Я да си премерим циците сега!!! (2-ра част)

• 19 726
  • 260
  •   1
Отговори
# 90
Махай и сложи нещо по-така... я чашка, я чинийка, така ми е много облечено. Flutter

# 91
  • В Космоса
Нещо не ми се занимава, ни облечени, ни съблечени... Не съм в такова настроение днес. Confused

# 92
Махай и сложи нещо по-така... я чашка, я чинийка, така ми е много облечено. Flutter
Ти пък много я подцени акаша Simple Smile на нея и трябват шапки Simple Smile

# 93
Ти пък много я подцени акаша Simple Smile на нея и трябват шапки Simple Smile
За първокласнички.  Wink

# 94
Когато преди 20 години мъж ми за първи път отиде в Турция на пазар, му поръчах да ми донесе бельо. Той ме попита как точно да ми избере сутиен. Описах изискванията си за цвят, форма и материя, и за размер добавих: "Слагаш на главата чашката и ако ти стане, купуваш." Ми, донесе ми! Flutter А с бельото и много смешни разкази за реакциите в магазина... hahaha

# 95
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Просрочих, Джой, видя ли да махам?
Не съм, така става като ходи да яде човек. Дай на лични Praynig

# 96
Просрочих, Джой, видя ли да махам?
Не съм, така става като ходи да яде човек. Дай на лични Praynig
Никакво ядене.  Naughty

# 97
Когато преди 20 години мъж ми за първи път отиде в Турция на пазар, му поръчах да ми донесе бельо. Той ме попита как точно да ми избере сутиен. Описах изискванията си за цвят, форма и материя, и за размер добавих: "Слагаш на главата чашката и ако ти стане, купуваш." Ми, донесе ми! Flutter А с бельото и много смешни разкази за реакциите в магазина... hahaha
И любимото ми - влизам и питам "Имате ли сутиени за големи гърди?" и отсреща тъп поглед "какво имате предвид" - е к'во мога да имам предвид  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 98
  • В Космоса
Джой, нищо особено не показах. Не си пропуснала. Облечени и скучни. Peace

# 99
И любимото ми - влизам и питам "Имате ли сутиени за големи гърди?" и отсреща тъп поглед "какво имате предвид" - е к'во мога да имам предвид  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нещо без 3 пръста подплънка най-малкото.  Laughing

# 100
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хммм, ще си ги представям тогава (не както Катрала де, не се плаши Laughing).

# 101
Затова пазарувам само в Триумф и направо казвам: 90Е или 90F какво можете да ми предложите? Предпочитам модел минимайзер. И винаги ме разбират какво казвам, не ме гледат опулено и ме обслужват подобаващо.

# 102
Момичета , не е важно колко са ви големи.Важното е да изглеждат красиво и секси в мъжките очи.Другото няма значение.И с тия сутиени тип "имам нещо а като се съблека нямам нищо" не прекалявайте.

А тия с 100+ гръдна обиколка не знам какво се хвалят толкова.С изкривяване на гръбначният стълб може би ?

По Дискавъри преди време даваха как някаква англичанка поради огромният размер на гърдите си беше се депресирала тотално.Прави си операция за смаляване.

Ай със здраве да си ги носите и да ви/ни радват.

# 103
Затова пазарувам само в Триумф и направо казвам: 90Е или 90F какво можете да ми предложите? Предпочитам модел минимайзер. И винаги ме разбират какво казвам, не ме гледат опулено и ме обслужват подобаващо.
Това имане си заслужава Триумф-а.  Peace

Remy Martin, кой се хвали? Само си споделяме. Ние по-добре знаем как се "носи" 100+, не ни мисли.  Peace

# 104
Бижу, тези90е цици с какво дупе вървят?

Общи условия

Активация на акаунт