Литературен спамо-чат - 2 тема

• 31 903
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Нара, стискам палци с майка ти всичко да е наред!  Hug

# 541
Нара, чакаме да кажеш, че всичко е наред с мамчето.  Hug Вярвам в това!!!  Simple Smile

# 542
  • София
˙Веси˙ , добре дошла. В каква област ти беше дисертацията? Представям си какво удоволствие е художествената литература след научна.  Wink

Пете, все още не съм защитила, но си права художествената в момента ми се струва божествена! Heart Eyes Иначе темата ми е в областта на Социалната отговорност на минните компания у нас. Crazy

# 543
Нара дано всичко да е наред с мама  Praynig

# 544
Здравейте!
Аз съм за бърз преглед на новостите и за един поздрав за всички вас, слънчеви дами...
Спокойна нощ!

All I want for Christmas

# 545
  • В Балкана
На Панаира - 10-50% отстъпка от коричната цена.
Кошовете с книги бяха пълни. Цена на брой -  2 до 5 лв. Имаше и по няколко бройки за по 5 лв., общо.
Аз бях с приятелка, която имаше физ. неразположение и нямах възможност да разгледам всичко, както трябва... Обаче слушах Николина Чакърдъкова, която репетираше за концерт.

Взех (от кошовете) Джоана Хайнс - "Птицата убийца", изд. Бард - криминален роман. Може би ще е за подарък .. или някога за отмора ще прочета. Не съм сигурна.

Сега съм на вълна българска литература, историческа българска литература .. и енциклопедии.  Laughing И нищо друго не ми се чете.
И съм си накупила доста книги .. и продължавам да търся.  Crazy Интересуват ме конкретни периоди и личности от историята ни .. и трупам материал за четене, чета и скоро време трябва да започна и записки да си водя.. Обикаляйки мернах - "Цар Калоян" на Веселин Игнатов, изд. ВИ. Не се сдържах и я купих. Не знам нищо за автора, но видях, че има използвана и добре подредена цитирана литература, а там мога да открия нещо друго, което ми трябва..  Laughing
Задължително ще отида поне още веднъж на Панаира. Другата книга, която ми е за подарък, не купих.

Иначе този месец ми стана празничен, много отрано. Вече съм дала 88 лв. книги., а е едва 10-то число.. Имам и две поръчани.. и преравям продавалника, най-редовно.  Laughing Опасявам се, че ако започна да пиша в темите тук, ще фалирам...

Нара
 Hug Бързо възстановяване!

# 546
Добро утро момичета  Hug
Благодаря ви за подкрепата , майка е вече в болница и започват изследванията за пореден път , от няколко месеци е изпила 3 антибиотика , 2 пъти беше на инжекции , като е със много силни болки в краката , ходи по лекари различни диагнози всеки казва , тъпчат я като опитно зайче с какви ли не боклуци , крака й се поду и стана двоен , взе да го сурка , да го влачи , и не спи от болки ,
та днес влиза в болница а джеба да се разбере какво е туй нещо  Tired

П.п. : Извинете ме , че така се оплаках , ама като споделиш и ти олеква някак си , съжалявам , ако съм досадила много

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 11:31 от nara86

# 547
Нара, коя болница? В какво отделенеие (това евентуално да препоръчам добър доктор).

Аз да се похваля с един служебен успех, за който се скъсах, за да стане  Party

Предколедно се надявам да станат чудеса!

# 548
alen mak приеха я в болницата в Бургас, като преди малко ми каза , че от изследванията показало , че коляното й събира вода и за това отича крака , искат да изтеглят водата , явно оперативно  Rolling Eyes , днес ще е напрежение ....

# 549
стискаме палци, не видях, че за Бургас, там не мога да помогна. Praynig

# 550
Много благодаря , знам че и това ще мине и ще се забрави след време , ама на сега малко притеснения , пред коледно ме  шашка мойта майка

# 551
  • София
Нара, спокойно  Hug Всичко ще бъде наред, сигурна съм!  Hug Кураж мила  Hug

Рейнчо ... радвам се да те видя  Hug Hug Hug
Да, литературния действа зле на портмонето  Embarassed

Аз май няма да мога да отида на панаира  Cry направо ми се реве, ама такова е положението.
Колибри имат промоция от сайта си,  - безплатна доставка  Peace

# 552
  • София
Да, литературния действа зле на портмонето  Embarassed

Мдааа.... за жалост е така  Confused
Само като видях, че дългоочакваният "Ужас" е 29 лв. бях така:  Shocked
С твърди корици - 34 лв.  Crazy
Дори и с 20% намаление пак е скъпо!

# 553
  • София
ЕЕЕЕ, вярно ли???
Е прекаляват, наистина! ooooh!

# 554
  • София
Само като видях, че дългоочакваният "Ужас" е 29 лв. бях така:  Shocked
С твърди корици - 34 лв.  Crazy

Явно още преди човек да я е прочел, искат да му наврат заглавието в очите. Ама нямаше нужда по този начин  ooooh! ! Щях да си я взема с твърди корици, ама при тия цени  Crossing Arms !

Нараfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover !

Общи условия

Активация на акаунт