Отговори
# 585
  • В света на мечтите... ❤

newsm18 newsm18 newsm18  Пенди  newsm18 newsm18 newsm18  Пенди   newsm18 newsm18 newsm18

# 586
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Брадъра ма РенУ... Laughing Laughing Laughing

# 587
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 588
Е,па Чачо никой ли нема да го отразява таз вечер  newsm78

# 589

Ирче  Hug Hug Hug  нерде се загуби цял ден,бе къз,взех да ти фърлям на боб вече  Thinking

# 590
Нарцисчева, де си водила ЛейдитУ? hahaha hahaha hahaha

# 591
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ирче  Hug Hug Hug  нерде се загуби цял ден,бе къз,взех да ти фърлям на боб вече  Thinking
Дани Hug Цял ден съм на крак днеска,то не беше ,пазарене за хладилника,че малкия реши на заека да му купуваме коледен костюм и това ходих да обикалям да избираме,какъв аджеба да бъде,та покрай там,викам я и на мен си взема някой парцалетка,и то деня отиде  hahaha hahaha

# 592
  • У Диспансера ...♥♥♥
На Мола,че вие от клюкарене не ви остава време да се занимаете и с нейните нужди  hahaha hahaha

# 593
# 594

Дани Hug Цял ден съм на крак днеска,то не беше ,пазарене за хладилника,че малкия реши на заека да му купуваме коледен костюм и това ходих да обикалям да избираме,какъв аджеба да бъде,та покрай там,викам я и на мен си взема някой парцалетка,и то деня отиде  hahaha hahaha

Еее,честити придобивки тогава   bouquet   bouquet   bouquet  и да снимаш заека с костюма по Коледа  Heart Eyes

# 595
Чек да кажем нещо  newsm43 мен честно казано не ме боли че ще осъдят еди кой си Laughing дори той да е Кенан Laughing аз съм много студен човек а от известно време прекалено студен Rolling Eyes мен ме вълнува за този който познавам Peace това включва и вас Laughingпо тв дават разни неща с някой станали Laughing аз викам да е жив и здрав Shockedотвратителна съм но съм си такава Rolling Eyesмного малко неща ме трогват Rolling Eyes

Профи Hug Дибо и ти ли мина към сръдлите Mr. Green

Ренка,  Hug

За първото подчертано - тц, не ми се вярва!  Peace

За второто -  Mr. Green опитах, ама не ми се получи!  Laughing Laughing Laughing

# 596
Ди!!! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18   Ди!!! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 597
# 598

Ди-Денди съкратено ли е  newsm78  Joy

# 599

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И аз т'ва се питах!!!!!

Или е Ди от ДиБоДа!!!!  Mr. Green  Въх, в нарцис ли се превръщам??!!!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт