Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 445
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
даже съм учудена колко ми хареса Колин Фарел   Wink
Защо да си учудена?!  Crossing Arms Момчето си играе та дрънка.  Grinning
А филмът е превъзходен.  Heart Eyes

August: Osage County гледах тази вечер.

А като дават награди за каст, чудно ми е защо все за филма на Ръсел- дружината тук беше убийствена. Прекрасни, всички Heart Eyes.
Това ми хареса най-много в този филм, целият каст беше прекрасен. Като се събраха на помена ми напълниха душата.  Grinning

# 676
  • Belgium
Аз снощи се мъчих с Американска афера - е, няма такава скука. Грам не ме грабна, а като се има предвид, че Брадли Купър ми е органически противен, направо едва го изтърпях до края.

# 677
Да пиша и аз за този"Вълкът от Уолстрийт"-ми нещо ми дойде в повече,даже заглавието не се постарах да запомня.Ди Каприо си е класа ама първите две трети едвам го изтърпях.Сигурно съвсем съм изпушила,щом така виждам нещата Rolling Eyes

# 678
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хехе, защо да си изпушила, и аз така бях. То този филм да го хване страх човек да не го хареса Joy.

Лу, и аз не понасям Брадли, в добавка и Лоурънс, и ме е страх да посегна към тоя филм.

# 679
  • В царството на игрите:)
Въобще не очаквах, че "Любовта трае три години" ще ми хареса, но е факт, че много ми хареса Peace

# 680
  • в сърцето на един мъж...
Въобще не очаквах, че "Любовта трае три години" ще ми хареса, но е факт, че много ми хареса Peace

Книгата също е много хубава, гледам, че са пуснали нова допечатка. Ако не си я чела, можеш да я прочетеш

# 681
  • В светлината на слънцето
Джо, аз също не понасям Брадли Купър, но в този филм ми хареса (като игра говоря). Девойката прави голяма роля, не може да не й се признае. Иначе този филм си го вече виждала, поне няколко пъти за последните години. Wink

# 682
Напълно възможно Simple Smile. Брадли и в "Боровете" направи много хубава роля, а за Дженката след The Beaver установих, че всъщност не е никак зле, стига да не и се налага да пресъздава голяма драма- тогава има тенденцията много да крещи и много да се тръшка.

# 683
а за Дженката след The Beaver установих, че всъщност не е никак зле, стига да не и се налага да пресъздава голяма драма- тогава има тенденцията много да крещи и много да се тръшка.

Тц, няма да се съглася, защото в Winter's Bone пресъздава драма, вярно че отдавна го гледах, ама не си спомням да е крещяла и да се е тръшкала. Тръшкането може да е режисьорско виждане, т.е. О'Ръселско.
Ти го гледай и ме опровергай. Laughing

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 15:03 от Криста

# 684
За срам го пропуснах него- едно време дълго не се появи в Арена, а до Замунда нямах достъп, пък после някак се затрупа в списъка чакащи гледане Blush.
п.п. аз си говоря от камбанарийката на това, което съм гледала, и основно Silver Lining...- там наистина прекали с истерията. И в "Бобъра" пак така- уж леко, лежерно, много приятно, и в момента на някакъв катарзис крясъци от нищото....

# 685
  • В светлината на слънцето
Оооо, и тук крясъци да искаш.  Mr. Green Ама гледай де. Добре изгражда образа и крясъците идват на място.

# 686
"Маджик Майк" от тук преписах да го гледам-и добре направих!Почти само танцовите изпълнения гледах,по няколко пъти, за да разуча и хореографията,за сюжета не си спомням нищо ,но определено става за разтварка Peace Да се глада-особено баш главния изпълнител Embarassed

# 687
Както Geia каза - и книгата е страхотна. Мога да ти препоръчам и 9.99, отново по Бегбеде  Peace

# 688
  • Belgium
Момичета, може ли линк към August: Osage County, в Замунда не го намирам  Thinking

# 689

Общи условия

Активация на акаунт