Литературен спамо-чат - 2 тема

• 31 896
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
nara86, бързо оздравяване на мама.

# 526
  • Пловдив
Нара, дано не е нищо сериозно и бързо да се възстанови майка ти. Понякога влизането в болница е за по-добро.

# 527
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас чела ли е http://www.helikon.bg/books/76/-%D0%9D%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D … D0%B8_174204.html
и някакво мнение може ли да даде за книгата?

# 528
  • София
Здравейте момичета. Hug
Надявам се да приемате нови попълнения в редиците си.
В момента завършвам дисертацията си и дълго време ми се налагаше да чета само специализирана литература.

Сега обаче усещам непреодолима жажда да чета нещо различно... Завладяна съм от идеята дори и за Тери Пратчет, а аз определено не бях по фентъзито. Crazy Свалих си Килимените хора и Страта, за да използвам електронната си книга (така и не успях да свикна с нея, явно съм пристрастена към прелистването и аромата на хартия Blush). За Коледа мисля да се сдобия със Зимоковецът (ако все пак стилът му ме привлече за читател) и още нещо избрано от тук. Grinning

Ще ви следя с интерес...  Hug

# 529
  • София
Нара, и от мен стиснати палци за майка ти!!!   Hug

Аз все поглеждам с едно око за някой посетил първия ден на Панаира, но никой не се е разписал още  Laughing

# 530
  • София
Нара, успех на майка ти!
Аз си бях направила сметка да се измъкна днес по-рано и да мина през НДК, но няма да мога, ще съм "Пазителката на офиса"  Crazy. После ще стане късно, не ми се ще да ида и да обикалям бързо-бързо. Ще оставя за някой друг ден посещението.

# 531
  • София
Венка, ти си Пазителката на офиса, докато другите са вдигнали гълъбите, а?  Laughing

# 532
Стискам палци за майка ти, Нара. Всичко ще е наред.

# 533
Нара, стискам палци за мама  Hug

# 534
  • София
Венка, ти си Пазителката на офиса, докато другите са вдигнали гълъбите, а?  Laughing
Ха ха ха, ти ми оправи деня  Joy  Hug!
В интерес на истината колегите са на един обект, който донесе повече главоболия, отколкото печалба, та направо съм си екстра тук  Mr. Green.

# 535
Благодаря ви момичета за подкрепата , малко ми е притеснено , но всичко ще се оправи

# 536
  • на североизток от Рая
Благодаря ви момичета за подкрепата , малко ми е притеснено , но всичко ще се оправи

Hug Hug Hug

# 537
Нара, кураж мила, и на теб и на майка ти, всичко ще е наред  Hug

# 538
  • София
˙Веси˙ , добре дошла. В каква област ти беше дисертацията? Представям си какво удоволствие е художествената литература след научна.  Wink

Нара, дано всичко се оправи бързо, леко и безпроблемно при майка ти!  Praynig

Как сте, момичета?  Hug Аз поработвам повечко тия дни, но хубавото е, че вечер успявам да почета. Временно съм замразила "Другата Болейн" и съм отдала цялото си внимание на "Мостът на Дрина". 2/3 съм прехвърлила. Продължавам да я смятам за много стойностна книга, написана отлично.  Simple Smile

# 539
  • Benelux / Varna
Nara, всичко ще е наред! Стискаме палци за мамчето Praynig

Общи условия

Активация на акаунт