Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 433
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Да, и за мен Авиатор му е най- добрата му роля.
Но така и не преглътнах ролята му в Титаник, която дори не беше номинирана. А според мен тогава си заслужаваше и Оскара, особено спрямо конкуренцията Peace

ПП Никога не съм мислила, че толкова хора харесват Леонардо. В приятелския ми кръг (особено мъжете) по- скоро ми се семят като се изкажа в негова полза.

# 736

сигурни ли сте , че сте впечатлени толкова от играта на Матю , а не от монолога , с който обобщи живота и поведението на мошеници като тях двамата ?
защото ми се струва , че бъркате едното с другото ...

Залял ги е ендрофинът от съдържанието на "обяда", едва ли са били впечатлени от песента, изпята с властен тон.   Mr. Green

# 737
НОВА ТЕМА

Аз лично не виждам нищо лошо в това, че темата в един момент преминава в чат аз харесвам едикойси/аз не го харесвам. Стига да не прераства в детски караници, де. Никак не ми е досадно, напротив, така се заформят дискусии, вмъкват се филми за пример, разказват се сцени, правят се съпоставки с други актьори.
  Заглавието на темата е "Гледах, харесва ми, препоръчвам..." , не знам за вас, но на мен ще ми бъде доста сухарска ако заприлича на телефонен указател.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 05:10 от ТинаХрис

# 738
  • в сърцето на един мъж...
Каренина, актьорът изобщо, ама изобщо не ме дразни, дразни ме тоя смешен плач колко е талантлив, пък колко е прецакан видиш ли. И как е най-великият. Еми позволи ми пък да не смятам, че е най-великия, има и по-велики от него. И за пореден път го казвам, 20 страници колко е върхът и нито един филм насреща, досадно е и не прави Леонардо по-привлекателен, а само по-досаден. Peace

# 739
# 740
Гея, за тях е най-великия. Прескачаш публикацията и готово. С плача си не задължават нокой да плаче с тях или да твърди като тях.

# 741
Доста коментари за "Вълкът..." явно си заслужава гледането.
Последно изгледах The best exotic Marigold Hotel, не е много нов, но е много свеж и приятен филм, който бих гледала много пъти още.

Geia, страхотен аватар, явно с теб харесваме един и същ актьор  Heart Eyes . По този повод, не знам дали темата е и за сериали или само кино филми, но "Севера и юга" е страхотен сериал (не става въпрос за този турския, който сега дават, понеже първо като чух рекламата и ахаа да се зарадвам  Laughing )

# 742
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря Мерида, има нова тема обаче Wink Иначе сериала е препоръчван в темата за Остиновите филми Peace

# 743
Hachi: A Dog's Tale - благодарение на този филм си взех куче, което се казва Хачи Simple Smile
P.S. I love you - който обича романтични, ревливи филми  Peace

И двата фима са стари, но любими  Heart

Общи условия

Активация на акаунт