Отговори
# 660
Дани Hug, наистина е грандиозно, миналата седмица Петя Дикова беше в Истанбул и прави репортаж, те имат рекорд на Гинес, и държат световния рекорд за най-много стъпки на танц в минута или нещо подобно.
Скрит текст:
Гледала съм и Lord of the dance with Michael Flatley и Националния балет на Грузия "Сухишвили", на 19 съм на Нешка, , голям любител съм, ама като чуят турска група и ме освиркват якоооо ooooh! ooooh! ooooh!.

Специално за МарМиши Hug Heart Eyes    love001

Да не забравя, каква  етази глупост, че Хазал яла риба ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 22:17 от Jane2013

# 661
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тая па Нарцисчева грам не ме констатира... Mr. Green hahaha

# 662
  • В света на мечтите... ❤
Аз пък не хванах връзката с маковете  Rolling Eyes
НаркОтици мило...Ча, дело.... Laughing

Ааа,ми аз като съм от неЕнтелегентните и не сфнанаф  Joy Joy Joy

# 663
Елии,тука съм,я  newsm47   Hug Heart Eyes Hug  Пък и никой не ще да си коментирка Приливът с меня  Rolling Eyes

Джейни Hug Hug Hug  За танцьорите от Огънят на Анадола,ми се струва,че ще е грандиозно шоу  Peace ,но много далеч ми е София,пък и билета не вярвам да е много евтиничък  Rolling Eyes
В сряда все още имаше билети от 40 и 100 лв
Здравейте! Hug Hug

# 664
Щом нема от 500, нема да ходим Naughty

# 665
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая па Нарцисчева грам не ме констатира... Mr. Green hahaha
Как да не съм,чак и мъжу ти докарах  Naughty hahaha hahaha hahaha

# 666
Бе какви са тия разговори между Ча и Гизем,има ли ги в другата тема,някой превел ли ги е ,майко какви работи са си говорили,и как и викал Идиотка  hahaha hahaha hahaha hahaha

Верно,ли,ако ги има някъде,някой ще ги сподели ли и тук,стана ми интересно сега  Joy

# 667
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе кажете разговорите на Ча и Гизем има ли ги преведени да отивам ги чета ,за да се посмея малко  Thinking

# 668
  • У дома :)
Джейни Hug Heart Eyes Hug  благодаря  love001  love001  love001

Павлинче Hug Heart Eyes Hug ина теб благодаря  love001  love001  love001 Обръщението аз си го преведах ма мноу бързо ми мина мисълта и не можах да я фана Mr. Green Joy Joy Joy А за детето ще се научи,важното е че има желание и много се старае Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 669
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе какви са тия разговори между Ча и Гизем,има ли ги в другата тема,някой превел ли ги е ,майко какви работи са си говорили,и как и викал Идиотка  hahaha hahaha hahaha hahaha

Верно,ли,ако ги има някъде,някой ще ги сподели ли и тук,стана ми интересно сега  Joy
Аз намерих един,но ако ги има в другата да не се повтарям,за това питам  Peace

# 670

И аз така  Joy
Не майтапа на страна,сигурно ще си струва парите,но 1-во много съм далеч и 2-ро и да не бях 100лв не бих дала,а и 40 са ми много на мен  Peace

# 671
Бе кажете разговорите на Ча и Гизем има ли ги преведени да отивам ги чета ,за да се посмея малко  Thinking
Не знам бе....аз митках по чуждите дворове да прибирам чичеци ама таквоз нещо не съм срещала.

# 672
  Joy Joy Joyти сега какво,аз да услужа с информация,ти ме поднасяш Hug

# 673
  • У дома :)
Петрова Hug Heart Eyes Hug

# 674
  • Още у мъглата ...

И аз, и аз искам да знам  Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт