Отговори
# 705
Добро утро ! Усмихнат ден и успешна нова седмица ви пожелавам, дружки !  Hug

Скрит текст:

Скрит текст:
1. Ако вървиш по пътя ще научиш повече за него, отколкото ако правиш справки с най-добрите туристически карти в света.

2. Ако на оградата видиш костенурка, спомни си, че някой й е помогнал да се качи там.

3. Ако познаваш някого, който иска да удави мъката си, добре е да му кажеш, че тя знае да плува.

4. Ако правиш най-доброто, на което си способен, няма да имаш време да се тревожиш, че може да не успееш.

5. Ако си се запътил в правилна посока, всяка стъпка, колкото и малка да е, те приближава към целта.

6. Ако стоиш със скръстени ръце и чакаш подходящия момент, може никога нищо да не започнеш. Започни сега! Там където си и с каквито възможности разполагаш!

7. Великата личност показва своето величие с начина, по който се отнася към обикновения човек.

8. Всеки ден по нас хвърлят камъни. Важното е какво градим с тях? Мостове или стени?

9. Животът не изисква от нас да сме най-добрите, а само да даваме най-доброто от себе си.

10. За да получиш повече от живота, дай повече от себе си.

11. Затаената обида е като бримка на чорап — само може да се увеличи. Истината се крие в прошката.

12. Какво правиш, когато си ядосан или си претърпял поражение? Каквото и да е, то добре показва що за човек си.

13. Когато се изкачваш по стълбата на успеха, трябва да си сигурен, че е опряна до сградата, в която искаш да влезеш.

14. Колко души щяха да си купят Мерцедес, ако нямаше кой да види, че минават с него?

15. Може никога да не ни се отдаде възможност да извършим велики дела по велик начин, но всеки от нас е в състояние да прави малките неща по страхотен начин.

16. Няма нужда да гледаш надалеч, за да зърнеш някакво чудо. Какво по-необикновено от гъсеницата, която се превръща в пеперуда, жълтъкът — в пиле, жълъдът — в могъщ дъб?

17. По-важно е какъв ще станеш, а не какво ще постигнеш.

18. Помагай на хората край теб, без да очакваш да ти върнат услугите. Всеки трябва да засади дръвчета, под които никой няма да седне.

19. Помни, че характерът на детето ти е като хубавата супа. И двете се приготвят у дома.

20. Почти всичките ни нещастия идват оттам, че непрекъснато се сравняваме с другите.

21. Стигнал съм до извода, че повечето от нас харчат пари, които още не са спечелили, за да купят неща, от които нямат нужда, с желанието да впечатлят хора, които не харесват.

22. Характерът ни е това, което правим, когато си мислим, че никой не ни гледа.

23. Хвали пред всички. Упреквай насаме.

24. Хората на нашата планета не са подредени в редица. Вгледай се внимателно. Всъщност всеки е част от някаква верига и е хванал някого за ръка така, че се образува затворен кръг. Каквото и да дадеш на човека до теб, то рано или късно ще се върне при теб.

25. Хората поемат по различни пътища, за да се осъществят и да намерят щастие. Ако не ги срещнеш по своя път, това не означава, че са се изгубили.

26. Човек никога не се сблъсква с проблем, който да не съдържа в себе си и някаква възможност.

Хорас Джексън Браун

# 706
# 707
Според турската преса от днес- Берен и Кенан са се сгодили Mr. Green

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/beren-saat-ile-kenan-dogulu-nisanlandi

# 708
Като не сколасах със сутрешното, да сложа едно следобедно, нищо, че отново ще си го пия сама !

Скрит текст:

Скрит текст:
Днес ми е ден за обичане
Днес може би не ми е ден
за някакви велики промени.
Може някъде вътре във мен
да е спряло летящото време.
Днес може да не извърша дела
за награди достойни дори.
Ала всъщност, какво от това.
Щом светът и без мен се върти…
Днес едва ли е нещо специално,
или аз на това не залагам.
И така съм си пак идеално.
Важността май ме кара да бягам…
Днес съм само обикновено момиче.
Няма нищо интересно във мен.
Всъщност, днес ми е ден за обичане.
Знаеш, точно като всеки друг ден.

Мира Дойчинова

Шани, благодаря за новината !   bouquet

Ето и тук говорят за годежа на Берен и Кенан.

http://diyediye.com/2014/02/24/beren-saat-is-engaged/
o be married of course ! beren_3305

Last night (23.02), Beren saat got engaged to her boyfriend for two years, Kenan Dogulu. The couple had a very low-key engagement party with 50 people at a fish restaurant in Çubuklu, Istanbul.  It was a private party with family and close friends only. Beren’s best friends, Esra Dermancioglu (co-star in What’s Fatmagul’s Fault?)and Belcim Bilgin (co-star in Remember Darling) were also there to celebrate Beren’s happiest day. The press was not invited, so we do not get to share any party photos with you.

The couple is planning to have their wedding in May, but we do not know where exactly they will tie the knot. The place of the wedding will probably be kept as a secret until the day after the ceremony. Until then, we have to wait and see…

# 709
Пожелавам й да е много щастлива! Тя си го избра  Mr. Green

# 710
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Пожелавам й да е много щастлива! Тя си го избра  Mr. Green

И аз тъй. Ами ми се щеше някой по-хубав...Не ми е пълна душата.

# 711
Добро утро ! Усмихната сряда ви пожелавам !  Hug

Скрит текст:

И аз не съм фен на Кенан, ама кой ли ме пита ?! Явно притежава някои качества, които остават скрити за нас, но Берен има очи за тях ! От все сърце и пожелавам да е много щастлива с избраника си, който и да е той ! Heart Eyes

Laughing

# 712
Как можах да забравя !  ooooh!

Да и е честит рожденият ден на Берен !  newsm59 Tada newsm59

Нека е много щастлива, много успешна и удовлетворена от себе си ! Винаги да се радва на любовта на близките си хора и хилядите фенове ! Heart Eyes

# 713
Да й е честит рождения ден на нашата хубавица! Много да е щастлива!

Госпожата, моята майка пък го харесва Кенан, хубав мъж бил  Laughing По вкус и цвет... Тя казва, че на мъж не се гледала красотата Thinking А чудно защо се залепя на тв-то като дават Къванч  Mr. Green

# 714
Роминка,  Hug вярно е - разни хора, разни идеали, вкусове и предпочитания.  Peace
А се залепя, щото тя на наш левент красотата е като магнит - хване ли, няма пускане !  Heart Eyes Crazy Hug

# 715
  • AMS
Привет, дами!!!

Ето моят поздрав за

Beren Saat

С много обич и пожелание за здраве и щастие!!!

DIVA

# 716
Дива,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти, че се отби за празника !   bouquet

# 717
  • AMS

Момичета, Hug Госпожата,  Hug клипът ми е нов, нищо, че носи старото заглавие.

# 718

Поредната заслужена награда - вече и в ръцете му !  Heart Eyes

Дива,  Hug страхотен е ! Благодаря ти !   bouquet

# 719
Браво! Да му е честита!  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт