Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 201

• 42 511
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Разград

# 91
  • Пловдив
   Добро утро !

Последен ден на ноември. Изминава още един месец от времето, определено от съдбата. Месец, пълен с очаквания, надежди, мечти. Ще ги пренесем в следващия.
   Снощи Ани е направила още един мъдър разрез на любовта, нееднозначна с проявленията си, различна за всеки..
Цитат
Мелек обича Али-отчаяно и безнадеждно.......
Аслан обича Сърмашък - объркано и фатално....
Демир и Аси се обичат съдбовно,силно и страстно....
Али обича Аси -фатално и обречено,тайно и коварно....
Исхан обича Нериман като широка пълноводна река:спокойно без вълнения,
Фатма обича Аслан -сляпо и силно......като майка......

Както винаги, Ихсан предаден с разбиране и обич.

Ани   за богатството на мисълта и речта!

Сиси, сам войн , пише Ани, ама какъв !  

Ще посетя Антакия, ама първо ще си направя прическа   hahaha hahaha hahaha

Кат, цитатът ти е точен, но защо ли на мен ми се струва, че става дума повече за Мурат в ролята на Демир  Thinking Thinking

Ваня, нямаш грешка, като трябва да се уточни някоя информация. Ако ми напишеш и дали е преведен изцяло "Аданалъ"  ( на руски ), ще те призная още повече  Joy Joy Joy Joy Аз съм с Боран още дълго време. В някои прояви ми напомня за Демир, с мълчанието си, с подтиснатите емоции и раздиращата го вътрешна борба.
     Лати, за усмивки - ще чакам до края на деня, но при нас грее слънце и като осветява дома ни, е топло.

Като добавя и Данчето  Hug Hug Hug , май ви изброих,  чудя се на себе си. Grinning Grinning Grinning

И, както обикновено , и от мен нещо за окото.

Видях тази снимка на Туба, по- скоро стара - пише, че става все по- красива

И още един колаж, зимен

Приятен съботен ден и да им е честито на Андреевците!

# 92
Ани,  Hug за домашното! Peace
Мъдрият Ихсан този път не прояви толкова мъдрост в някои от постъпките си! Naughty
Мисля, че Дефне се повлия и се съобразяваше предимно с него, когато взе решението за развод! Naughty Традициите и условията на живот в малкия град оказват силно влияние върху мисленето и действията на хората! Той не можа да приеме доводите на Керим и не помогна за спасяването на брака!  Thinking Защото тя щеше да се вслуша в думите му! Naughty
Рени,  Hug и ти си се появила със зимен колаж! Grinning
Ваня,  Hug
Хубав ден и весел празник на празнуващите! Party Party Party

Още малко за празника-поверия и обичаи! Grinning

Скрит текст:

Православната църква почита на 30 ноември паметта на Св. Апостол Андрей Първозвани, който пръв от апостолите е бил повикан да тръгне след Христа. Името на Св. Андрей често се среща в Евангелието.

За него се споменава в разказа за нахранването на народа с пет хляба. Българският народ отбелязва Андреевден като празник на зърното. Този ден се свързва с разбирането, че светлината в денонощието започва да расте – наедрява, затова някъде се нарича Едреевден. Всеки ден по малко денят се увеличава - колкото с просено зърно. Според народното вярване Андреевден се нарича още и Мечкинден. Легендата разказва, че Св. Андрей единствен от апостолите нямал празник, та възседнал една мечка и отишъл при Бога. Господ му казал "Който тебе не празнува, да го язди твоя кон".

Затова на 30 ноември в определени региони на България варят царевица и я прехвърлят през комина, като викат: "На ти, мечко, варен кукуруз, да не ядеш суровия и да не ядеш стоката и човеците". На трапезата на този ден трябва да присъства жито, боб, леща, грах, просо или ечемик. Имен ден празнуват: Андрей, Андриян, Андрея, Андро, Храбър, Храбрин, Силен, Дешка, Първан и др

# 93
Здравейте ,момичета!
Честит празник на именниците!
Лати HugКат HugСиси HugРени Hug
Рени Hugпоставям колажа ти,защото ми попадна пръв на очите тази,а и ми хареса!

# 94

Честит Андреев ден!  smile3525

Hug Hug Hug

http://vbox7.com/play:f076589215

# 95
  • Пловдив
Здравейте и от мен в последния ден на месеца!
Ани, домашното ти е просто като за учебник! Много точно и задълбочено си ни представила своите герои!  Hug И аз мисля, че Ихсан този път беше много краен и не пожела да изслуша Керим. Сигурно Дефне щеше да послуша баща си, тя винаги се е съобразявала с него.
Рени, може да си нямаме сняг, но това не ни пречи да си правим хубави зимни колажи!  Hug
Сиси  Hug Лати  Hug
Кат, и на мен цитата по ми приляга на Демир.  Hug

Честит празник на всички именници!

# 96
 waveyЗдравейте! Hug
Лати,  Hug Рени,  Hug Ани,  Hug Ваня,  Hug
Данче,  Hug още един колаж в синхрон със сезона! Сега му е времето! Peace
Може да разгледате фото галерия с Туба за Elle! Heart Eyes

http://www.haber365.com/Galeri/Tuba_Buyukustun_Elle_Cekiminde_Buyuledi/1/

Статията за Туба и Мурат-на руски!
Скрит текст:

Затрогващ турски издания на печата, се появиха в статиите " сто " - по отношение на muratsa и Tuba в тази статия , кратко резюме на преди няколко дни gagatsanit момента тази статия е руската версия предлага Мисля, че всеки ще разбере , скромно дори пиша основният акцент е направен върху тях като най-добрата двойка за толкова дълго време те това е голям скок турски отразяване в пресата на първия милион , в края на предположението, че те скоро ще дойдат заедно ♥ ( Y)

Хотя существуют десятки новых, качества серии в наших экранах в этом сезоне, болельщики пропустить Мурат и Туба . Их поклонники бесчисленны , они обожают их и высказать свои пожелания и надежды. Они открыли свои сердца для этих two.They не может стоять , не имея их близко. Они терпеливо ждать , они ждут безоговорочно. Иногда они отчаиваются , а затем они начинают протестовать через социальные медиа. Бесконечные разговоры в Интернете , они поощряют их и сделать темы о тенденциях в твиттере. Когда мы читаем все это мы понимаем, насколько они любят и ценят их . Можно подумать, что эти два фаворита являются частью их семей. Somey называют их " sweathearts ", другие " моя прекрасная глазами леди " или " моя черноглазая сэр " . Есть также те, кто называет их принц и принцесса , они мечтают , что ничто не может отделить их от них , там нет границ , и эта любовь все растет и растет . Их крошечный шаг становится новости . Каждый успех из них , находится в их повседневной повестки дня. И это происходит не только в Турции, но во всем мире , так как у них есть огромные фан-клубы . Серия , где они снялся в которые бьет рекорды во многих зарубежных странах . Аси , их совместный проект занял 2 место в Монте -Карло Международного телевизионного фестиваля . Спросите ве Cesa , Suskunlar , 20 минут , Gonulcelen некоторые из их рядов , который был показан или в настоящее время проветривания за рубежом. Люди по-прежнему смотреть и наслаждаться их . она готова покорять Европу . Она была выбрана в качестве королева Arabia.Murat взял лучший актер награду из наград Джузеппе Шакка в Ватикане и стал послом ЮНЕСКО. Оба они представляют нашу страну с достоинством , и их присутствие делает очень горд за их успех . Хотя они снялся в Аси 6 лет назад , они все еще держат первое место во всем мире. В каждом опросе для самой успешной серии и самой успешной парой они всегда на первом месте . Туба так замечательно на экране. Так естественно вы просто хотите пить ее. Вы чувствуете желание просто погрузиться в экране , она буквально завораживает вас. Она дает основание всех ее ролей . От Zarife и Filiz чтобы HASRET , Мелек и Аси . Каждый из ее ролей занимает особое место во всех наших сердцах. Некоторые из ее ролей пользуются большой популярностью у зрителей , а другие заставляет нас путать их с реальностью. Иногда зрители сокровища изображение , они чувствуют, что характер так закрыть их , они относятся , они bodn . На самом деле это сила той роли, которую устанавливает и предлагает эту связь, эту любовь так мы автоматически обожаю его . Для Туба этот персонаж был Аси . Воздействие было по-другому , она жила роль , она была роль . Сценарий ,одной из главных ролей , направление , продюсер конечно имел Тон задает роль в этом . Даже сегодня, для аудитории , это их любимая роль ее. Мурат , человек в любви , человек, который говорит с его глаз , человек, который является человеком . Он живет для любви, вы заблудились в его глазах. Тон его голоса принимает вас на поездки далеко, в других местах . Он очень хороший актер . Он чувствует боль , печаль, гнев , он чувствует его сердце трепетать . Но это не Али или Саваш или Эджевит - некоторые из его ролей - это самое любимое ! Это Демир Доган , который для меня является главным из вершин и всегда будет оставаться там . Любовь, которая касается его , но это невозможно существовать, он пытается держаться подальше , он валит в любви, он чувствует нежность , он изо всех сил пытается найти баланс между любовью и гордостью , в его глазах можно увидеть силу своей любви , любовь размер и интенсивность которого невозможно объяснить . С Туба они идеально подходят. И в этом авантюрное путешествие они позволили нам путешествовать с ними . Мы живем во сне , мы можем быть частью этого , мы привязаны с ним. Мы никогда не хотим , чтобы это закончилось . По некоторым данным, эта пара имеет столько химии , что они стали вечными. Туба и Мурат играл эти роли , выразили свои глубокие эмоции объявление я благодарю их за предоставленную мне возможность представить их в письменном виде это вам. Мы все с нетерпением ждем их новых проектов , и мы надеемся, что сможем увидеть их в наших экранах в ближайшее время. Мы скучаем по тебе .

# 97
  • Разград

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 22:03 от vania_e

# 98
  • Пловдив

# 99
  • Пловдив

Сиси за фото галерията и статията.  Hug

# 100
Данче,  Hug за теб няма почивка! Peace
Ваня,  Hug Аслихан ти е слабост! Peace
Ето нещо от днес- Мурат!

# 101
Здравейте! Hug

Днес малко късно да се разпиша в темата.Благодаря за поместените новини,видео,снимки и колажи за Туба и Мурат.  bouquet  bouquet
Честит празник на именниците!  bouquet

# 102
Лати Hugмного хубав клип:приятна и динамична музика,спиращи дъха кадри и думата"сагапо",която обяснява всичко.
Данче Hugблагодаря ти за хубавите думи.Много хубави колажи!Прекрасна Асия!
Сиеи Hugголям папарак си!По отношение видеото на Джанет!Арабския свят трябва да види още една красива актриса!
Ваня HugЗлати Hug

# 103
# 104

Общи условия

Активация на акаунт