Отговори
# 645
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Whistling Whistling

# 646

Джейн  Hug Heart Eyes Heart Eyes Обаче ме хвана с маковете на снощното колажче  Mr. Green
Бай дъ уей нямах това като идея, когато го правех, просто ми хареса много пастела и червените макове, но като го направих, се усетих на какво може да се избие точно вчера  Joy Joy Ама викам, ся направила съм го, харесва ми и го пускам, пък може да не забележат и хванат евентуалната връзка  Mr. Green
Еййй, ама ти я хвана  Mr. Green
шЕ земе и тя да излезе полуентелегентна Mr. Green

# 647
  • Още у мъглата ...
Дайте линк плс за Беяз шоуто  Grinning Peace

# 648
  • У Диспансера ...♥♥♥
У някой хора няма и грам лудост.Представете си какво противно съществуване водят. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 649
  • Още у мъглата ...

Джейн  Hug Heart Eyes Heart Eyes Обаче ме хвана с маковете на снощното колажче  Mr. Green
Бай дъ уей нямах това като идея, когато го правех, просто ми хареса много пастела и червените макове, но като го направих, се усетих на какво може да се избие точно вчера  Joy Joy Ама викам, ся направила съм го, харесва ми и го пускам, пък може да не забележат и хванат евентуалната връзка  Mr. Green
Ха де, ша си имам конкуренция  Joy Joy А конкуренцията е полезна за още по-голямо израстване  Joy Joy Joy Joy

# 650
# 651
  • някъде из Врачанско
Хилоу май суит хухавитки Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Тая вечер ходих на един българо-турски концерт и много ми хареса PeaceМойта щерка и тя участва,играе народни танци ако може да се каже че играе и тя рипа кат майка си кат углава,ма си викам още е малка ще се научи.Много ме е яд че не снимах турската група, много добре играха първо техни народни танци някакви подобни на нашите и после типичните турски гьобеци.Момчетата бяха с носии почти като нашите ,а момичетата естествено с прословутите шалварки,ама бяха готини. Концерта беше супер, ама най-смешното е че в началото имаше приветствия от българска и турска страна и аз кат се заслушах какво говори турския представител и чак викам на тия около мене тихо бе не мога да чуя, ши кайш чи кат го чуя ши го разбера,

голяма съм шматка Joy Joy Joy Joy Ай изказах съ ,благодаря  bowuu bowuu bowuuЧай си дам и чичек  bouquet

Елиту, мераба, що не го преведе това обръщение, бас държа, че щеше да се справиш перфектно, нека рипа момето, нека учи танци, това е хубаво, пак ще се състезава с чужденците
ето ти чичек- newsm51 newsm51 newsm51

# 652
У някой хора няма и грам лудост.Представете си какво противно съществуване водят. hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy

# 653
  • В света на мечтите... ❤

ooooh! ooooh! ooooh! Боже опази  Joy Joy Joy

# 654
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

aaaaaaaaaaa, не може да има толко полуЕнтЕлентни...ше ни заразат Naughty

# 655
  • В света на мечтите... ❤
Аз пък не хванах връзката с маковете  Rolling Eyes

# 656
wavey

Ей, Дядо Коледа дошъл в диспансера  Party Party Party, къде е моя подарък  Crossing Arms
Габи Hug bouquet bouquet  bouquet bouquet bouquet

Ели Hug Heart Eyes  bouquet, целувки от мен вамалката танцьорка smile3501 newsm51

В тази връзка иска ли някой да отидем в неделя  на 8 декември на концерт в НДК  Grinning, на ТУРСКИ БАЛЕТ "ОГЪНЯТ НА АНАДОЛА"
Скрит текст:

Ренку, кога да додиме у клюкарника Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ДжейниииииHug на мен как ми се ходиииииииииии!!! За съжаление, и аз съм доооооста далечко! Rolling Eyes Rolling Eyes А те имат изява само в Сф, за още по-голямо съжаление!  Sad

# 657
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
НаркОтици мило...Ча, дело.... Laughing

# 658
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе какви са тия разговори между Ча и Гизем,има ли ги в другата тема,някой превел ли ги е ,майко какви работи са си говорили,и как и викал Идиотка  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 659
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох,и аз  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт