Пазаруване от Aliexpress.com 15

• 75 076
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • Казанлък
...или да намериш колежката по нещастието и да си смените пратките
Продавачът трябва да има неин телефон във профила,можеш да опиташ да се свържеш и така..

-Ало
-Да Кажете
-Ами аз съм с поръчките на ZARA-може ли да ви върна .... нещата?

Хи-хи , може пък да си харесвате подменените неща повече от тези от оригиналните ви поръчки ...

А да-не забравяйте са си ползвате http://www.cashback365.com/merchant/aliexpress-com за да си вземете 3% от поръчката обратно  Mr. Green

Този сайт пък откъде си го изкопал? Пиши на лични две думи за него и откога го ползваш.

В момента не пращат втора батерия. Така че няма смисъл и да се пита за това.

Не точно да ти кажа,а и зависи с кои пощи се пращат нещата.
Най-лесния вариант , който някои търговци използват е да ти прати допълнителната батерия със Шведските или Швейцарските пощи,които дори само по себе си не са точно това,но това е друга тема.
Дай линкчета за магазините за които говориш,ако има интерес.

С тези техни нови правила не бих рискувала със втори батерии,но за тези пощи сигурно си прав. Знам как пътуват,акостират и в Сингапур,а там кой знае как ще провърви...
Кои линкчета имаш в предвид?  newsm78

Зимата дойде,а аз все си чакам няколко топли панталона и пухеното яке... Да не дойдат за 8 март?
Да похваля тази шапка. http://www.aliexpress.com/item/Gangnam-Warmer-Crochet-Beanie-But … 14/709354115.html
Много е хубава. Може да се намерят и по-евтино сега.

# 586
  • Bulgaria
http://www.aliexpress.com/snapshot/290682409.html това получих днес.Първата ми покупка беше и съм доволна.Изпитан продавач е защото го бяха похвалили момичетата и аз ги забих.Бързо пристигнаха около 30дни.Сега като приключих сделката не мога да видя за колко точно дни.

# 587
http://www.aliexpress.com/snapshot/290682409.html това получих днес.Първата ми покупка беше и съм доволна.Изпитан продавач е защото го бяха похвалили момичетата и аз ги забих.Бързо пристигнаха около 30дни.Сега като приключих сделката не мога да видя за колко точно дни.
и аз ги поръчах от същия продавач,мен ми пристигнаха точно за 34 дни  Simple Smile
Моля кажете как трябва да процедирам:(

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 08:50 от diman4eto66

# 588
искам да попитам какво означава като ти свети в зелено тракинг номера в тракчекер програмата

# 589
Здравейте, случи ми се нещо странно, отворих да проверя до къде ми е стигнала пратката  и се оказа, че номера който ми е даден е за пратка в Шумен, писах на китаеца, но нямам отговор, предполагам се повдига диспут сега. Аз от самото начало се съмнявах в тази сделка, но като ми се появи, че е тръгнала за БГ се успокоих, но явно си е измамник. А като основание за диспута, грешен адрес ли да подам, никога до сега не съм пускала такъв.

И мойта пратка е в Шумен   Cry Но не е за мен  #Cussing out

# 590
  • София
shrek5, означава, че са минали повече от 16 дни.

Аз вчера успях да се разплатя почти с всички търговци, като, разбира се, отидох и внесох парички в друга карта, защото ОББ-то не ще да се оправя  Laughing Остана ми една поръчка, за която не бях сметнала точно и явно няколко левчета не ми достигат да платя. Сега пак пробвах с ОББ - е, не става.

valpan , ти успя ли да се справиш  Mr. Green

И още един въпрос от мен - писах няколко пъти на един продавач и последно му казах, че срокът за доставка изтича и смятам да отворя диспут. На последното той не отговори повече от 3 дни и вчера си отворих диспута. Сутринта гледам, ми удължил времето за доставка с още 20-тина дни и след това отказал диспута. Това добре, но, ако поръчката дойде. Ами, ако не дойде? Той диспута не е затворен, но ще си стои ли отворен през тези 20 ни, докато чакам или  newsm78  Защото, доколкото знам, ако се затвори, няма да мога да го отворя пак. Мисля, че беше коментирано това, но нямам възможност да преровя темите назад.
   bouquet

# 591
уфф, скоро няма да си видим октомврийските заседнали пратки- май си стоят още във Франция и няма кой да ги метне насам и не им и пука....  Sad и БГ пощи нищо не казват...
както и да е!
за случая, когато дадох неутрална оценка за върнати пари след два месеца и нищо получено, сега ме молят да поправя оценката, защото те ми били върнали парите, пък за следващ ордер ще получа подарък.....иххх тез китайчета
изтичащата ми поръчка взеха че я удължиха.... с 30 дни  #Cussing out
железни нерви трябват

# 592
Момичета, явно има някакво велико объркване на пратки...или пък е умишлено...вече не знам какво да мисля. Всички пратки са в Шумен...да не говорим, че моят номер на пратката е един и същ с този на колежката....какво е станало нямам си на идея.
Лусита...изпрати твоят номер ако искаш на лични да видим дали е еднакъв с нашите и да умуваме какво да направим.
Вчера звъняхме в Шумен....такава пратка НЯМА...айде сега  накъде....

# 593
Пратките ми били тук, само дето се притеснявах Mr. Green
http://www.aliexpress.com/snapshot/288435555.html
Страхотна е. Маркова от оригиналния сайт ми излиза 70+ лева, а тук за 12$ я получавам абсолютно същата с "оригинални" надписи. Имам чувството, че им се краде от завода и се препродава Mr. Green

http://www.aliexpress.com/snapshot/287161012.html
Много по - хубава е на живо. Видях едни снимки, на които изглеждаше просто гигантска на фона на китайките, но е перфектна - нито е прекалено голяма, нито е прекалено малка. Събира ми всички тетрадки без да изглежда голяма.  Heart Eyes

# 594
и аз сащо званах в шумен,пратка имА НО Е ЗА НЯКАКВА СНЕЖАНА
А като приказваме пратката нейната е като моя номер,/като ващи номера/,какво значи   голяма измама най вероятно
 newsm12 newsm45 newsm61

# 595
  • Казанлък
abrikotin13, платих с друга карта,а тази сутрин мина плащането и със проблемната от вчера. Купоните във предварително направени поръчки все още работят.

Докато основното време на поръчката ти тече и имаш брояч,то можеш да отваряш и да затваряш диспут по всяко време. Преди затварянето си проверявай оставащо време.

Какво сте поръчали,че имате еднакъв тракинг. Всички пускайте диспут,като допълнително информирате алито за тази измама.
И преди се е случвало...

# 596
Доволна продавача отговаря
http://www.aliexpress.com/snapshot/300991735.html
 Ще снимам като пристигне чайчето много съм запалена по подобни неща  Simple Smile Simple Smile

# 597
А като приказваме пратката нейната е като моя номер,/като ващи номера/,какво значи   голяма измама най вероятно
 newsm12 newsm45 newsm61

Същото ни отговориха и на нас.....и на мен ми излиза че МОЯТА пратка е получена....на колежката също....да рева ли да се смея ли...айде аз съм с 6 долара, ама тя е с повече....отворих диспут за грешен адрес и пълно възстановяване...давайте и вие....пък дано възстановят парите...а на Али-то не знам къде да пиша....помагайте.

# 598
 newsm12 newsm45 newsm61

Същото ни отговориха и на нас.....и на мен ми излиза че МОЯТА пратка е получена....на колежката също....да рева ли да се смея ли...айде аз съм с 6 долара, ама тя е с повече....отворих диспут за грешен адрес и пълно възстановяване...давайте и вие....пък дано възстановят парите...а на Али-то не знам къде да пиша....помагайте.

От един и същ продавач ли са ви покупките,дайте линк да го видим този хубостник  Sad

# 599
Всички, на които пратките са в Шумен ли сте пазарували от един и същ продавач? Пускайте му диспути и сигнализирайте Али. И я дайте да го видим кой е тоя тарикат.

Общи условия

Активация на акаунт