Отговори
# 600
Ауу,разсърдих клюкарката  Mr. Green  Ренка,сории,чеки сега ще те отразим за отразяването на глозотиите  Hug   love001   Hug
Успокоих се Laughing

Зиз аз не гледам брадърите Laughing

Ирка много си красотна Hug

Дибо Laughingтакава съм Peace

# 601
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ди, поЙче нема ти развевам помпони... Naughty

# 602
Ауу,разсърдих клюкарката  Mr. Green  Ренка,сории,чеки сега ще те отразим за отразяването на глозотиите  Hug   love001   Hug
Успокоих се Laughing

Зиз аз не гледам брадърите Laughing

Ирка много си красотна Hug

Дибо Laughingтакава съм Peace
Тая па...ко си заотговаряла кат на лексикон ма? hahaha hahaha hahaha

# 603
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку,и аз като тебе,ти се съсипа направо  Hug Hug

# 604
Милата-тя...и тая и другата.... hahaha hahaha hahaha

# 605

newsm09  Въъъъъййййй, стига деееее!!!  newsm20 newsm20 newsm20

Зизу  newsm18 newsm18 newsm18

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 606
Аууууууу, чичеци Party Party Party Party Party

Не съм ти напрегната вечИ Laughing

# 607
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ти пък стига си ни подигравала, не можем цял ден,да се връткаме и да се чудим ся хляб ли козунак ли  Joy Joy Joy

# 608
  • Още у мъглата ...
Туту-рутууууу, добър вечер, установените  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ей я и блудната посестрима доди  Laughing

Хубу, че сте били кротички, та не ми беше зор изчитането  Grinning
И ся квоооо, ша гледаме ли Приливите  Grinning
Аз съм го пуснала, па ша видя  Laughing

И едни зимни Фемирченца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 609
  • У дома :)
Хилоу май суит хухавитки Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Тая вечер ходих на един българо-турски концерт и много ми хареса PeaceМойта щерка и тя участва,играе народни танци ако може да се каже че играе и тя рипа кат майка си кат углава,ма си викам още е малка ще се научи.Много ме е яд че не снимах турската група, много добре играха първо техни народни танци някакви подобни на нашите и после типичните турски гьобеци.Момчетата бяха с носии почти като нашите ,а момичетата естествено с прословутите шалварки,ама бяха готини. Концерта беше супер, ама най-смешното е че в началото имаше приветствия от българска и турска страна и аз кат се заслушах какво говори турския представител и чак викам на тия около мене тихо бе не мога да чуя, ши кайш чи кат го чуя ши го разбера, голяма съм шматка Joy Joy Joy Joy Ай изказах съ ,благодаря  bowuu bowuu bowuuЧай си дам и чичек  bouquet

# 610
Габо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug ЕлитУлия Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 611
Хилоу май суит хухавитки Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Тая вечер ходих на един българо-турски концерт и много ми хареса PeaceМойта щерка и тя участва,играе народни танци ако може да се каже че играе и тя рипа кат майка си кат углава,ма си викам още е малка ще се научи.Много ме е яд че не снимах турската група, много добре играха първо техни народни танци някакви подобни на нашите и после типичните турски гьобеци.Момчетата бяха с носии почти като нашите ,а момичетата естествено с прословутите шалварки,ама бяха готини. Концерта беше супер, ама най-смешното е че в началото имаше приветствия от българска и турска страна и аз кат се заслушах какво говори турския представител и чак викам на тия около мене тихо бе не мога да чуя, ши кайш чи кат го чуя ши го разбера, голяма съм шматка Joy Joy Joy Joy Ай изказах съ ,благодаря  bowuu bowuu bowuuЧай си дам и чичек  bouquet
hahaha hahaha hahaha hahaha  bouquet  bouquet  bouquet

# 612
  • Още у мъглата ...

Зизун  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ели  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ко викаш синчето, кат Чачи ли подрипва  Laughing Joy Joy

# 613
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy
Оооооо,Гъбак Hug Heart Eyes

# 614
  • У дома :)

Габче Hug Heart Eyes щерка душе ма и тя кат Чачко рипа Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт