В крайна сметка реших, че твърде много я натискам и реших да го карам по-лежерно с възпитанието (само за правилото срещу ровене по количките и багажниците съм безкомпромисна).

Бяхте част от най-важните периоди в живота ми и заедно с вас споделях най-съкровените си и скъпи моменти.
и съответно тихомълком изтрита...
За гърнето имам известен напредък, стои по 10-15мин, има попадения, но имам и изтървани моменти.
Да е живо и здраво. 

Голямо момиче си имаш наистина, аз до сега си мислех, че Сами на Самимами е най-голямото ни детенце тук, ама тези 104 см направо ме сразиха
Моя племенник ще стане на 5 август и е 104 см и е 14 кг, хаха, ама той е от злоядите и си върви по-дребен. 
Имаме голям проблем, че тук в София сме на 4 етаж и няма асансьор, а той иска да го нося по стълбите, обаче от няколко дни му отказвам носенето и той не иска да се качва и цялото упражнение е доста бавно и изнервящо, в чудо се виждам направо. Дано скоро свикне.

. Браво.
. Ние сме далеч от учене на букви, стихчета, песнички и пр. Такива неща мисля да учим в движение, когато и дойде музата.
. Не искам да оставям Вики. Утре отивам до градината за да видя дали не може да тръгне по-рано на ясла. Надявам се да почна на половин работен ден като начало. Моля стискайте палци

Особено ми е приятно да има какво да чета! 

Тея в действителност е над нормата, но баща й е бил така на нейната възраст, а и сега си е висок и тежък 
Щом детето е любознателно, хубаво е че го стимулираш и измисляш креативни начини да задоволиш нейните потребности. 'Моля' и 'благодаря' за нас са съвсем далечни понятия все още
Ние сме на първичните 'дай', 'не' и 'няма пък'.
Ще трябва да 'открадна' от твоите идейки, че по някога се чувствам наистина изчерпана 

Разкажи, моля те как процедирате. При мен нещата са леко зациклили и има моменти в които Тея не иска да вижда гърнето

тук още не може да схване идеята, трябваше по-рано да започна да му показвам, но полека лека и това ще стане. Препоръчани теми