Отговори
# 60
Миси  Hug Heart Eyes Ди Hug Heart Eyes

Вижти ся Джейни и Миме, май и двете сте срещнали другия Керо на АзратУ, щото Слънчевия Керо си е при менИ у мазата Joy Joy Joy Joy Joy
ай стига и ти лъжи Joy Joyда не е луд да седи у мазата да го напиваш, та белким ти върже Hug Joy Joy Joy

# 61
Миси  Hug Heart Eyes Ди Hug Heart Eyes

Вижти ся Джейни и Миме, май и двете сте срещнали другия Керо на АзратУ, щото Слънчевия Керо си е при менИ у мазата Joy Joy Joy Joy Joy
Ели, нещо пърцуцата ти идва повече Joy Joy Joy Joy, онзи Керем вече е на Шебнем или АслЪ, Слънчевия Керо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes си е у НАС на топличко, щото аз се красотня за него Grinning, айде оправяй Чачи, че Шъ тИ Избега  hahaha hahaha hahaha
А Мимето може много да мечтае, знаеме си я от другия двор  Joy Joy Joy Joy

# 62
Здравейте момичета. Hug
Времето е дъждовно някъде вали сняг тези който шофират да внимават.

И по темата да съм.

Днес има епизод на Древните и Рени има бабетата епизода ще е интересен.

# 63
Мераба нещо да съм изпуснала важно  newsm78

# 64
  • У дома :)
 hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Гале Hug Heart Eyes
Релаксче Hug Heart Eyes изпусна ей това Peace

# 65
ей хухавелки, по полечка с писането чИ после нимоа ви изчета, шЪ требва да минавам по диагонала пак  Mr. Green

Зизунке, та неразбрах кой ми е набутал бидон'ти дет ми бяха точнУ

# 66
  • В света на мечтите... ❤
Привет,сладурки  Hug Hug Hug

Първо да захваля темичката и да раздам чичеците  Hug Hug Hug

Зиз ,за комиксите,много се смях с тях,много  hahaha hahaha hahaha   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ирче ,романтиката е трепач този път,страхотни ФЕмирчета  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Всичките ви констатирам и установявам без да изброявам,че да не изтървавам(и ако няма рима,удари ма  Mr. Green  )   Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Макар да не исках сняг,той дойде без да го искам,така че Честит Първи Сняг на всички и от мен  Nature Snowman

Пожелавам ви много усмихнат и положителен снежен ден  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 12:47 от *ДанИ*

# 67

Релакс, има клипче на Ирка и Зиз, Диспансеро-3 Joy Joy Joy Joy

Дани Hug

# 68
здравейте,търся епизода в който фериха бяга с левент от емир,ако може с превод

# 69
# 70
Ауууу, красота, в унисон със зимната приказка навън. Heart Eyes

# 71
  • У дома :)
Дани Hug Heart Eyes Лелче Hug Heart Eyes

# 72
Ели,туй никогаж ни го изпускам даже и инстаграм си напрайх зарад него  Joy само тва нямах ма и тва иам вече  Joy

# 73
# 74
Ох ooooh!
Скрит текст:
Минаха данъчните и олекнах с 250 лв Laughing 5 човека били ми вика и по 50 лв ooooh! поне си стиснахме ръцете Joy и нема ма тормозат година и половина Mr. Green тъй казаха Laughingоф ем ми се реве ем ми е кеф  ooooh! нямам право наливен алкохол без категоризация Rolling Eyesа тя се изкарва последна след всички документи ooooh!демек плащай си наем за тоя що дуа 2 месеца до кат ти станат документите Sickдобре че се разбрахме Laughing

Дани Hug

Ели Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт