Revenge - the end! (тема 3)

• 46 058
  • 670
  •   1
Отговори
# 630
Ето малко инфо http://www.revenge.tvshowsbg.com/2014/08/14/%D1%81%D1%83%D0%BD%D … B7%D0%BE%D0%BD-4/ вече нямам търпение да почва  atwork

# 631
  bouquet Мерси, много интересно интервю .
И аз нямам търпение, толкова много въпроси имам..Къде е бил Дейвид, какво е правил, реакцията на Емили, когато види.
Казват, че Шарлот ще се промени,дано, защото ми е една от най-неприятните персонажи, толкова е неориентирана и без всякакво собствено мнение  ooooh!
Като цяло има доста неща, които да покажат в новия сезон , а и нови герои.Надявам се да не ни разочароват.

# 632
# 633
# 634
# 635
https://www.youtube.com/watch?v=seGCBwdt-ns Нищо не се разбира, но щом го има да го споделя  Laughing

# 636
Явно в новия сезон ще гледаме отмъщението на Виктория. Това се казва:

" Последните 3 години семейството ми бе разбито, любовта на живота ми беше убит, беше ми отнета свободата. Емили Торн, идвам за теб!"

# 637
Ох, въобще пък не ми се гледа отмъщението на Виктория. ooooh! Все едно има за какво да си отмъщава. Много ме дразни, че я изкарват жертва. Tired

# 638
И на мен ми се вижда много тъпо Виктория да отмъщава. Но от това видео така изглежда. Според мен ако е така може да заприлича малко на боза единия отмъщава после другия и така до кога? Дано не стане боза, че доста хубаво филмче беше.

# 639
На мен пък би ми било интересно Виктория да се изправи срещу Емили, след като вече знае коя. До сега гледахме отмъщението Емили, която отмъсти кщна кой ли не, но не и на Грейсънови, затова една истинска битка между двете ще ми хареса.

# 640
Е то във всички епизоди имаше битка между двете.Ту едната отмъсти за нещо,ту другата! ooooh! Даже според мен Виктория е най-малко наказаната до сега,като изключим убийството на Паскал,а и то не беше планирано от Емили.Вярно,че аз съм пристрастна към Емили  Laughing но искам да си получат заслуженото най-вече Виктория и Даниел. Peace

# 641
Имаше битка, но Виктория гледаше на Емили като на поредната, която се опитва да оплете синчето й и да отнеме богатството. Когато Виктория знае, че Емили е Аманда, мисля, че ще бъде друго.
Именно това имах предвид - Грейсънови трябваше да признаят вината си за полета, а вместо това цялото отмъщение на Емили беше да умират странични хора.

# 642
  • Нейде из лудите гори...
Интересно ми стана , че Емили е на тераската на Вики... ще се скубят коси, ама и трейлъра за сезон 3 беше нещо , което се случи единствено в епизод 1 и 2 Simple Smile Така, че остана месец.. още малко търпение   Mr. Green

# 643
  • София
Все повече започва да прилича на Дързост и Красота. Не ми е ясно само що не го пуснат ежедневно, както нормалните сапунени опери в Америка, а мъчат зрителите с размотаване един път в седмицата!

# 644
  • Нейде из лудите гори...
Има какво да се разиграе, ама дано не се разпени прекалено.
Поздрав

Общи условия

Активация на акаунт