Коледата бавно наближава, пуйка по рицептата спИСиална 'секи ден шЪ правя - 44

• 35 562
  • 668
  •   1
Отговори
# 570
  • BG
Аз предлагам Кенгуринка да са появи в целия си блясък на 10-ти - хем е хубу обло число, хем да можИ татко и да са напий спокойно, човекът, вечертЪ и да не съ пРТисняа, че ша трябва да ходи на раУта на другия ден!  bowuu

# 571
  • Лутаща се
Ади и аз да пУчерпя, чИ съм родила една Ивета

Черпя самУ със сладко, че ми е една сладка душичка мамина  Mr. Green Mr. Green

Ама без пиене не можИ, тъй чИ ей ви:

Да са живи и здрави и вашите именници, да слушкат, да папкат и да ви радват   bouquet

# 572
Прекрасни мои кукундрелки  Hug Hug Hug
Имам 5 /пет/ парчета за които да почерпя  ooooh! с какво ли да ви ногостя!?

от туй шъ поФторя по разбираеми причини  Crazy

Честит празник на всички малки и голями, мъжове и моми!  cheers
Зузек  Hug Hug Hug момата шъ си дойди кугато тя си е решила!

# 573
  • Лутаща се
Ихииииииии, неска пияна и преяла шА ходя  Crazy Mr. Green hahaha

Трънче, ногУ бе! Утде извади толкуз ногу Иванувци  Shocked

Зузка, сеги ден влизам чакайки нУвини ут теби. Верну на мумата ни й са излиза. Ама като знам как ти тежи вече, А дано да е по-скоро  Hug

Бене, как е студента? За майката на студента разбрахми. Споко какиното, шА излезиш Ут дупката. Май сЪ сещам що си влязла там и ако е заради това - надали нещата са зависели от теб. Ама съм спокойна, щом сЪ разписа У темата, начи вечИ драпаш нагоре  Hug Hug

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 11:59 от skarlet71

# 574
  • BG

Бене, как е студента? Ма майката на студента разбрахми. Споко какиното, шА излезиш Ут дупката. Май сЪ сещам що си влязла там и ако е заради това - надали нещата са зависели от теб. Ама съм спокойна, щом сЪ разписа У темата, начи вечИ драпаш нагоре  Hug Hug

Мерси, какчи, че питаш! Ми биа го студента зася, походва на даскалУ, ша видим в края на месеца, кат почне сесеета как е точно, акшули!
За тва, дет са сещаш, верно е, много ма халоса, ама не е само то. Как да е, всеки си има периоди на оглупяване.

Трънчоти, къ така 5 парчета, ма кака? У вас като в наща служба неска - почти нямаше чиляк да не черпи - у сяка къща именик или рожденик неска. Напрау върва с глюкомера вечи, че има припаднали от баМбоне и сладки!  Crazy

# 575
  • Лутаща се
.....че има припаднали от баМбоне и сладки!  Crazy

И на мен ми съ ядат банбони и торта. И май шА одя да си купя!
Мозъко гат гУ мъчиш да гУ пълниш с глупости май ут сладку има нужда. Ама гъзО нЕма  #Cussing out
За тия дни у дома съм качила сигурно към 2 кила, само се чудя какво да ям. На света манджата изядох  #Cussing out #Cussing out

# 576
  • София
 Shocked  Уеуе уеуе  Shocked  Много именници, много гощавка ...и Бобата още я няма  Thinking 

Нерку, Цецу, Бенку, Трънчу, Скарли, да са ви живи и здрави малките и големи именници, да ви слушат и вие тях да слушате и само добрини да правят и да им се случват!!!  Hug Hug Hug

Сегинка дъ съ пучерпя....Най-безсрамно шъ мина преди Бобата  Crazy  Трънчик, ти цели 5 броя именници си имаш...еха голям празник  Party...

Бено, от миналата година не съм те виждала, де ходи, ко праи...бързу съ дукладвай...щот шъ има санкции  Naughty 
Скрит текст:
За много години!!! Hug

# 577
  • София
Зузуки аз залагам на 11-то число, моите госпожици и двете са на 11-то число, така че в темата ще станат 3 госпожици-господарки...Както казва батю ви Р.Луканов от Сделката...11 е господарско число  Party   Пък и хем е събота, Бената правилно е отбелязала, че ще е най-подходящо за напиването на Зузан...изобщо само екстри  Mr. Green

# 578
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
минавам само на бържи да чиститя именния ден на всички именници! да са живи и здрави и да слушат Wink цунки и бегам по-късно може пак да намина  Hug ловя въ

# 579
  • Куциндрел
Честито на останалите именници.
Скарлетке, много хубаво име има щерка ти, със задрве да го носи. Hug
Трънке, биеш по бройка. Да са ти честити сичките 5.  Hug

Бенкеее, радвам са и аз, че се разписа. Всичко скоро ще се оправи. Hug

Ам Зузе, остава на 8-ми или 10-ти.  Crossing Arms
Щом док е казал, че може до 13-ти да отложи, значи всичко е наред. Кенгуринка се ши са пуиви тез дни.

# 580
Зузуки аз залагам на 11-то число, моите госпожици и двете са на 11-то число, така че в темата ще станат 3 госпожици-господарки...Както казва батю ви Р.Луканов от Сделката...11 е господарско число  Party   Пък и хем е събота, Бената правилно е отбелязала, че ще е най-подходящо за напиването на Зузан...изобщо само екстри  Mr. Green

желязна логика, най-вече за Зузан  Joy Когато иска да идва детето..той баща й все й говори "айде, бе татенце, ще те стисна вече ей така и ще изскочиш"  Joy Викам да, то така ставало  hahaha

Между другото все се надявах таа година да не мъ мързи толко, ама нА..напразни надежди  Crossing Arms

# 581
  • загубено
Az залагам за 11.
съботните бебета са късметлии,така казват тук.
Синът ми е роден в събота.

Зу,умноо е детето стои си на хубаво Hug

# 582
  • Куциндрел
Между другото все се надявах таа година да не мъ мързи толко, ама нА..напразни надежди  Crossing Arms

Зузе, Фнимавай ко си пожелаваш. Чи кат доди Кенгурина ши спреш да отчиташ дал та мързи или не. Mr. Green

# 583
Shocked  Уеуе уеуе  Shocked  Много именници, много гощавка ...и Бобата още я няма  Thinking  

Нали  Shocked.....идаааа   animal037

Честит празник на всичките амнайсет празнуващи. Много здраве и щастие им пожелавам

един специален поздрав за празнуващите Wink

Бенке радвам се, че се появи  Hug ...друг път не изчезвай така, влизай поне здрасти да казваш през ден-два да не те мислим  Peace И един поздрав за теб специално  Hug

П.П. Сгъчкали са ме от бач днес  ooooh! Outta Joint...и продължавам, затуй съм заръчала на Зузулина да не ми създава адреналин днес тъй че да се стиска  Naughty

П.П.2 слушам стара българска музика нещо ме е избило натам, затУй и поздравите таквиз  Flutter

# 584
  • София

П.П.2 слушам стара българска музика нещо ме е избило натам, затУй и поздравите таквиз  Flutter

Joy Добре се оправда, тамън се чудех ко ти стана посред бел ден  Laughing Кака ви Роси я гледахме с децата на едно Коледно тържество...симпатягата не е мръднала  Crazy
Скрит текст:
но ми се видя поопъната във фейса, честно казано newsm78

Ето и от мен як денс  Wink

http://www.youtube.com/watch?v=ZzLzh-kumxo

Общи условия

Активация на акаунт