Пазаруване от Aliexpress.com 15

• 75 196
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Toчно този телефон взех сутринта с намаление 30% за 114$. Но не вярвам много, защото се обърках и съм натиснала 2 пъти. И след малко на тази поръчка, която не платих имах съобщение от продавача да не плащам, защото няма наличност. В интерес на истината на другата цена от 160 имаше наличност!!!. Така че не зная какво ще се случи и с тази поръчка, парите ми ги дръпнаха от сметката, пък да видим... Иначе продавача е http://www.aliexpress.com/snapshot/301003531.html. Този телефон от иначе е около 160 на много места. Колеги получаваха от този сайт успешно и за 2 седмици: http://www.minideal.net/lenovo-a850-smartphone-android-4-2-quad- … hd-3g-wcdma.htmll

# 406
Хора, кажете когато нещо иде на митница как процедирате?  Praynig Днес разбрах че таблета за РД на сина ми е пратен в тъмните дебри на тази ужасяваща инстанция  #2gunfire Не само че закъсня адски, въпреки че беше поръчан с голям аванс преднина та да дойде на време и помолих продавача да напише ниска сума или подарък, е не дойде за РД...добре че детето разбра и не се разстрои, поне външно, ами и сега да изтеглим късата клечка  #2gunfire Искат ли някаво доказателство за цена , изобщо , някой който е минал по този път, ако може да ми разкаже , може и на лични...От днес забравям за пазаренето в али  Naughty Нямам толкоз здрави нерви   ooooh!

# 407
Нали в дадена обява има "вземете купон от 2 долара", цъкаш и ти изписва "имате вече купон".
Отидох да плащам, но ми иска код на купона. От къде да го видя, защото в "моите купони" го няма?  Thinking

# 408
  • София
Как може човек да се свърже с Алиекспрес? Аз нещо не успях да намеря как става - в Help секцията само ми дава разни варианти на въпроси и не ми дава възможност да се свържа с тях.

А и се чудя как бихме могли да си възстановим купона от 20$ (купен за 10$) - мъжът ми се е опитал да го използва за една от GaGa сделките, но цената се е променила след това (не беше от онези с малкото бройки уж) и той не е довършил плащането. Сега не му дава да ползва пак този купон, а нямаме намерение да купуваме таблета на ненамалената му цена.

П.П. Писах на един от имейлите от първия пост. Дано ми отговорят бързо.

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 15:42 от menyanthe

# 409
Така такааа....
Големия ден за голямото пазаруване настъпи.... Аз бих отбой, поръчах само една грейка на Зара за дъщеря ми с купон от 1 долар ми излезе за 10$, бях напълнила количката с какво ли не, ноооо чакам 8 пратки от септември и октомври още, които нямат движение от поне месец, удължават ми сроковете и това е.... Предполагам, че и други са в моето положение, но няма как....
Та грейката е ето тази:
http://www.aliexpress.com/snapshot/301349324.html
Изглежда ми прилична, ако някой я има, моля да сподели коментар.

Поздрави и успешни покупки с бързи доставки  Crazy Crazy

# 410
  • Под звездите
Хора, кажете когато нещо иде на митница как процедирате?  Praynig Днес разбрах че таблета за РД на сина ми е пратен в тъмните дебри на тази ужасяваща инстанция  #2gunfire Не само че закъсня адски, въпреки че беше поръчан с голям аванс преднина та да дойде на време и помолих продавача да напише ниска сума или подарък, е не дойде за РД...добре че детето разбра и не се разстрои, поне външно, ами и сега да изтеглим късата клечка  #2gunfire Искат ли някаво доказателство за цена , изобщо , някой който е минал по този път, ако може да ми разкаже , може и на лични...От днес забравям за пазаренето в али  Naughty Нямам толкоз здрави нерви   ooooh!

Vul4ica писах ти на лични  Grinning

# 411
Моля пазаруващите днеска споделете имате ли подобен казус: Избрах си рокля за 13 долара, въведох купон 1 долар, сумата се намали на 12 долара и потвърдих. В стъпката, в която трябва да платя, сумата отново е 13 долара. Влязох в "детайли" на поръчката, секция финансов и там ми пише обща сума за плащане "САЩ $ 13.08 (Включително AliExpress Купон: US $ 1,00 купувач плащане)". Така ли е и при вас? Като направя плащането 12 или 13 долара ще ми дръпнат.
Имам и още един въпрос към старшите тука: Нормално ли е поръчка с доставка до 23 дена и срок за обработка 60 дни?
И при мен тка се получи с купона-приложих го,излезна ми намалената сума,платих тази сума и сега в обратния емейл за проверяване на плащането гледам първоначалната цена.Писах на продавача.Не е голяма отстъпката,но защо ще ни прецакват.Ще чакам да видим отговора.

# 412
Така такааа....
Големия ден за голямото пазаруване настъпи.... Аз бих отбой, поръчах само една грейка на Зара за дъщеря ми с купон от 1 долар ми излезе за 10$, бях напълнила количката с какво ли не, ноооо чакам 8 пратки от септември и октомври още, които нямат движение от поне месец, удължават ми сроковете и това е.... Предполагам, че и други са в моето положение, но няма как....
Та грейката е ето тази:
http://www.aliexpress.com/snapshot/301349324.html
Изглежда ми прилична, ако някой я има, моля да сподели коментар.
Поздрави и успешни покупки с бързи доставки  Crazy Crazy
грейката е супер! подарих я за рожден ден. Не е от най-дебелите, не е шушляк, но е красива и си отговаря

# 413
  • у нас
Моля пазаруващите днеска споделете имате ли подобен казус: Избрах си рокля за 13 долара, въведох купон 1 долар, сумата се намали на 12 долара и потвърдих. В стъпката, в която трябва да платя, сумата отново е 13 долара. Влязох в "детайли" на поръчката, секция финансов и там ми пише обща сума за плащане "САЩ $ 13.08 (Включително AliExpress Купон: US $ 1,00 купувач плащане)". Така ли е и при вас? Като направя плащането 12 или 13 долара ще ми дръпнат.
Имам и още един въпрос към старшите тука: Нормално ли е поръчка с доставка до 23 дена и срок за обработка 60 дни?
И при мен тка се получи с купона-приложих го,излезна ми намалената сума,платих тази сума и сега в обратния емейл за проверяване на плащането гледам първоначалната цена.Писах на продавача.Не е голяма отстъпката,но защо ще ни прецакват.Ще чакам да видим отговора.

ще ви вземат сумата с намалението, но в статуса на поръчката, не се показва намалението. И аз сега като си гледам поръчките от предното намаление, които ги намалях с купони, ги виждам на реалната цена, а тази която е намалена с купоните.

# 414
  • София
И при мен има проблем с купоните. Уж го ползвам. Дава ми,че цената е намалена. Натискам да довърша поръчката и после гледам,че съм платила началната цена и толкова са ми взели от картата. Нещо съвсем го развалиха този сайт,че и толкова забавяне дето има напоследък....ще вземат да ме откажат да пазарувам скоро.Мога да кажа,че нищо не взех днес и нищо не ми се стори намалено.

# 415
  • у нас
аз днес бях си набелязала някои неща, които исках да си взема, но се въздържах, защото имам още неполучени поръчки от предното намаление. Само като си помисля, че сега с новото намаление, ще станат още в пъти повече пратките и ще се затлачат нещата, направо  Whistling

# 416
Само да ви се оплача  #2gunfire
Тъкмо се класирах за тази чанта http://gaga.aliexpress.com/250539009-1469622327-detail.html?spm= … 965.1995972217.35
и докато ми искаше потвърждение на адреса  #Crazy изведнъж изписа, че е продадена. Еееее много ме е яд  #2gunfire

# 417
Няма как да не се похваля макар, че не вярвах до сега в Gaga deals...никога не ме е допускала системата, но успях да поръчам  в 16.00ч. дамско яке от 74$ намалено на 22$ Grinning, но при плащането мисля, че ми взе 26.Сега ще проверя и ще се моля да не се налага да ми връщат парите, а да ми изпратят якето Praynig

# 418
Браво! Първият успял. Аз пак не успях. Дори на екрана не успях да видя намалението. Иначе май все пак някой наистина ги взима тези неща. Моите ми ги крадат руснаци Simple Smile

# 419
Само да кажа, че на мен 2-та купона днес ми намалиха поръчката. В orders в момента ги виждам без намалението но от карата ми е взета по-малка сума. ( Получавам SMS.)

Общи условия

Активация на акаунт