Близначе, как така ще измрат бактериите по пътя до лабораторията? Тва са упорити гадове, ама ако умират от студ - действай със сладоледа смело
Исках да спомена, че и моите се разкашляха след ваксината, та се бях замислила още тогава за този коклюш, но при тях отмина за 2 дни, пък и не беше зверско кашляне, както при Бо. Стискам палци бързо да се оправяте всички, а ти грабвай голямата лъжица и смело към сладоледа, да не боледуваш! Ето и от мен едно :hugРади, моите бяха качили за 4тия месец 450 и 430 гр, док каза, че е супер.
Аз пък снощи нямах кърма в едната цица. В другата си имаше...Е тва е то, стачка. Излязла е в отпуска за празниците. Добре, че имах замразена, че детето беше възмутено. Супер неприятна изненада.
Аз няма да участвам в размяната на подаръци, понеже съм с две и няма да е честно.
Да се оплача - положението при мен става сериозно - след две седмици оставам без помощник. Досега ми помагаше леля ми, но тя си е намерила работа и оставам сама с децата по цял ден. Не ми тежи домакинската работа - ще заменя йогата и плетенето с гладене и чистене, но не знам как да извеждам децата... Сама няма как, не мога да ги дръжа и двете, за да ги сваля до количката и съответно да ги кача обратно, а не мога и едното да го оставя в количката във входа, а другото да нося до нас. Страхотно съм притеснена.

, не ме боли въобще корем, но си ми тече. Може и за това да ми е намаляла кърмата. Дали да не взема и аз РИЦИНУС КОМУНИС?