Отговори
# 375
  • В света на мечтите... ❤
отивам да крадна от Ирка Чачи ,чи ми е време вечИ и после пак шЪ мина  Whistling

Ади,отивай,аз ше си лудувам самичка тука,че то кой фемирства,кой се баня,па и повечето вече отпътуваха за Страната на сънищата,ама на мен не ми пречи сама да си хортувам  Mr. Green

# 376
Габче  Hug аз индийски филми си гледам отдавна и ми харесват много като истории  Peace но сериал не бях гледала хаха

Дани   Hug ааа много са дразнещи песните и когато не могат да пресъздадат дадено настроение хаха но пък има интересна история  Mr. Green

# 377

# 378
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей, па никой не ме констатира с важните ми съобщения... Crossing Arms Joy Joy

# 379
Ей, па никой не ме констатира с важните ми съобщения... Crossing Arms Joy Joy

Е,па аз ше те констатирам  Hug   love001   Hug  нема страшно ти си талант,ще измислиш уникални комикси за утре  Hug  newsm53

# 380
Охх,нещо ми доскуча самичка да си бърборка,ще си лягам преди човечетата в главата ми да са се сбили  Joy

Пожелавам ви лека и мека и прекрасни сънища с един прекрасен цитат  Heart Eyes

"Свободата да правиш добро е заложена изначално у човек. Напоследък слушам за ”старомодна почтеност”... а не знам коя е модерната. Заклевам се, че ще остана старомодно почтена”

Цветана Манева

# 381
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Зиз, констатирам те. Peace

Аз днес следобед благодарение на МарМиши фемирствах и имам към теб предложение да направиш анализче на годежа Халил-Ферка, като не пропуснеш да го почнеш от фризьорския салон дорде я кипреха.  Wink
А за комиксите - в предната тема снощи бая карти си раздадохме  Mr. Green , може пък от това да включиш нещо. Все и на Чепика ще му е дошла някаква ръка.  hahaha Няма да е все валат я!  Wink

П.П.   И, Зиз, по-малко комикси = по-бърза тема! Peace Не се уливай!  Wink

# 382
newsm78 ко стана сички избягаха

# 383
  • У дома :)
Диди Hug скивах та на балконя,изчипка ли съ с ЧачитУ Mr. Green
Само двете кукувици останахме Joy Joy

а има и един гост Wink

# 384
а,Елиту на хоризонтя

# 385

а има и един гост Wink
изчипках се и мисля да го задържа таз нощ при мене чи някой трябва да го успокоява, много тежък ден имаше милият  Party

# 386
  • У дома :)

а има и един гост Wink
изчипках се и мисля да го задържа таз нощ при мене чи някой трябва да го успокоява, много тежък ден имаше милият  Party

Виж кой е при мене ако искаш си ги менкаме Joy Joy Joy Joy

# 387
  • Още у мъглата ...
Айди, обещах, че ще кажа и на който е останал пак лека нощ  Grinning Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Диди  Hug Heart Eyes Ели  Hug Heart Eyes
Лека, мека и на далека  Joy Hug

# 388
леле,тази вечер ще си легна на време като нормалните хора както казва Габка.

# 389
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мноу сте смотани и трите! Като си разперите заглавията по балконя и мен хич не ме виждате, че съм там. Mr. Green

Пускам нещо за подгрявка за довечера 23,15

Общи условия

Активация на акаунт