ИСТАНБУЛ коледно-новогодишен [тема 27]

• 42 801
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас / UK
Един много качествен филм за джамията Сюлеймание:

http://www.youtube.com/watch?v=cEzH3jtf8c0

Често този шедьовър на Мимар Синан се пренебрегва от туристите, оставайки засенчен от славата на джамията Султан Ахмет в Истанбул. На мен много ми харесват топлите цветове (червено и жълто) преобладаващи в интериора на Сюлеймание в контраст със синия цвят на Султан Ахмет. А местоположението й на хълма предлага прелестни гледки към Босфора и Златния рог.  
+1
И на мен Сюлеймание много повече ми харесва Heart EyesКогато ходих беше доста спокойно,нямаше калабалък вътре и наистина гледката е невероятна,а туристите я пренебрегват,защото повечето се връзват с офертите на ТА и естествено виждат само Султан Ахмет и Света София,а може и от самото и местоположение,малко по в тъча се пада,незнам... newsm78.Единствения ми спомен от Синята джамия е миризмата  Mr. Green  Това е шегичка,че е единствения ми спомен,но не знам защо повече ми харесва да я гледам от вън,от колкото от вътре  Simple Smile
bialk, благодаря за клипчето  Peace

# 661
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
снимки от стандартна тур програма на агенция:

https://picasaweb.google.com/100445392285892562769/Istanbul2011?noredirect=1#

# 662
Ексайтееееед, къде сииии? Имаме ли бебеееее?

Ето малко по нашата тема https://www.facebook.com/photo.php?fbid=700375629984084&set= … ype=1&theater, не знам защо като ходят да снимат филми нагоре-надолу не ни викат и нас!

Скрит текст:
Майка му стара, ако няма публикуван отговор не мога да намеря темата! Бахти тъпия нов изглед!

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 10:44 от Hellenn

# 663
  • София
Скрит текст:
Майка му стара, ако няма публикуван отговор не мога да намеря темата! Бахти тъпия нов изглед!

Включи я към "Известия". Дори и да няма нов отговор, там има списък на темите, за които си се абонирала и се намира лесно.  Wink

# 664
Мерси,  Hug, и аз си го помислих това. Само да ми изчезнете сега  newsm66  Grinning Hug

# 665
 Joy ми опитахме, ама явно беше неуспешно  Laughing  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 666
  • Бургас / UK

Току що установих,че никога не съм виждала Св.Стефан от вътре BlushНали знам,че е затворена в момента и Все едно няма снимки в нета   ooooh! Шебече,  Hug

Мерси,  Hug, и аз си го помислих това. Само да ми изчезнете сега  newsm66  Grinning Hug
Хелънче, аз съм тук,щете ме,не щете  Mr. Green
Аз най-бързо намирам темата от падащото меню горе СВОБОДНО ВРЕМЕ-НА ПЪТ и темата винаги е на първата страница.Относно снимките на ПОД ПРИКРИТИЕ,пак едни тъпи коментари четох,пак едни обиди,аман.... ooooh!

# 667
Да и аз четох коментарите, ма хич не ми пука! Да си мислят квото си искат!
На първа страница е темата щото аз я поддържам!!!!
Шебече, рано или късно ще ви намеря!  Grinning Онзи ден те попитах дали не си на вълна "птиците умират сами" и днес започнаха да излъчват едноименния сериал по една телевизия! Мноууу съм хепи когато се окажа медиум  newsm44

# 668
Ой, пропуснала съм, че пак го дават. Никога не съм го гледала  Blush

Статия за Истанбул:
http://www.ink-live.com/emagazines/wizz/1521/december-2013/#64

С + се приближава за четене, със стрелките на дясно има още страници  Peace

# 669
  • Бургас / UK
Тюнела днес има рожден ден  Mr. Green Да е жив и здрав и още дълго да ни вози.... Praynig
http://www.hurriyetdailynews.com/Default.aspx?pageID=238&nID … amp;NewsCatID=341

# 670
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Еми,и аз имам кутията на Джаро пък,бас ловя,че Фарук е пазарувал от Лалели,хиххиихих Mr. Green

# 671
Ексайтееееед, къде сииии? Имаме ли бебеееее?

Използвам хубавото време да се мотая насам, натам.
И естествено, че ще знаете като дойде бебето. А пък може и ти да си вестоносеца. Heart Eyes

# 672
А, добре. Ми никва те няма, пък аз съм в очакване от две седмици вече и си питам!  Heart Eyes Hug

Аз не гледах филма снощи, забравих  Embarassed. Но аз и до сега не съм го гледала.

# 673
Аз няма и да го гледам, мафията не ме влече. Пък и както всички се захласват ми става още по-не интересно  Laughing
Четох някъде, че този дето играел сина на турския бос бил живял година в Истанбул, искал там да кандидатства, говорел турски и ала-бала...

# 674
Аз няма и да го гледам, мафията не ме влече. Пък и както всички се захласват ми става още по-не интересно  Laughing
Четох някъде, че този дето играел сина на турския бос бил живял година в Истанбул, искал там да кандидатства, говорел турски и ала-бала...
Ако имат впредвид малкия Бахаров, аз по-добър турски ще изкарам от него Laughing А това е голяма обида Grinning

Общи условия

Активация на акаунт