Отговори
# 435
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джено Heart Eyes Hug РенУ Heart Eyes Hug чуствайте се отразени и обичани. Laughing

Ся и аз да си кажем, че ми тежи... Laughing

Баш ми пука на папука кой с кого е в реала. Лошото е, че не е с мен (некой си) Mr. Green. От там нататък да се оправят кой с кого иска. Не съм от сдружение "Фенски сватби" , от което съм много доволна бай дъ уей... Grinning
Нито Чачо ще ми става зет, нито Хазал снаха.
Както каза Рена, важното е да ми върви филмчето което съм си харесала и актьорите да играят добре. Peace

# 436
Привет и на другите Hug Hug Hug

Хич не съм се замисляла дали има или е имало нещо между тях Laughing не ме и интересува  Peace както за тях така и за други актьори които съм гледала Peaceаз да си гледам филмчето което съм си харесала пък в реала кво искат да правят Laughingе някои двойки доста си пасват ама ми е до там Peace

Рени Hugи аз така,НО не и за този филм Joy,незнам защо newsm78
Цитат
Е и да беше пропуснала кво толкоз Laughing тя не е от сръдливите Mr. Green
няма да  рискувам Simple Smile

# 437
Привет и на другите Hug Hug Hug

Хич не съм се замисляла дали има или е имало нещо между тях Laughing не ме и интересува  Peace както за тях така и за други актьори които съм гледала Peaceаз да си гледам филмчето което съм си харесала пък в реала кво искат да правят Laughingе някои двойки доста си пасват ама ми е до там Peace
рени Hug все едно сме си ''плюли в устите'' Mr. Green абсолютно съм съгласна с теб, защото  в4ерашния ден ме напрегна доста Hug Hug Hug

# 438
Рена клюкарката.... тра-ла-ла-лаааа...Party Party Party

Нема ли извънредни клюкини бе...?? smile3534 smile3533

Миче... Hug Heart Eyes тЪ констатирам и установя... Laughing

# 439
  • София
Бел, както винаги изчерпателна   bouquet Научавам много нови клюки   Wink

# 440
По принцип не се вълнувам и аз кой с кого е в реала, но си признавам, че когато по време на АФК се заговори за евентуална тяхна връзка това ми повлия.
Всичко обаче си остана там в миналото като емоции и изживявания, и към настоящия момент на мен ми е безразлично кой с кого е, каквото-такова и колкото-толкова, живота си е техен, и те вземат решения грешни или не как да го живеят.
Доволна съм, че сериала който следя ПО има нужния(макар и не най-желания)рейтинг за да си го гледам с кеф, другото е второстепенно за мен, каквото дойде все, ще е добре, щом задоволява зрителските ми очаквания.

# 441

зизуно, Hug Heart Eyes и 4е4ек за деня  bouquet

# 442
Здрастииии, банда!  Hug

Днес докато се натуткам и да Ви изчета станало обяд!  Rolling Eyes

Профи,  Hug за не знам кой път ще го кажа - обичам да те чета!  Heart Eyes

Белл,  Hug тебе също, не по-малко!  Heart Eyes На снимките, които си публикувала с Чаатай и момичето с бяла блуза - на мен не ми прилича това да е Хазал!  Rolling Eyes Peace

Аз също съм от така наречените "нови" ФЕмирки, ако не се брои стажът ми като четяща темата от време оно!!! Всяка една дума, мисъл и информация, която споделяте за мен е интересна и важна и аз я ценя!  Peace

Но, честно да си кажа, ако не четях тук за предположенията за връзка между Хазал и Чаатай, не бих се замислила в тази насока! Имам опит от четенето в една друга тема и конспирациите около главните там!  Peace Та, в този ред на мисли, за мен също е от огромно значение това, как се справят с ролите си дадените актьори! А, че стоят перфектно нашите любимци един до друг - то е от ясно по-ясно и на мен ми харесва това!  Peace  Heart Eyes

Сега малко похвали:
- за Габка (за шопчето от снощи  Heart Eyes),   bouquet  bouquet  bouquet

-за ЕлитУ (за дъртитИ колажчета, второто е от прекрасно по-прекрасно  Heart Eyes)   bouquet  bouquet  bouquet също и за Феличита!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

- за Жани (за Хазатайчетата  Heart Eyes)    bouquet  bouquet  bouquet

И, още нещо май си бях намислила,  newsm78  ама... не би!! Rolling Eyes

Чувствайте се констатирани и установени все и от мен!  smile3503  Hug Hug Hug Hug Hug Hug   love001  love001  love001  love001  love001

# 443

smile3534 smile3534 smile3534

Мими Hug Joy
Цитат
защото  в4ерашния ден ме напрегна доста
не съм аз нали Rolling Eyes

Наде ан тъй Peace

Дибо Hug

# 444
Ди, Hug Heart Eyes мислеше да ме констатираш ама забрай... tooth tooth tooth

# 445
  • Варненска клюкарка
Добро утро,

Чета с интерес дискусиите и както казва Профи, треА се вклЮчим с компИтентно мнение, ама сега чок тръстика Mr. Green.

