Коледата бавно наближава, пуйка по рицептата спИСиална 'секи ден шЪ правя - 44

• 35 538
  • 668
  •   1
Отговори
# 600
  • BG
Не успях с мезето. На комп. на ММ нещо не можах да са справя - натисках , копи, пейст, ама грънци. Що ли тъй newsm78 Таман щях да въ питам как да донеса повече от една картинка наведнъж, пък то и една не успях...

Кака, с копи-пейст нема а ти са получи. Аз веднъжка ноу подробно ти обясних, ама ни мъ слушаш, затва ся нем да идем!  Crossing Arms

# 601
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Що бе, Бенде, аз дося се тъй го праех - с десен бутон копи, после кликвам на изображение, десен бутон пейст и ставаше на моя комп. И си мисля, че ти тъй ми го обЯсни.. или не?

# 602
Ни мои да няма идем  Naughty
ми Бобеца?

за сички дето имат нужда

Светулке  Hug слушай и Фнимавай кво ти пише Бената  Mr. Green
Нема да съжаляваш!  Naughty

Зузек  Hug остана ти ощи малку да казваш, че не те мързи и да е запазена марка  Joy Joy Joy

# 603
Преди малко, като търсех пиенето, и вижте кви готини емотки намерих за Зузулинка:

preggo bombs  ylinfant smile3541 newsm32

# 604
  • Лутаща се
Влизам да дам свободно, който е стискал може вече да спре.

Има мнооогоголяма вероятност да съм се издънила. Не беше както ми го бяхя представили и за каквото се подготвях. Някои неща бяха премълчани, а фигурираха в теста - който се сетил, че има изменения от 1 януари тази година и ги погледнал - сетил, Аз не се сетих.
Яд ме е и в кожата си не се побирам. И то защото исках тази работа.
Вече мога да ви кажа - ставаше дума за новото звено към НАП - Фискален контрол. По нарадному му викат "данъчна полиция"

# 605
Хич не му се ядосвай! Нещо по-хубаво ще се появи, ще видиш!
 Hug

# 606
  • Лутаща се
Хич не му се ядосвай! Нещо по-хубаво ще се появи, ще видиш!
 Hug
Благодаря ти! Просто адски отдавна не беше се появявало нещо, което да искам и да си заслужава да сменям сегашната си работа.

Честно казано не знам с какъв акъл си въобразих, че за 6 дни ще успея да се подготвя с толкова много материал. Отсявах, четох това, което мислех за важно. Четох и всичко! Но е адски много. Успях да мина нещата само по два пъти и то с отсяване.
Е, на теста имаше неща от отсятите. То всичко си е важно в законите. Аз какво съм си въобразила си е мой проблем.
Наистина е много. Как изобщо си мислех, че имам шанс да успея.
Скрит текст:
Баси!
Надцених се. И боли. Защото мислех че мога, а се оказва, че не е така.

Скрит текст:
Скрит текст:
Извинете ме, не искам да показвам в къщи точно какво ми е. Плача си сама в кухнята и се надявам мъжа ми да не усети..
А ми тежи адски много. Май просто имам нужда да споделя.

На всичкото отгоре много си претоварих очите и сега ме болят.  Cry

# 607
  • Varna
Скарли,
Стига бе издънила си се била....ма душааа, аз чак в банята кото отивах се молех за теП Hug  Това за премълчаването много гадна работа....удар под корема сЪ казва Rage
Незнам какво да ти кажа за да те успокоя поне малко. Била съм ти в положението и знам как боли и как ме ядеше  от вътре, как се чувствах безсила. МоЖам само да тЪ гушам Hug и да ти пожелая другото за което се явиш да го гепниш какче Hug Ще се справиш щом си минавала на толкова много изпити!!! Пък ниЙ шЪ сЪ гУрдеЙм с теП Hug
И душко, много силно момиче си щом дойде тука и на пангара си каза мъката. Възхищавам ти се. Аз не бих могла. И не не си се надценила, просто човек трябва да вярва в себе си. Ако не вярва за какво да се явява на изпити. Поплачи си, пък после кажи- Майната му, има и друг път. Не се е свършил свИтЪ какчи smile3560  Другият път ти шИ си звИздата thumbsup
И ти завиждам да знаЙш...ма благУроднУ душа....Щото аз нИ моА сЪ Ивявам на изпити, веКи Sad

# 608
Скарлетке, поплачи си, душко, да ти поолекне  Hug

копирам се от другата тема, че ме мързи..все още  Joy
Скрит текст:
минавам да се отчета в бързината..разкритието е 3 см, госпожицата си стои на топло и според води и плацента й е рано да излиза, много си й е добре. Около 3300-3400 си е детето Mr. Green В събота пак сме при док и вероятно ще ме вкарат в родилно и ще ми сложат хапчИ да направя 4-5 см разкритие и после вече по стандартната процедура - окситоцинче, пукане на водички и така  Whistling Можело да ме изчака до 13-ти, щял да прецени в събота док, но на мен вече нещо не ми се чака. Предпочитам да нарамвам сака и да заминавам  Whistling

# 609
  • Varna
Зузе,
Скрит текст:
На мен какчИ кът ми падна тапата и аз хукнах да раждам щот пуста Увна се бърза.  Та там на място видяха, че имам разкритие 3 см и ми дадоха АпчИ и ми пукнаха и вУдата. После сЪ чакахм и с бебИтУ да сЪ запУзнавамИ Wink Но освен АпчИ за разкритие другУ не даваха кака. пУжлавам ти Ино бързУ раждане какич. И да идва тЪс мързИлана вечИ, чи да ти сЪ свърши търпилото ....ама ха я. ПриФанала и тя Ут нас мързИл Wink

# 610
Мерси, какче! Май в събота ще стана мама  Blush Praynig

# 611
  • Varna
ВиШтИ сЯ Зузата
как Утказва да излезИ Ут лигенЯ щот УбУжава да сЪ мокри...само изчакайте малко, че труднУ заАпва филмчИтУ в смисъл по бавно се развива действието

https://www.facebook.com/photo.php?v=584561891620778...Душе излез шЪ изстиниш беееее Hug

Зузунка,
И аС станаФ мама в събУта. ДивенетУ сЪ роди многУ ранУ в три бИс десИт. И ти да запомниш кога си го родила за да може да му напраЙтИ точИн хУрУскоп Hug

# 612
  • София
Тъй, тъй..в събота Зузке..нали и аз така викам  newsm47  Hug   С окситоцин не е най-приятното нещо на света, но ти си герой и ще стискаме палци  Hug
Нося ти ино сокче дъ съ освежиш  hahaha

И аз съм в отбора на съботните майки  Party

СкарлеConfused
Скрит текст:
... сладките длъжности отдавна са раздадени.."на свои хора"... Изпити, конкурси и т.н. ми се струва ,че са само за замазване на очите и защото закона го изисква... Да се впише в Държавен в-к, че на 8.01 се е провел конкурс за длъжността... Съжалявам за моята конспиративна теория, но така ги виждам нещата  Confused
Не се ядосвай, има много поговорки по случая...Всяко зло за добро, Който търси намира и т.н.  Всъщност кога ще се разбере кой е назначен?
Гушам те  Hug

Видях Бобата, ...на кантар е..дали да дойде  Joy hahaha hahaha hahaha

# 613
  • Varna
ВенрУ е на кантар.....Бобатавсе ощИ нИ сЪЙ домъкнала newsm78

ЕлитУ,
нИ изпляска тука пУ Ина малка хомеопатия....заТВа УтаАм сама да си пУналея......слИт къпанетУ напраУ шЪ мЪ усмърти newsm47

# 614
Ели, така или иначе ще съм на окситоцин, в болницата, където ще раждам е задължителен след 4-5 см разкритие. Док го пуска на бавна капка, за да увеличи броя на контракциите и за предотвратяване наз кръвоизливи Crazy

Общи условия

Активация на акаунт