Отговори
# 630
  • В света на мечтите... ❤
Пиуе със зеуе Heart Eyes и питки newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 и никой неможа да ми го гепи Mr. Green Party Party Party

Ама не забравяш обещаната поръчка  Joy

# 631
Пиуе със зеуе Heart Eyes и питки newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 и никой неможа да ми го гепи Mr. Green Party Party Party

newsm47 Пратиха ми го по колет Laughing newsm51 иначе бях забравила Rolling Eyes

От клюкарника Mr. Green
Скрит текст:
Шофьор на маршрутка сгазил 200 човека Laughing и го питат как толкоз много Shocked а той- карам си аз и ме засича един и аз гледам от едната страна спирка с 50 ч а от другата страна само 1 човек и реших към него да бегам Laughingи тоя кат хукна по пазара ooooh! и аз след него Mr. Green

# 632
  • Още у мъглата ...
Значи, ся гледах сцената на Яман с майка му  Rolling Eyes Страхотна игра - с Чачовото си изражение, без излишни мимики и достатъчно , за да се разберат чувствата му Peace Беше си Чачо, който си знаем, не Емко, но Чачо с правилното си му изражение на лицето  Grinning Но си партнираше с актрисата, която играе майка му, а тя също не се напряга като играе  Peace
А като си партнира в сцените със Серка, ще почне да се мъчи, да земе и той да вкарва някакви странни напънати "тежки" изражение, направо се мъчи, защото няма правилна "реплика" насреща  Peace
Белора (или Профи) беше казала, че дори и той започва да си гърчи веждите на триъгълник, като играе със Серка. Ей ся като направих сравнението, изводът ми е, че зависи с кой си партнира и как му "отговарят" на сцената отсреща Peace Когато е правилна "репликата", държането, начинът на игра, правилна е и неговата игра и е спокойна. Peace Когато го няма това, той също е напрегнат и вкарва криви изражения  Peace

Ох, малко дълго, но това видях и така го разбирам  Sunglasses

# 633
  • някъде из Врачанско
добра вечер на Bebeto Chavdarova, Dalila12, Elina_R (ВИП Нарцистична карнобатска стафида), NinaKr, pavlina ruseva, raleto81, Екстри - ВиАйПи (Нарци-член у всяка група) (+ 6 скрити и явни гости

как сте момичета, сега ще чета назад, гледам приливи и после ще видя как  турците правят шоу
 Hug  newsm51 за всички

# 634

От клюкарника Mr. Green
Скрит текст:
Шофьор на маршрутка сгазил 200 човека Laughing и го питат как толкоз много Shocked а той- карам си аз и ме засича един и аз гледам от едната страна спирка с 50 ч а от другата страна само 1 човек и реших към него да бегам Laughingи тоя кат хукна по пазара ooooh! и аз след него Mr. Green

Ейй,ама най-яките клюки намираш  hahaha hahaha hahaha

# 635
# 636
  • Още у мъглата ...

newsm47 Пратиха ми го по колет Laughing newsm51 иначе бях забравила Rolling Eyes

От клюкарника Mr. Green
Скрит текст:
От клюкарника ти  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 637
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

От клюкарника Mr. Green
Скрит текст:
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 638
Значи, ся гледах сцената на Яман с майка му  Rolling Eyes Страхотна игра - с Чачовото си изражение, без излишни мимики и достатъчно , за да се разберат чувствата му Peace Беше си Чачо, който си знаем, не Емко, но Чачо с правилното си му изражение на лицето  Grinning Но си партнираше с актрисата, която играе майка му, а тя също не се напряга като играе  Peace
А като си партнира в сцените със Серка, ще почне да се мъчи, да земе и той да вкарва някакви странни напънати "тежки" изражение, направо се мъчи, защото няма правилна "реплика" насреща  Peace
Белора (или Профи) беше казала, че дори и той започва да си гърчи веждите на триъгълник, като играе със Серка. Ей ся като направих сравнението, изводът ми е, че зависи с кой си партнира и как му "отговарят" на сцената отсреща Peace Когато е правилна "репликата", държането, начинът на игра, правилна е и неговата игра и е спокойна. Peace Когато го няма това, той също е напрегнат и вкарва криви изражения  Peace

Ох, малко дълго, но това видях и така го разбирам  Sunglasses

+1  smile3521 smile3521 smile3521  newsm51

# 639
  • У дома :)
Дани Hug Heart Eyes Hug ти си била тук ,сори че те изтървах  love001  love001  love001
Павлинче Hug Heart Eyes Hug

От клюкарника Mr. Green
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 640
 wavey

Ей, Дядо Коледа дошъл в диспансера  Party Party Party, къде е моя подарък  Crossing Arms
Габи Hug bouquet bouquet  bouquet bouquet bouquet

Ели Hug Heart Eyes  bouquet, целувки от мен вамалката танцьорка smile3501 newsm51

В тази връзка иска ли някой да отидем в неделя  на 8 декември на концерт в НДК  Grinning, на ТУРСКИ БАЛЕТ "ОГЪНЯТ НА АНАДОЛА"
Скрит текст:

Ренку, кога да додиме у клюкарника Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 641
  • У Диспансера ...♥♥♥

От клюкарника Mr. Green
Скрит текст:
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 642
Елии,тука съм,я  newsm47   Hug Heart Eyes Hug  Пък и никой не ще да си коментирка Приливът с меня  Rolling Eyes

Джейни Hug Hug Hug  За танцьорите от Огънят на Анадола,ми се струва,че ще е грандиозно шоу  Peace ,но много далеч ми е София,пък и билета не вярвам да е много евтиничък  Rolling Eyes

# 643
Джейн когато искате Hug аз съм тук Laughing
 Днес ша са отвисим с тия ooooh!

# 644
  • Още у мъглата ...
Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ели  Hug Heart Eyes Heart Eyes Павлинче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Джейн  Hug Heart Eyes Heart Eyes Обаче ме хвана с маковете на снощното колажче  Mr. Green
Бай дъ уей нямах това като идея, когато го правех, просто ми хареса много пастела и червените макове, но като го направих, се усетих на какво може да се избие точно вчера  Joy Joy Ама викам, ся направила съм го, харесва ми и го пускам, пък може да не забележат и хванат евентуалната връзка  Mr. Green
Еййй, ама ти я хвана  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт