Коледата бавно наближава, пуйка по рицептата спИСиална 'секи ден шЪ правя - 44

• 35 534
  • 668
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Делте.
.носим..носим  Crazy Нещо изискано кат никога  Mr. Green

Зузо..за тебе сокчето   Flutter

Светулче, голяма си търговка  hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 20:38 от elix

# 616
  • Varna
Eлииии,
Обичам тЪ Hug Hug Hug Hug Drunk Drunk Drunk

# 617
  • Куциндрел
Фу, чак ся успяФ са домъкна....

Скарлетке, винаги става най-доброто. не се коси. Не си се надценила. Щом това ти е интересно ще се появи подобна възможност и това четене ще ти е от полза. Peace Нареви се, че да ти олекне. Пий ино ут Ели и сичку ши е ОК. /да ти кажа, аз само кат видя кво има за учене и ще се откажа.../

Зузе, а така, събота. Ши чакаме. Козата на Късметя е с теб. Hug Да ти кажа окситоцин слагат навсякъде. Мисля, че има 1-2 места в БГ където може и без, ама е частно. Мен ме налъгаха и ми сложиха система, налъгаха ме и не ми сложиха упойка. Само за епизодомията не ме лъгаха, казаха - ще те резнам малко и няма искам - не искам. Mr. Green Поне при теб е ясно, че ще ти сложат система. Да ти кажа - акушерките гледат да та сложат на апарата за мерене на тонове и забравят. Прави си устата да се разхождаш. Peace

# 618
Цеце,
Скрит текст:
аз ще раждам с избор на доктор и сме уточнили подробностите. За всяко нещо съм го питала, както и за системата и човека ми обясни ползите от нея. На повечето места я миксирали с други лекарства, които били гадни и причинявали доста болка, а той влива чист окситоцин, епизиотомия няма да имам, смята, че със сигурност ще се размина с нея..надявам се всичко да мине гладко Praynig

# 619
  • Куциндрел
Цеце,
Скрит текст:
аз ще раждам с избор на доктор и сме уточнили подробностите. За всяко нещо съм го питала, както и за системата и човека ми обясни ползите от нея. На повечето места я миксирали с други лекарства, които били гадни и причинявали доста болка, а той влива чист окситоцин, епизиотомия няма да имам, смята, че със сигурност ще се размина с нея..надявам се всичко да мине гладко Praynig
Скрит текст:
Аз раждах в частна клиника при докторка дет си е "виновна" за Дзверуня, тя ме и следя през цялото време. Казах й, че не искам окситоцин, тя вика - хубу. Ама като зараждах идва и каза - контракциите ти са нерегулярни, ако до 12:30 не станат регулярни ще ти сложим система. Аз от де да знам кви бяха, дадоха ми 1 часовник да меря и аз ги измерих ту на 3, ту на 5 минути, та кандисах за системата. Същото оправдание беше да не ми слагат епидурална упойка. Докторката каза, че на тея нерегулярни контракции може с упойката да изгубя усещане и да се наложи секцио, аз кат чух секцио и кандисах без упойка. Joy Joy Joy Колко съм лесна да ме метнат, начи.... А на края кат пратих да й кажат, че искам секцио или упойка, тя се изхилила и казала - ааа, скоро ще роди, то и така се оказа, имала съм напъни, па и туй не съм разбрала. Общо взето цялото ми раждане мина като неразбрала. hahaha hahaha На последните 2 напъна и по корема ме натисна, някъв друг доктор са беше засилил, ама тя го избута и ме наскача, не беше нещо гадно... само дет й викам - не мога да дишам, а тя - няя дишаш ся, напъвай!
После се оказа за "скачането", че на бебето главата се показвала и скривала, явно за да не се задуши. Аз дет раждах си бях с придружител през цялото време, та придружителя ми каза тез работи, както и че докато съм раждала няква санитарка чистила със стирка пода. hahaha hahaha hahaha

# 620
ама Цецоу, смях се с глас Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 621
  • Куциндрел
ама Цецоу, смях се с глас Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Чакай да те досмея и да си лягам.
Кат напъвах на магарето имаше 2 дръжки дет тряяше да ги държа и да са набирам на тях, ама едната не я стигах много. Доктора зад ме, щот са бяха събрали де що доктори имаше у клиниката да помагат, вика - давай, скъсай ги тея въжета, а аз - не мога да стигна товааа и показвам с пръст, това беше на всеки напън, а той - напъвай, дишай, не говори.  Joy Joy Joy и ме буташе да се надигам.
Ох, хайде да си лягам вече, лека ви нощ. Mr. Green

# 622
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ох, не мога, ш са пръсна hahaha hahaha hahaha Весело ти е било, кво искаш Joy

# 623
  • Лутаща се
И така, аз сЪ наревах, напих сЪ и дУ ся спах.
Вечи съм по-дубре психически, ма аку мЪ видити на ко мязам у муцуната шЪ избягати със 100  hahaha

Утре ша са прая красива, чи у петък мий първия работен ден за тази година.
Ама съм тъпа .....доктУрката ми викаши да зема болничен дУ края на седмицата, ама аз нЪл съм принципна - НЕ, шА работя Ут петък. Дубре чи пуне малко акъл съм имала у главата, чи си устайх един ден за почивка след тУрмоза.  Tired
Скрит текст:
Сега се  старая да мисля, че тази работа не е била за мен. Когото назначат ще работи на смени по 12 часа - дневна и нощтна - по пътищата. Никакво бюро, никакъв офис. Ще спират и проверяват камиони и товари. Ще бъдат с правомощията на полицията и с униформи с отличителни знаци. По принцип не е никак лека работа, само дето я исках............мамка му  Rolling Eyes

Зузка, аз ни моа да съдействам ни със съвети, ни с гУлеми знания за раждането. Раждах гат бях дитЕ. Дите ражда дите. Бях на 20. И на мен ми скачаха пУ кУрема. Ама имах късмет, щот нИ сА разкъсах и ни мЪ рязаха, ни мЪ шиха.
Ама ету нещУ дет можИ да тЪ разсмей. Моята дъщеря е зачената на "Бохемската рапсодия" на Куин. Знам го щот СкарлетУф тугава имаши Идин магнетофон с ролка на кУят беши записал да сЪ върти самУ тая песен - свършва и пак почва тя  Joy А точно когато раждах по радиото в родилна зала пуснаха "Ние сме шампиони" пак на Куин  Mr. Green Тугава гУ сметнах туй за нЕкъФ важен знак  Mr. Green...........кИлешка му работа  hahaha hahaha

# 624
  • Куциндрел
Добро утро.

Скарле, виждам, че си се поуспокоила. Голямо гуш. Hug

Зузе, сънувах, че те водя с колата да раждаш. Mr. Green Кажи, дали съм имала пророчески сън?

# 625
  • BG
Кака снощи бяши на женску майбетчи и страОтно е заредила батерийките! Препоръчвам го горещо на всички! Я ся да вида ко стаа тукаааааа....

И така: седнала ми Скарлетиня да рИве, че не са я избрали да работи магистраладжийка по тировете! Ма жИна, наш къф бой щи фърла?! Я да си сидиш на топличкУ  у офисо с токчетата на краката и зарежи тея мераци чинге да ми стааш! Те ревливи чИнгета кат теб ни щът! Кат ти са озъби някъф лют тираджия на пътя, ща питам посли стяга ли ти униформата! За раута нсъ риве, от раута съ риве! От кака си да знайш! Ай цуню и си глей красУтата!  Heart Eyes  Hug

Зузни, хъни, мноу мързилифка таа наща Кенгурая, ма какчи!  Grinning И изпонамеждудругото, ний, акшули, как ша разбирем, гат са руди? М  Thinking? Ни му са назлъндисвай на Оксито, с него стаа по-бържи и минава и заминава, и двете бебита с него ги рУдих за по 2 часа сяко. Гат изляна Бебев преди 19 гудини, по мойто радио пък кака ви Роси КирилУва запя саа песня:

Беше жИстоку напрао! Лижъ си с ина торба пясък на шкумбету, енно ми леко, енно ми облекчено, енно ми хубу! Денят беши мноо слънчив (28 декември!), а слънцето влизаши приз жама и прау връз мен падаши - бУжествину! И тая песин! Ай хаирлия да ти е, какчи, леко да ти е и щастливо! И да пратиш някое враПче да ни донесе благата вест! Гушу!  Hug

# 626
  • загубено
Само влезнах да видя станала ли съм леля или не Laughing

Зу, Hug Hug

Скарлет,вяко зло за добро Hug Hug

# 627
  • София

И така: седнала ми Скарлетиня да рИве, че не са я избрали да работи магистраладжийка по тировете!

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao Идиотин... Joy Joy Joy

За раута нсъ риве, от раута съ риве! От кака си да знайш! Ай цуню и си глей красУтата!  Heart Eyes  Hug

newsm10

Скарле
,  spoko По-добре ли си днес?

Бене, блазе ти за соарето и джамбурето  Blush  Party

И изпонамеждудругото, ний, акшули, как ша разбирем, гат са руди? М  Thinking?

Бобата щъ стъни щъркил  stork-girl   Резервен вариант-аз.

# 628

И изпонамеждудругото, ний, акшули, как ша разбирем, гат са руди? М  Thinking?

Бобата щъ стъни щъркил  stork-girl   Резервен вариант-аз.

аПсолютно щъркИл съм голЕм Naughty bowuu аз ще съм в постоянна връзка с нея давайки напътствия    Joy Joy Joy

Скарлет вчера не писах, но стисках палци...не се ядосвай  Hug , аз съм на същото мнение като Ели тези конкурси са бутафорни всичко е уредено преди това  Rolling Eyes

Бенке ти викаш зареди а  Thinking

п.п. имам шеф на ръка разстояние  smile3506

# 629
  • Лутаща се
Вече съм добре   Heart Eyes

Бенко, разсмя ме кака  Joy Joy
Аз дъ знайш пУ принцип не съм ревлива. Туй ми беше за сефте не знам от колко години. Влияние си оказаха умората, рИкията и разочарованието.  Ма най-вечи вторУту  Crazy Ни бях пила ут Нова година, чи нъл бях с нос у законите и вчера Ут Ина ракия сЪ отрязах кЪт донски казак  Drunk
Пък ко му й лошото да си ченге? Живея с такова вече 20 години. И катаджия беше 8 години от тези 20 и знам какво е да си на пътя. Щи викне тираджия ли? То само докато видят униформените и им се свива гъзО ут страх, камо ли ако са в нарушение. И ривът, и плачат, и мажат - само и само да им се размине  Party Знам го тоя цирк и не ме беше страх от това. Повече си мислех как шА укрякам зимните смени, чи съм много, ама адски много зиморничава  Sick
Сега си гледам офиса и токчетата. Ама токчета вече не мога да нося, че ми станаха едни кокалчета на краката и не е препоръчително. Даже ми рекнаха, че било точно заради дългогодишното катерене на токове  Whistling Утделно работата ми шА е до време, рано или късно шА ма изсулят и после дУ пенсия кО? Да ходя да мия офиси ли?
Скрит текст:
Утделно си имам едни неприятнУсти с шефа дету нИ са ногу за разправянИ
Та затуй я исках тази рабута. Хем риспектна, хем добре заплатена, хем държавна, хем дУ пенсия.

Зу, де си? Свирни да кажиш наред ли е всичко?

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 11:39 от skarlet71

Общи условия

Активация на акаунт