Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 509
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • В Космоса
Добре, де, Джой, на предната страница е клипа. Освен аз да съм луда. Crazy Виж му в началото косата - бухналичка, суха. После мокра от дъжда, зализва я пред огледалото и остава зализана и мокра (естествено най-вероятно е гел с мокър ефект, но в никакъв случай не е суха, както в началото).

# 436
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ти случайно да забеляза, че това не е цялата сцена?
Костюмът му беше прогизнал. После като се награбиха беше сух-сухеничък, косата и тя- лъскав както преди да хукне в градината. Аз филмът го гледах целия наведнъж (уви Mr. Green), не от сценки наполовина в ютуб, и идеално си спомням колко беше неадекватна цялата тази сцена.

# 437
Ей, изобщо не внимавате, значи, да му се не види! Първо сух, поле - мокър, после вдига температура от трепет и напрежение и си изсушава костюма отвътре. Елементарно.

# 438
  • В Космоса
Гледах го наведнъж и аз , но чак такива детайлченца не помня. Затова гледах 2 пъти откъса от сцената, който пусна и там не видях такова нещо. Ако след това вече е сух, нормално, вече е минало време, изсъхнал е. Но в рамките на тези няколко кадъра не виждам нещо фрапиращо.

П.С. Сега го прегледах за 3-ти път. Даже и като стои пред вратата и му капе главата, костюмът му е сух. Wink

П.П.С. И въобще как може да спорим за това! Crazy Да ме караш тук да се взирам в някакви глупости, сега... Joy

# 439
Защото единственото обяснение е даденото от Флип, и то е  rotfImao. Сори, ама този филм ми предизвиква наистина див хилеж. И, спорадично, съжаление към Лео.
п.п. освен това, аз не споря- ти тръгна да обясняваш как не бил изсъхнал. Ами, беше Wink.

# 440
  • В Космоса
Оф! Tired Не беше!

И не съм тръгнала аз. Ти хейтиш Леото и държиш до дупка да го правиш. Crazy

# 441
Ти държиш ли във всяка тема да правиш сценки? Понеже аз не съм Радолинчето и няма да стане Peace.

# 442
  • В Космоса
Е, хубава работа сега! Какви сценки? Аз не хейтя! Загледах се в клипа и казах какво виждам. Но хубаво, хайде, изсъхнал е 2 секунди и това е супер смешно.  hahaha

# 443
Значи не спираш и ме караш да обяснявам Laughing- ако "хейтя", то е по филма. Който е ужасен! Толкова. Ти набираш, понеже Лео е набъркан- не ми пречи, ама хайде по-полека с генерализациите. Щото и за "хейтене" надали иде реч, понеже не съм тропнала с краче "гаден е, щото аз тъй казвам", аргументирам се.

# 444
  • В Космоса
Какви генерализации? newsm78
 Хич не набирам, нямам си работа и погледнах клипа да видя тази грешка, ама видях, че всъщност няма нередно и го казах. Нищо повече.

# 445
  • Варна
Искам и аз да открия тайната на вътрешния сешоар  Flutter
Оф, точно това беше МНОГО смотана сцена. Лео оцъклен, примляскващ, наместващ челюстта си, бързосъхнещ /мисля си, че по онова време още не са открили полиестера/.... а родената цапната с мокър парцал не спираше да гледа с влажен поглед като пробозало женско теле.

# 446
  • София
да, пропуск беше, и други малки забележки имам, но все пак филмът много ми хареса.
странно ми е да не хареса човек Лео, не говоря за мъж, това е твърде субективно, а за актьор, той си изигра перфектно ролята и тук. на мен напълно ми се припокрива с представата ми за Гетсби.
което не мога да кажа за Дейзи. никога не съм си я представяла по този начин, направо ме убиха с кака Кери Confused а и Спайдърмена... Stop

# 447
  • В Космоса
Явно ми има нещо със зрението. Ако още един каже, че в тази сцена Лео става сух в косата (костюма му си е сух през цялото време, не го броя) утре отивам при специалист.  hahaha Joy

# 448
  • Варна
Дейзи си е точно тъпа патка. Кери /при цялата ми "любов" към нея/ добре я изигра.
Спайдърмен беше най на място.

# 449
  • София
Дейзи си е точно тъпа патка. Кери /при цялата ми "любов" към нея/ добре я изигра.
Спайдърмен беше най на място.

Кери за мен е една настъпана мерлуза и ужасно ми се иска да спре да се появява в сериозни заглавия. никога не я харесах в нито една роля.
и Дейзи е тъпа, да, но не е грозна.

сега за Спайдърмен няма да се обяснявам, то е и въпрос на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт