Делте..носим..носим
Нещо изискано кат никога Зузо..за тебе сокчето

Светулче, голяма си търговка

Нареви се, че да ти олекне. Пий ино ут Ели и сичку ши е ОК. /да ти кажа, аз само кат видя кво има за учене и ще се откажа.../
Да ти кажа окситоцин слагат навсякъде. Мисля, че има 1-2 места в БГ където може и без, ама е частно. Мен ме налъгаха и ми сложиха система, налъгаха ме и не ми сложиха упойка. Само за епизодомията не ме лъгаха, казаха - ще те резнам малко и няма искам - не искам.

Колко съм лесна да ме метнат, начи.... А на края кат пратих да й кажат, че искам секцио или упойка, тя се изхилила и казала - ааа, скоро ще роди, то и така се оказа, имала съм напъни, па и туй не съм разбрала. Общо взето цялото ми раждане мина като неразбрала.
На последните 2 напъна и по корема ме натисна, някъв друг доктор са беше засилил, ама тя го избута и ме наскача, не беше нещо гадно... само дет й викам - не мога да дишам, а тя - няя дишаш ся, напъвай!

и ме буташе да се надигам.

А точно когато раждах по радиото в родилна зала пуснаха "Ние сме шампиони" пак на Куин

И изпонамеждудругото, ний, акшули, как ша разбирем, гат са руди? М
? Ни му са назлъндисвай на Оксито, с него стаа по-бържи и минава и заминава, и двете бебита с него ги рУдих за по 2 часа сяко. Гат изляна Бебев преди 19 гудини, по мойто радио пък кака ви Роси КирилУва запя саа песня:
Идиотин...

По-добре ли си днес?
?
Резервен вариант-аз.
?
Резервен вариант-аз.
аз ще съм в постоянна връзка с нея давайки напътствия

, аз съм на същото мнение като Ели тези конкурси са бутафорни всичко е уредено преди това

Ни бях пила ут Нова година, чи нъл бях с нос у законите и вчера Ут Ина ракия сЪ отрязах кЪт донски казак
Знам го тоя цирк и не ме беше страх от това. Повече си мислех как шА укрякам зимните смени, чи съм много, ама адски много зиморничава 
Утделно работата ми шА е до време, рано или късно шА ма изсулят и после дУ пенсия кО? Да ходя да мия офиси ли?