Направи, Шебекчо! Че сега и на мен ми е любопитно за това в скрития текст на Хелънката. Пък и наистина си пооспамихме яко тук. И така като гледам, до март, април ще е така.
А къде е този чат раздел? Thinking

.... И без тва прогонихме и Анджи....
Това как, кога, защо? ooooh!

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 23:08 от Im So Excited

# 700
 Hug

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 10:10 от Sause baus!

# 701
Чат тема на КОТКИ-те

Адрес за намиране без линк:

BG-Mamma :: Свободно време и интереси >> Клюкарник >> Потребителски групи

# 702
  • Казанлък of all places
Кой ме е прогонил, бе?!

# 703
Аз няма и да го гледам, мафията не ме влече. Пък и както всички се захласват ми става още по-не интересно  Laughing
Четох някъде, че този дето играел сина на турския бос бил живял година в Истанбул, искал там да кандидатства, говорел турски и ала-бала...

Отдавна не бях гледал толкова кръв в рамките на 1 час. Насилие, еротика и богохулство - дойде ми в повече. Едва ли някога ще посмея да гледам този сериал.

Египетският пазар с Йени джамия, Босфора, Чираан палас, вечерята в Ортакьой - това са малкото красиви сцени, заради които догледах първи епизод. Не го препоръчвам на никого. Филмът е пълна боза!

# 704
Здравейте котани! Интересуваме екскурзия от  Бургас до Истанбул, за 3 дни  до 10.02.14г.Досега винаги сме пътували със собствен превоз, но ми се ще да подаря няколко дни на дъщеря ми и да бъдем само двете.Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт