Пазаруване от Aliexpress.com 15

• 75 224
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Някой да е взимал това ? Искам такава четка, за тази цена да очаквам ли да е като оригинала, или?
http://www.aliexpress.com/item/Best-price-Tangle-Teezer-Professi … ng/604684291.html  Hug

Взех такава за приятелка, много е доволна

# 61

Готово

Благодаря за новата тема   bouquet
[/quote]

Благодаря, през вашия линк се пробвам, но не ми дава, нещо се бъгна.
Миналия път през октомври пак беше така и в крайна сметка в деня преди разпродажбата изиграх безброй игри без проблем.   bouquet

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 16:57 от merrlyn

# 62
От 2 дена се опитвам да сваля това пусто приложение на али на телефона си и не ми дава  #2gunfire, някой може ли да ми поразкаже по-подробно май най добре на лични да не занимаваме останлите с това, въпреки че сигурно  ще е полезно ooooh! да не би да не става за всички телефони, а да само за ябълките  newsm78 моя е нокиа лумия  Thinking 610 уж не е от най дъртите  newsm78 а ми казва че нямам незнам какви си устройства  Sick
За Нокиите не става, защото са symbian, приложението е за Android. По тази причина, ще уволнявам моя телефон
пууу  #2gunfire тъкмо тогава ще пробвам тел дето го подрих на мъжо от алито  Joy той е с Android уж  newsm78 тъкмо ще го пробваме на колко блъскане ще издържи  rotfImbo

# 63
Момичета помагайте! Харесах си бижута от един продавач но има 3$  доставка.Ако поръчам пратката дали ще отиде на митница и на кого и кога се плаща доставката.И друго ако се споразумея да ми прати със сингапурски пощи дали ще пристигнат нещата преди коледа?

# 64
Ако затворя диспут по молба на продавача,който иска да ми удължи времето ,защото ме уверява че стоката ще пристигне-ако все пак до седмица не дойде-мога ли да го отворя наново или нямам това право?

# 65
някой дали е купувал детски таблет? Ако може отзиви и продавач. Благодаря.

# 66
Момичета помагайте! Харесах си бижута от един продавач но има 3$  доставка.Ако поръчам пратката дали ще отиде на митница и на кого и кога се плаща доставката.И друго ако се споразумея да ми прати със сингапурски пощи дали ще пристигнат нещата преди коледа?

С които и да ще пощи да ти ги прати, никой не може да гарантира, че ще пристигне преди Коледа. Ние също няма как да знаем. Много е вероятно да не пристигнат. А дали стоката ще иде в митницата или не, не зависи от това дали доставката е безплатна или не. Ако пратката ти заедно с доставката надвишава 30 лв отива на митницата и се плаща ДДС и пощенски разходи. Ако беше прочела първия пост на темата щеше да знаеш.

# 67
Момичета дайте ми съвет на 15.10 поръчах това
http://www.aliexpress.com/snapshot/279784831.html на малката за коледа.Разбира се един месец никакво движение писах му на китайчето да провери какво става  а той жълтуркото ми удължи срока до 15 01 2013г.На мен след коледа не ми трябва защото тръгвам  да го купя от тук та питането ми е ако сега повдигна диспут какъв е шанса да си получа парите и изобщо каква причина да посоча.Благодаря на отзовалите се

# 68
Някой има ли опит с подобен проблем: Днес получих съобщение, че една моя поръчка е отказана поради неплащане в определения срок. Но в извадката на кредитната ми карта тази сума е изтекла към Алиекспрес... Какво следва да направя за да ми бъдат възстановени парите или поне пратката да тръгне насам?

# 69
Някой има ли опит с подобен проблем: Днес получих съобщение, че една моя поръчка е отказана поради неплащане в определения срок. Но в извадката на кредитната ми карта тази сума е изтекла към Алиекспрес... Какво следва да направя за да ми бъдат възстановени парите или поне пратката да тръгне насам?
Пиши на Али-то
 buyerpayment@aliexpress.com

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 16:22 от jacomo

# 70
  • Ямбол
adi_v4 ти ще трябва да ги платиш в рамките на няколко часа,иначе няма как да купиш.
на 1 поръчка 1 купон се ползва
Sweet butterfly модела има десетки имитации,лично съм поръчвала и получавала,кое лъскаво,Кое матово,с различни пух и емблеми и различни колани и копчета.. има го много но над 50 $
Sinara имаше етикет подобен на тези на Зара,но нямаше марка,някакви букви само.
Merilota можеш,стига да не потвърдиш поръчката за получена.
SUSONCHO диспут с причина  NO tracking information
silveto007 да не би да си поръчала двукратно и само 1 да си платила?
 Виж си в профила unpiad orders?

днес получих тази лятна дрешка,беше супер намалена ,за 3$ е невероятна даже
http://www.aliexpress.com/snapshot/279147357.html , а сега е почти 12$, имам и подарък към нея дори, в пликче хартиени китайски пари,даже не разбирам истински ле са или не  Laughing

ПОМОЛИХ  да спрете с постването на линкове към играта, четете !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 71
Здравейте и от мен, нова съм във форума но ми стана доста интересен понеже и аз често си пазаря от този сайт само че живея в Германия и всъщност чакам поръчките си тук. Искам да попитам преди няколко дни поръчах на моето дете  ето този космонавт.. http://www.aliexpress.com/snapshot/294680974.html
 някой поръчвал ли е ? ако може мнение? и ето това якенце за мен поръчах надявам се да съм доволна в очакване сме на пратката....http://www.aliexpress.com/snapshot/296538823.html

# 72
http://www.aliexpress.com/item/Women-Ladies-thick-warm-casual-du … r/1305562285.html  Моля и за този модел някой ако е запознат нека сподели дали е хубав. Благодаря ви много

# 73
Писах вече на мейла им и чакам отговор. Но нямам две поръчки. Само една е, плащането е изтекло от кредитната ми карта още на 8 ноември, но сега видях, че до сега не съм получила мейл от Алиекспрес, че са го получили, което е много странно. И поръчката ми днес е финиширана поради неплащане.

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 17:03 от silveto007

# 74
никид благодаря за бъзия отговор но ако дам причина   no tracing information няма ли да го загубя диспута при толожение, че пратката се вижда в техните пощи но просто не се движи от един месец

Общи условия

Активация на акаунт