, сладурчета!

Фера са дърпаше,ама се съгласи накрая ...Потеглят и по средата на пътя колата са развали
Въх мър боже ко прайм ся....Емко скиа няакъв номер на автокъща и звъни...Ония вика ей ся ида Емко вика убу...Ония гачи летял са задаа Фера кат скиа пред страничното огледао батю си
Малиииииии чуду ви каам зе да приблидняа целта Емко и вика ко ти стаа да викам бърза помощ Она вика не,жи си ода утори вратата и дим да га няа щеши са лъзни са сурни мусурта ма то от зор майко...Емко вика на тоя както карах и колата отказа ко и стана не знам прай я щи платя колкот кайш...Ония вика убу ся ши скиам аз нъл мн разбирам голям съм майстор
ши га опрайм някак си

Въпрос до въпрос и се за мИткосване стаа дума...
Някой кай...да наемем яхта...Илкер Дръвников кай...ако нашта видите ли не бешИ у Бодрум щех питам татю ни я даде да помиткаме из моренцИтУ...ХандетУ вИднага и светнА лампата
....кай на Емко да кай на Ферка сЪ стега, чИ фтиат да миткат с нейното коритце...Емко речИ да изроптай, ама ХандетУ го насмърси за норматив и той си мирва....
Дис момент навлиците се стоварИа на кея и хукнаа дират яхтичка сЪ качАт на нея фанат тенчи...
ХандетУ се изкрасотнила за среща с Емко
барнала е и ноктетата
и така как си одат по кейчИту и те ти Каптан на хоризонтя....и въх, съ озовали на яхтата на Ферка...Корайчик сао зева така
и кай на Ферка...ама Ферке тва ли ти е коритцетУ...татю ти да не ДоналдЧО ТръмпА...ко стаа тукя...
къф е тоя лукс
Ферка сао мълчи кат риба и глей у Каптана , ама и иде се метне в моренцИтУ...срааааааааааааам... 
ХандетУ шЪ сЪ пръснИ от завист...
и така...По идно времи Емко и Ферка решия се оттеглят и слезнаа на долното ниво...Нехир мИтлата кай на ХандетУ...брях тая яхта кат Титаник сестро...вай, вай...как страдам , чИ неам такава...мЪ ше кайм на мама да ми купи от Милано...
На ХандетУ му стана скучно и почна сЪ оглежда у Каптана щот арно парче не е за изпусканЙЕ...
За норматив сЪ озова при негУ и речИ да го рути, ама Каптана не кълве на кюспе.... 
Ферка зе си конушва с Каптана...ама нИщеш ли Емко зе да е целия у напрежение...ама не в орейтИ...не му Аресва Каптана как констатира Ферка...и вИднага зе стъпалцата с чупка в кръста да вика Ферка, чИ му липсва съ търка у нея...то тва му остана на момчетУ...ама тва е друга тема да не се отлепсвамИ...
После сЪ позиционираха на кея и зеха яваш, яваш сЪ изнизват от Титаник...ама нИщеш ли дис момент Неотказващата на никой от мъжки пол тамън се позиционирала зад един контейнер на кея и скиа сичко...
Посли Емко забрай ключоИти от таралясника и речИ да сЪ върнИ...ама ко да види...Неотказващата награбила Каптана му преглежда сли'иците...
Ся ка шЪ кай на Ферка...големи мАки го терзаят
...ама тва е друга тема...

И мен ме има в комиксите
,Зиз ,кви смс-и пишеш на моя мъж

, сладурчета!

Фера са дърпаше,ама се съгласи накрая ...Потеглят и по средата на пътя колата са развали
Въх мър боже ко прайм ся....Емко скиа няакъв номер на автокъща и звъни...Ония вика ей ся ида Емко вика убу...Ония гачи летял са задаа Фера кат скиа пред страничното огледао батю си
Малиииииии чуду ви каам зе да приблидняа целта Емко и вика ко ти стаа да викам бърза помощ Она вика не,жи си ода утори вратата и дим да га няа щеши са лъзни са сурни мусурта ма то от зор майко...Емко вика на тоя както карах и колата отказа ко и стана не знам прай я щи платя колкот кайш...Ония вика убу ся ши скиам аз нъл мн разбирам голям съм майстор
ши га опрайм някак си
таланти,таланти само тукя

душичке,кой не те завива,та изстина миличко

,леле каквъ ужасен ден верно
Миленке. 

, айде честито и ти на стената на срама
, ама глей я Зизка, на мен ми пробутва Чепика, а тя на агнишкУ се мята
Препоръчани теми