Отговори
# 585
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
такаааа сега спокойно и аз мога да си лягам
Ели  Hug Heart Eyes Профи  Hug Heart Eyes Миши  Hug Heart Eyes и 2 -та госта лека и сладки сънища от мен

Лека миличка,  Hug Hug Hug спокойно си спи, не се тревожи  Wink Wink Wink

# 586
  • У дома :)
Ей я и Беа,Зизулия па я изтървала  Joy Joy Joy JoyПосяга към орейчето ма й къси кунките  Joy Joy Joy Joy

# 587
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Шшшшшшшшшшшиу, свалям ги с поглед тия заключванки. Joy

Линко, аз такава снимка нямам, а и не помня да съм виждала  newsm78. Или поне не ми е направила впечатление. Ще ми е интересно да я видя, а и за Зизка ще е идеален материал за комикси. Laughing

Айде лека на всички!  Hug Мен ми се доспа и сигурно ще отложа гледането на серията на ПО за по-добри ... нощи. Mr. Green И без това сме останали само обичайните заподозрени - срутващите балкона с имената си и аз. hahaha hahaha hahaha

Мариетка,  Hug Род Стюарт за лека нощ - перфектно! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Профи, лека нощ миличка, макар че доста е рано за тебе, ти по това време тук си Цар и Господар, правиш си каквото ти душа иска, ама хайде пак да кажа, лека  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 588
Профи Hug Мариетка HugДиди HugЛинче Hug лека нощ Hug Hug Hug Hug

# 589
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ей я и Беа,Зизулия па я изтървала  Joy Joy Joy JoyПосяга към орейчето ма й къси кунките  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

оххххххххх, ЕлиHug, уби ме кога хвана този компромат,  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 590
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

айде лека Сладурки, до утре (упс, то днес  Joy Joy JoyHug Hug Hug Hug

# 591
Отключ за 1 минута Mr. Green

Заключ Mr. Green

Чей ви туря по ино кафе ,че то амен амен си дойде време Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ши гу пиийтИ на крак Joy Joy Joy Joy Joy

И ино тортале за РенитУ щот кат отвори очите и ши търси Mr. Green

Неска ни мой стана до Гюнешите Joy Joy Joy

Пак заключ Mr. Green Joy Joy Joy

# 592
  • По света и в нас.
Добро утро в първия ден на декември.
Да заредиме кафето
Скрит текст:
Хубава неделя ви пожелавам.[/color]

# 593
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
добро утро

# 594
Добро утроооооо, бандааааа!!!  Hug Hug Hug

Пак сте навъртели страничките! Shocked Аз докато изчета предишните.... Rolling Eyes  А, имах и да казвам някои неща....  Blush  Но вчера ми беше трудно да си събера мислите!  Crazy А, днес - май ми е още по-трудно!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чакай да пием по кафе, пък по-късно може и да ми се получат нещата!  smile3503

Скрит текст:

И малко музика за пълен разкош!  Heart Eyes

Скрит текст:

Пожелавам Ви слънчева и лежерна неделя!  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 595
  • Под Сините камъни
Гюнайдън диспансер  Hug .Пак вилняли до никое време  Mr. GreenКафе няма да ви сервирам има си достатъчно,само ще забия един пръст в тортата на Рени че мноу съблазнителна.
Ей от сутринта ми се скапа настроението.Заради това http://petel.bg/V-katastrofa-zagina-Pol-Uokar-ot----Barzi-i-yarostni---__57265
Много ме кефеше тоя човек.Мир на праха му  Praynig

# 596
  • София
Добро утро Hug
Биби, HugБебе, Hug,Диби, Hug,Пепи, Hug,благодаря за закуските и кафенцата  bouquet
Пепи, Hugи аз много го харесвах и се натъжих Sad
Хубав почивен ден на почиващите и лека на работещите Hug Hug Hug

# 597
  • Под Сините камъни
Добро утро Hug
Биби, HugБебе, Hug,Диби, Hug,Пепи, Hug,благодаря за закуските и кафенцата  bouquet
Пепи, Hugи аз много го харесвах и се натъжих Sad
Хубав почивен ден на почиващите и лека на работещите Hug Hug Hug
Линко
Скрит текст:
Все едно близък съм загубила така ми се скапа настроението.

# 598
Добро утро, сладички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug, всички сте прегърнати и отразени Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

И от мен нещо за една топла и мързелива закуска

Скрит текст:

Пепи,  newsm59 на сестричката ти, много здраве и късмет, любов и щастие!   bouquet

С пожелания за прекрасен ден, аз отивам на благотворителен коледен пазар!

# 599
  • София
Пепи, Hugмоля те не се натъжавай,имате повод за радост,усмивки и добро настроение,игнорирай лошата новина и прекарай деня с любимите си хора spoko
Джейн, Hugдобрютро wavey.Прекрасна закусчица и много стилна при това Heart Eyes
Къв тоз базар newsm78

Общи условия

Активация на акаунт