Бел Hug, няма да те замерам, знаеш, че харесвам постовете ти, макар и да не съм съгласна с някои неща като цяло, и изразът видна истамбулска бръмчалка ми харесва, но в последния ти пост усетих по-дълбокото му значение, би ли уточнила какво имаш предвид Praynig

Ми Джени реалистка съм и колкото и да харесвам някого, знам, че идеални хора няма! Crazy Мисля си, че въпреки, че Хазал е интелигентна, възпитана и образована в престижен колеж, не изневерява на времето в което живее и си е опитала от доста неща.  Wink Виждали сме я в доста компрометиращи кадри- всички стоящи на столове до масата, а Хазалчето на градус върху масата, при това само тя. И доста други снимки на които видимо е на върха на черешата....Движи се в компании в които приятели са и Джан Бономо и един, на който сега ми се губи името, Сарп, но не онзи с когото я спрягаха. Та този Сарп(играеше в Мечтатели) беше хванат това лято с онази група актьори в поредния наркоскандал и пробите му излязоха много положителни....от месеци, показа го пробата от косата... Rolling EyesТочно в музикантските среди, са мното популярни едни определени стимулиращи вещества....Аз както казах си мисля че много неща е опитала, но просто е запозната със сентенцията , че не всичко, което хвърчи става за ядене и умее да използва ума си  по предназначение,и да се задоволи с опита, да не забравя да спомена, че до себе си има човек като майка си ! Не случайно споменах родителката и като постоянно писъствие на сета, сякаш я пазеше от нещо, явно преценявайки, че щерка и е податлива към това "нещо"....

пп ДиБи не съм казала, че момичето с бялата блуза е Хазал, а че прилича на нея, както и че има други две снимки Чаатай с нея, на които тази прилика си личи още повече и като добавим и леката  прилика на Гизем с Хазал излиза ,че подсъзнателно го тегли към такива жени- изводите са за вас ! Mr. Green

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 12:20 от Беллора

# 446
  • У дома :)

Чай ся да  констатирам  неустановените Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ди Hug Heart EyesРелаксче Hug Heart Eyes Петрова Hug Heart Eyes

Мале забрайх ДжейнитУ Hug Heart Eyes и ГалетУ Hug Heart Eyes

# 447
  • София
Добре де, млади, красиви, успели, богати хора................за какво са им тези наркотици  Tired

# 448
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Здравейте, Сладурки,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ето ме и мене и така и така съм тука да взема да вдигна малко джангър ли????

мерси за всички кафета, закуски - Ренка, кога се наспа, че в 7 кафе сервираш  Hug Hug Hug, Ели , пък освен кафе и закуска спретнала, а за музиката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes мега любими Албано и Румина,  Hug Hug Hug, Жани, Профи & Бел, безкрайно обичам да чета дългите ви и изчерпателни коментари, много неща научават (нали съм от новите  Wink), Джейни, Зизу, Миленка, Мими, Пепи, ПППетрова и вас ви мернах в навалицата  Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Диби, Ирка, Габи, Дани, Дианка, не ги мерках, ама и за тях  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug Hug

Абе ДиБи, добре че си изяла бонбоните вчера, че после да почерпиш с много бамбони, ама и още може  Wink  Heart Eyes  Hug, а как знаеш за колажа на Габи с маковете  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Зизу, мила, ти сигурно не си спала от кахър дали снощи мацките няма да минат 40-та страница, а ти нямаш ни колажи ни комикси,  Hug Hug Hug Hug Hug

# 449
Ди, Hug Heart Eyes мислеше да ме констатираш ама забрай... tooth tooth tooth

Уффф, ама съм и аз!  Rolling Eyes  А уж съм младо и зИлено!  Whistling Whistling Whistling

Зизунооооо, установена, костатирана, отразена и обичана!!!!  Hug Hug Hug

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт