ИДЕЯ ЗА КОЛЕДЕН ПОДАРЪК.

• 3 162
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • София
 Модата при първокласничките е Монстърхай, добра идея също са чантичките за оцветяване и шаблоните за моделиране тип Вери Белла.

# 16
  • София
А как мислите Маймунските приказки дали ще са интересни за 5год. и половина,дали ще са полезни? newsm78
Ако детето може да чете и да смята, ще може да я играе. Иначе ще трябва да му помагате - условията на всяко ниво са написани (на български език).
За полезна  - не съм сигурна, тъй като не се учи нищо, по-скоро се използват знанията на детето по математика, за да минава нивата.

Аз също съм взимала Маймунски приказки за подарък на първолак. Много му беше харесала. Даже мисля да я ползвам редовно с такава цел... Иначе зависи това детенце дали има вече някакви начални знания по математика, защото наистина играта реално е за трениране на вече придобити теоритични знания. Първата, до колкото видях, изисква съвсем основни начални познания, де. Най-малкото да познава цифрите. Според мен е полезна, защото се упражнява детето. Ако си от София и минаваш през Панаира на книгата в НДК можеш да й хвърлиш едно око...

https://www.facebook.com/events/491316497649120/

Аз по принцип само такива неща купувам за подарък. Навремето имаше едни футболни енциклопедии на диск и ги раздавах на всички познати момченца, които празнуваха нещо. Щом е на компютър, винаги им харесва...

# 17
  • София
Тази тема е за форума "Нашите деца".

Относно подаръка - ти най-добре си познаваш детето. Единият вариант е нещо, с което тя обича да играе - кукла, плюшена играчка, книга, някакъв творчески комплект . Другият - нещо по-различно - пуф, колело, ролери, зимни кънки, шейна, скейтборд и т.н.

# 18

Общи условия

Активация на акаунт