Отговори
# 420
Мераба беееееееее  Hug Hug Hug Hug Hug
чек да зафалим Зизун и Ирчок  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 аз докато се запиша и вие още малко в другата тема ще се пренесете Joy Joy Joy Joy Joy
неможах да изчета всичко,минах де'т викате по диагонал Blush и ей ма на бурда им  Hug Hug Hug Hug Hug чек да метним Идно снежно WinkчИ днес при нас беше първия сняг cold

# 421
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Джейн, аз гледам АШК, но съм му малко изостанала. Гледала съм в полусънно състояние първите 4 епизода и всичко ми е в мъгла, и се опитах да гледам предния епизод и сегашния он лайн. Ще си наваксам, но съм зависима от #окупация на компютъра, та когато - тогава. Но в никакъв случай не се отказвам. Май само аз съм гледала оригинала и лично на мен ми е много интересно как ще го претворят в сериал.

Само да вметна, че много гаден и силен момент за мен в днешния епизод беше паралелното показване на щастливо усмихващата се в розовата си ризка сама в леглото си прясно  из*укана  Embarassed Азра, и щастливо усмихващата се в розовата си нощница (същото розово)  *укаща  Embarassed се в момента с Керем Шебнем.  Embarassed А бе, не съм много цензурна, ама пък точно така си беше. Crossing Arms

13 нови отговора  #Crazy

# 422
Ооо,  не съм съгласна, че точно любовта му е на първи план в момента пред възможността да влезне в панделата. Naughty Абсурд е за мен. Stop

# 423
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей ше метам поясите вечИ Naughty Ше се удавите в дълбокото...то па бива, бива да не мой ви фанем спатиите, ма тва на нищо не мяза вечИ... Joy Joy Joy Joy

# 424
  • По света и в нас.
Наде,може да не е на първо място,но има ли човек ,който да те подкрепя е друго.
Аз не мисля,че възможността за затвор е реална. Peace

# 425
Защо изглежда Ча доста различен, причините за мен са няколко?!
Според мен самия Чаатай като е разбрал и видял, коя, ще му е партньорка в ПО не е бил особено очарован.
Друга причина за мен е, че е преуморен, нормално е, като се има в предвид интензивността на снимачния процес-денем, нощем, щом е в главна роля трябва да е на разположение 24 часа както се казва.
Трета причина, че липсва любов в живота му.
Четвърта причина и може би най-важната за него е предстоящото дело.
Петата причина, ще си я запазя за себе си, за да не излезне както преди с моите камъни по моята глава по отношение на Серка.
Профи.

http://www.haberyurdum.com/cagatay-ulusoy-ve-gizem-karaca-yarin- … acak-259959h.html

http://www.haberdar.com/cagatay-ulusoy-mahkemeye-cikiyor-3956267-haberi

http://magazimedya.com/cagatay-ulusoy-ve-gizem-karaca-yarin-haki … karsisina-cikacak

Днес, във фейса и най-вече при тати четох за подкрепа на Чаатай от негови фенове.

+1  Peace

и аз му туитнах на Чачи Heart Eyes дано господ е с него и дано му се размине  Praynig Praynig Praynig

# 426
Ей ше метам поясите вечИ Naughty Ше се удавите в дълбокото...то па бива, бива да не мой ви фанем спатиите, ма тва на нищо не мяза вечИ... Joy Joy Joy Joy

Ти да не мислиш, че аз пък Ви ги хващам в повечето моменти, Mr. Green ама от спатии, скачам на каро, пика, купа и така докато влезна в джаза, и току виж съм разбрала нещо. Mr. Green

# 427
Ирче,ако може да сглобиш Яман с колелото  с тази в АШК  1 ЕП къде  е Азра  м/у 9 и 10 мин

# 428
  • Още у мъглата ...
Ирче, тъкмо щях да ти кажа, че клип със Серка няма да гледам. В темата на ПО има едно момиче, което най-ентусиазирано прави и пуска клипове на Ча със Серка. Е, още не съм се прежалила да й гледам който и да е от тях. Няма и да го направя. Просто нескопосаната й игра ме дразни до степен да ме е гнус да я гледам.
+1  Peace

Божкеее, колко съм доволна, че бях в нелегалност, като имаше зов за помощ, като се гледа клипа със Серка, щот аз кат ме помолят, гледам стриктно да се отзова, ама ураааа  Party Party Party Party Не ми се наложи  Mr. Green

# 429
  • Още у мъглата ...

Ти да не мислиш, че аз пък Ви ги хващам в повечето моменти, Mr. Green ама от спатии, скачам на каро, пика, купа и така докато влезна в джаза, и току виж съм разбрала нещо. Mr. Green

Ааа, Наде, аз па казвам контра  Joy Joy Joy Joy Joy

# 430
  • Още у мъглата ...
Азра беше официално облечена с късото лилаво роклЕ май в първи епизод на рождения ден на Шебнем. Там има сцени дето стои отвън и чака Керем да излезе от вътре, които са подходящи. Peace

Ех, точно и аз щях да кажа за лилавото рокле, много хубаво й стои И лилаво  Grinning Heart Eyes

# 431
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Айде почна се с картите...реконтра hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 432
Джейн, аз гледам АШК, но съм му малко изостанала. Гледала съм в полусънно състояние първите 4 епизода и всичко ми е в мъгла, и се опитах да гледам предния епизод и сегашния он лайн. Ще си наваксам, но съм зависима от #окупация на компютъра, та когато - тогава. Но в никакъв случай не се отказвам. Май само аз съм гледала оригинала и лично на мен ми е много интересно как ще го претворят в сериал.

Само да вметна, че много гаден и силен момент за мен в днешния епизод беше паралелното показване на щастливо усмихващата се в розовата си ризка сама в леглото си прясно  из*укана  Embarassed Азра, и щастливо усмихващата се в розовата си нощница (същото розово)  *укаща  Embarassed се в момента с Керем Шебнем.  Embarassed А бе, не съм много цензурна, ама пък точно така си беше. Crossing Arms

13 нови отговора  #Crazy
Профиии  Hug и аз съм гледала оригинала и  имам бегли спомени ,но честно АШК ми харесва и ще ми е интересно комшиите накъде ще тръгнат защото все пак това е сериал а другото си е игрален филм

# 433
Наде,може да не е на първо място,но има ли човек ,който да те подкрепя е друго.
Аз не мисля,че възможността за затвор е реална. Peace

Не искам Praynig да знам даже какво е.
Дано Praynig никога човек не попада в неговата ситуация и да се налага да си приподрежда приоритетите, в такъв кошмарен момент.
Аз пък казвам пас.... Mr. Green ще се разбере, няма скрито покрито.

# 434
  • Още у мъглата ...

Айде почна се с картите...реконтра hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Без коз  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт