Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 426
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • в сърцето на един мъж...
Въобще не очаквах, че "Любовта трае три години" ще ми хареса, но е факт, че много ми хареса Peace
Както Geia каза - и книгата е страхотна. Мога да ти препоръчам и 9.99, отново по Бегбеде  Peace

Която има и филм - 99 francs  Wink

# 691
# 692
  • Ямбол

Аз препоръчвам Last Vegas (http://www.imdb.com/title/tt1204975/?ref_=nv_sr_1) - един уморен, но не и изчерпан Робърт Де Ниро, типичен непослушен старец, който бяга от къщи в лицето на Морган Фрийман и един нечовешки лъскав, да не кажа лачен Майкъл Дъглас, но тази роля така да му отива  Laughing Не е шедьовър, но е разтоварващ, без да накъртва с клишета за старческите забавления. Има и бонус - в него не играе Лео, та няма да предизвика полемики  Wink

Гледах го. Филмът, макар и бъкан със звезди, си е пълна скука. Имаше няколко забавни моменти ( като този с бягството), но като цяло не ми хареса - нищо ново!  Tired А старческите мераци за млади булки - не са ли клише?!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 03:48 от DimiLoca

# 693
  • Belgium
DimiLoca, аз написах без да накъртва с клишета  Laughing

Разбира се, че има и съвсем клиширани моменти, но за мен не бяха прекалено много  Wink

# 694
Снощи гледах Out of the Furnace, много ми хареса. Крисчън Бейл и Кейси Афлек играха като за последно, а Уди Харълсън е велик в ролята на злодея. Имам чувството, че той е абониран за ролята на селяндур, трудно ми е да се сетя за такава, в която не е.  Grinning

# 695
  • В Космоса
The wolf of Wall Street - не ми хареса. От 3 часа цикъл, за мен си заслужаваха само минутите от сцената с предрусването. Това ми беше забавния момент плюс още на 2-3 места се изхилих и останалото - скука, скука, скука... По принцип са ми интересни филми с разюздани герои, които са кривнали от правия път и пр., но тук толкова безлично и тъпо ми се стори поднесено... Лео се справи добре, но аз не съм очаквала друго. Докато пък от филма имах големи очаквания, които се сгромолясаха със страхотен трясък. Crossing Arms
Кифлата не знам защо все ми напомняше на героинята на Скарлет от Don Jon. Гласът, интонацията... имаше нещо общо.

# 696
Акаша, доста пресоли манджата. Скучно, безлично, тъпо ...?  hahaha

# 697
  • В Космоса
Е, сега! Аз казвам моето мнение и усещане за филма. Моята манджа си е ОК, а твоята въобще не съм я докосвала.

# 698
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мда, акулата беше нещо средно между героинята на Скарлет и бланшетовата Джасмин Laughing. Общо взето, много луксозна кифла Mr. Green.

# 699
защо трябва да се смееш на този филм ?
според мен не е комедия , даже се чудя как бе в тази категория ,
минусът му е , че е много дълъг , три часа са много ,
вярно , че и събитията и героите са много , но всички да ги наблъскаш в един филм - става претрупано ( ако иска да включи всичко - да направи сериал ) , губи се фокус  ,
тук няма кулминация и подобаваща развръзка - понякога сглобката не се получава , ако се прехвърлят събитията директно от живота в киното ,
но Лео пак е на топ ниво , удоволствие е да се гледа всяка сцена , в която участва
 и ДА! - това е най-добрият действащ актьор ...

# 700
  • В Космоса
Нямах предвид, че трябваше да се смея на филма и че съм очаквала да е комичен и това се е случило само на 2 - 3 места, а че единствените емоции, които ми предизвика бяха на 2-3 смешни за мен момента. Никакви други, освен отегчение. Май пак не можах да обясня... Whistling

И не ми се спори, мили съфорумки. Моля ви да не ми се накачулвате и да ме убеждавате колко е готин филмът! Hug

# 701
  • Ænima/Albuquerque
Гледах и аз Вълкът снощи. Скорсезе отново показа как се правят нещата. Страшно увлекателен! Не усетих как мина времето.
Лео си е ОК, винаги е бил. Обаче не смятам, че тази му роля е Оскаровата му роля. И понеже влезнах в сравнения между него и Матю МакКонъхи в Далас (малко е нелепо, знам) смятам, че Матю заслужава Оскара, макар и филма да не ми хареса особено.
В тоя ред на мисли, гледайки Джона Хил и Джаред Лето... Лето беше някак встрани от историята, не се набиваше на очи, и като че не се напъваше да си изиграе ролята, макар да беше чудесен. Приятно съм изненадана от Хил, обаче. Супер роля направи, направо не ми се вярваше, че него гледам.

Толкова засега.

# 702
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Акаша, аз те разбрах, понеже и аз бях така, докъм края чак Peace. Там вече задрямалият ми от толкоз шарения мозък се пораздвижи.

Каренина, много нашироко го раздаваш с определенията, и Никълсън, и Пен, и Дей-Дей, и Пачино, и Кейн са още действащи Laughing.

# 703
  • В Космоса
Джарет Лето е участвал!? Смятай, аз наистина съм била  заета да се прозявам основно, щом не съм го забелязала. ooooh!

# 704
  • Ænima/Albuquerque
В Далас, Акаша, в Далас.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт