Отговори
# 210
  • София
Е 100 на 100 гледа  Mr. Green ама кво беше това такоз бе, отварям тати и некви клипчета Беяз се прави на Ча в дома на Хазал,  моя богат речник от турски думи, които разбирам само това разбвах, че е в дома на Хазал репортера и там Ча  Joy Joy Joy Joy и драмата беше около неква дума такоз  Joy Joy Joy Joy

Такоз е трупче ,Слънчице  Hug

Божее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Hug Hug хааа ама защо пък Чачо го намесиха тука  Thinking Mr. Green Mr. Green

Ми щото нали в повечето сцени с него в сериала е ползвала трупче,заради разликата във височината  Peace

То това е само повода  Mr. Green то е ясно  Mr. Green

# 211
  • В света на мечтите... ❤
А ПО гледахте ли го?  newsm78 Как беше епизода? Тояа побъркания кво направи на Серка опа Мира  Joy Joy

Аз го гледах тук там,ама не ми хареса серията особено,а този лудия още нищо не й е направил на Мира,ама тя като най-последната апталка отиде накрая при него,след като видя баща й да се целува с лелята на Мерт,понеже Яман не си беше у тях тогава   ooooh!

# 212
Охх,те с тия реклами по половин час без майтап може да го откарат до 3 часа  ooooh!

# 213
  • София
А ПО гледахте ли го?  newsm78 Как беше епизода? Тояа побъркания кво направи на Серка опа Мира  Joy Joy

Аз го гледах тук там,ама не ми хареса серията особено,а този лудия още нищо не й е направил на Мира,ама тя като най-последната апталка отиде накрая при него,след като видя баща й да се целува с лелята на Мерт,понеже Яман не си беше у тях тогава   ooooh!

Епааа нека  Praynig Mr. Green Party Joy Joy Joy Joy Joy е значи нищо не съм изпуснала  Wink

# 214
  • София
Охх,те с тия реклами по половин час без майтап може да го откарат до 3 часа  ooooh!

Ама още ли го дават това шоу?  Shocked

# 215
Керооооо на хоризонтя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 216
Ехх,пак даваха фрагманчето да си видим Керо  Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 217
А ПО гледахте ли го?  newsm78 Как беше епизода? Тояа побъркания кво направи на Серка опа Мира  Joy Joy

Епааа нека  Praynig Mr. Green Party Joy Joy Joy Joy Joy е значи нищо не съм изпуснала  Wink
Ами,да нищо кой знае какво,но бащата на Яман най-вероятно не е жив,защото излиза,че пастрока му го е застрелял пред очите на майка му и уж е мъртъв,така че явно пастрока му си играе игрички сега с това писмо  Peace

Още,те май ще откарат цяла нощ  Joy

# 218
  • У Диспансера ...♥♥♥
А ПО гледахте ли го?  newsm78 Как беше епизода? Тояа побъркания кво направи на Серка опа Мира  Joy Joy

Защо като,след като  hahaha hahaha hahaha hahaha
Джейн,моля като се споменаваш ,уточнявай се душицо,че само ти там го зяпаш,може и аз ама на 3D,ми го играе той,за такъв вид тв да там го зяпа,а ти си гледай HD-то и дерзай  hahaha hahaha

# 219
  • София

Ами,да нищо кой знае какво,но бащата на Яман най-вероятно не е жив,защото излиза,че пастрока му го е застрелял пред очите на майка му и уж е мъртъв,така че явно пастрока му си играе игрички сега с това писмо  Peace

Още,те май ще откарат цяла нощ  Joy

А демек тоя гадния го е написал писмото уж, че баща му го е написал или, че нали не съм гледала последните серии и ся докат вдена  ooooh! Joy Joy ама няма да се учудя, тоя е голема гад
Ох сега се сетих за 8 епизод Кенан как се заканва на всички като излезе и на тоя Гирай и тоя се само ходи и се оглежда  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Shocked Shocked луди хора  Joy Joy ама гледам диванчето е голямо, ще дремнат и кой от къде е утре  Joy Joy Joy Joy

# 220
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лека ви  Hug Hug

# 221
  • У дома :)
Абе аз си легнах ,ма ко мой да ми кажете къв беше адреса дет снимат ПО, чи замислям другата седмица една екскурзийка до Туркето и мой да ида  да намеря Ча и да си го доведа дет му е мястото тук у диспансера Wink

# 222
  • София
И аз ви напускам, че утре май ще имаме едно пътуване до Кюстендил за ботуши  Joy Joy ама да видим как е времето де, ако е много студено забрави  Joy

Тъй, че ви пожелавам лека нощ!  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Ох при тати я бяха пуснали и аз на вас да я пусна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 223
момичета шоуто битти Stop и аз ви казвам лека че много ми се приспинка нещУ Peace
хайде лека на всички Peace
Йо Hug преди няколко странички пуснах епизода на ПО Peace ако си го изтървала можеш да си го пуснеш Peace

# 224
  • София
Абе аз си легнах ,ма ко мой да ми кажете къв беше адреса дет снимат ПО, чи замислям другата седмица една екскурзийка до Туркето и мой да ида  да намеря Ча и да си го доведа дет му е мястото тук у диспансера Wink

Веднага ти го давам  Mr. Green Ама без Ча да не си се върнала  Naughty Joy Joy

Tuzla, Posthane Mh,
Saglik sokak, Istanbul
Medcezir set place

Общи условия

Активация на акаунт