Коледата бавно наближава, пуйка по рицептата спИСиална 'секи ден шЪ правя - 44

• 35 541
  • 668
  •   1
Отговори
# 585
 Joy Joy Joy Joy танците са луди, кат съ разкърши тази Роси няма равна  hahaha Ето ги и братята в действие  Mr. Green , песента е препоръка за всички ама този Понеделник го изтървахме  Laughing

разтанцувах съ много а схемите ме чакат  ooooh! Close

# 586
Божке, като се сетя, че едно време, като бях на 5-6 г исках да се женя за братя Аргирови и ревях на татко да ме води в София да ги видя hahaha hahaha hahaha hahaha

# 587
  • Куциндрел
Аз па съм пуснала 100 неща на компа и ни моа гледам клиповете, щом ми забива. Crossing Arms
Нищу, ши си ги придставя.

Хахахах, Зузе, а заведоха ли та у София?

/аз па исках на Мавзолея, ма пусто не стана, кат додох в СФ вече го бяха разрушили.../

# 588
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Допълвам поздравления към Дзверуня, Трънчотината петорка и Малката Скарлетка!
Да са живи и здрави сите, ногу късмет да имат!

Зузе, и аз съм за 11.ти. Две единици, нека му е зле на дЕтиту. Ши има да командори....
Добре, чи ни си съ оженила за братя Аргирови...
А пък думата мързел ши а забравиш ощи кат тръгнеш към родилното, щеш не щеш. Сори, майка, се ла ви! Край на мързела, кот беши -беши. Ма ни съ разстройвай, де.

Моити си преставити, чи не пузнавам ни един Иван, нито дори някой, който маааалку поне да отива накъм Ивановден. Не жина, ни мъж. И в двете роди суша. Нито колега, нито съсед, нито приятел. Нищо. На Ивановден сички хукват нанякъде да пият или пък чакат да им са напълни къщата с гости, само ний с ММ няа къде да отидем... Да ни са разплачити ся...

# 589
  • Куциндрел
Светълчо, кат ни пузнаваш, отиваш при мъжо ти и казваш - слушай ко, днес си ИванЧУ, няма а, няма б! Сипи ся по ино да пием за здраве!

# 590
А, Цеце, ние и така си къркаме двамата, не сме се оставили. Въэпросът е, че купон няма на Ивановден.

# 591
  • Varna
светълче,
И при нас така....един ВанчУ няма за свяст наоколо ни.  ПраЙм някой ИванчУ от нас двамата и готово Laughing сЯ аз съм сама ама не ми пука....напраЙла съм сЪ на Ванчето. ...кУ са обади гаЖИтУ пУ скайпИтУ дВечИра може и да си имам кУмпания за Ванчов ден Wink 

# 592
  • загубено
Убу де стига сте ривали,елате ми догодина на гости Laughing

# 593
  • Лутаща се
Утре (вече днес) стискайте палци моля.  Praynig След 10 часа до към обяд сигурно всичко ще приключи.
Макар че за себе си знам, че нямам големи шансове, сигурно само към 2-3 %. Не мога точно да сметна ама сме 90 кандидата за 1 място. Пък и сигурно конкурса е нагласен.
Ако не друго поне ще ми останат знанията по 8 закона, дето не знам за какво са ми изобщо  newsm78

# 594
  • Куциндрел
Дубро утру.

Ино за разсънване, че ноу празници, ноу нещо.

Днес няма ли кой да пучерпи?

Скарлеткеее, стискам палци. Каквото - такова. Важното е, че имаш хъс да участваш. Praynig Hug Praynig

# 595
  • BG

Има, има! Светълчо виннага да са пуяви с кльопачката, тамън са оплакваши снощи че нема празник, чи неска е Бабин ден! Чаками!  Crossing Arms Crossing Arms

# 596
  • Куциндрел

Има, има! Светълчо виннага да са пуяви с кльопачката, тамън са оплакваши снощи че нема празник, чи неска е Бабин ден! Чаками!  Crossing Arms Crossing Arms

Въй, имало значи. Аз пак съм на "ТИ" с празниците.
Чакаме бабите и акушерките. Все ино от 2-те има тука.

# 597

Е те тва е приказка! Ся цяла година спокойно ши си спим ний с Делтат, щот за догодина ний уреден купоня. И ши имаме бол време да изберем пударъци. Нерче, благодАрим за пуканата начи.

Еееееййй! От сутринта ни тръгна на убаво, Делте!

Чак сига видях, чи си прайти устата за почерпка. Бе аз ши въ почерпя, ама Бабинден е празник на бабите, дет бабуват, т.е. на акушерките и на самоуките помагачки, не е на бабите, дет имат внуци.
Обаче у наше село поздрави не връщаме и почерпки не отказваме ( в двете посоки - и да почерпим и да съ почерпим).

beer beer3 beer2 Wine Glass

Почвайти, пък аз утивам за мезе.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 09:55 от svetal4o27

# 598
  • загубено
Добро утро банда Hug

1-ви учебен ден след празниците,ей нанагорно ми дуде.
Пак тичане с количката нагоре-надолу,ама няма как здрави да сме.

Е те тва е приказка! Ся цяла година спокойно ши си спим ний с Делтат, щот за догодина ний уреден купоня. И ши имаме бол време да изберем пударъци. Нерче, благодАрим за пуканата начи.

Еееееййй! От сутринта ни тръгна на убаво, Делте!

Чак сига видях, чи си прайти устата за почерпка. Бе аз ши въ почерпя, ама Бабинден е празник на бабите, дет бабуват, т.е. на акушерките и на самоуките помагачки, не е на бабите, дет имат внуци.
Обаче у наше село поздрави не връщаме и почерпки не отказваме ( в двете посоки - и да почерпим и да съ почерпим).

beer beer3 beer2 Wine Glass

Почвайти, пък аз утивам за мезе.

Честит празник Hug

Светле,аз от сега ще почна ренировки за франзелките,че дан съ изложа посли Laughing

Бено,на ранинъ съ подреди за почерпката,а? Mr. Green
Преди Бобата даже
Ко прай малък Мон?

# 599
Не успях с мезето. На комп. на ММ нещо не можах да са справя - натисках , копи, пейст, ама грънци. Що ли тъй newsm78 Таман щях да въ питам как да донеса повече от една картинка наведнъж, пък то и една не успях...

Нерче, точно тъй. Тренировка му е майката! Карай стъпка по стъпка и не може да не стане.Единственото, което може да се обърка е печенето, но направиш ли ги тънки и печеш ли ги половин час на 180 градуса, сурови няма да останат. Най-много да са малко препеченки.

Общи условия

Активация на акаунт