Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за филма "Капитан Филипс"?
Какви са мненията за филма "Замръзналото кралство"?
Какви са мненията за филма "Четирите перца"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за филма "Капитан Филипс"?
Филмът "Капитан Филипс" получава смесени отзиви, като някои хора хвалят изпълненията на Том Ханк и сомалийския актьор, докато други не са толкова впечатлени. Има различни мнения относно сюжета и развитието на героите. Филмът обаче е похвален за своята автентичност и реализъм, а играта на Том Ханк е високо оценена.
-
Какви са мненията за филма "Замръзналото кралство"?
-
Какви са мненията за филма "Четирите перца"?
-
Какво е общото мнение за филма "Спасяването на г-н Банкс"?
-
Какви са мненията за филма "Апокалипто"?
. 
Ей това се чудя и аз от сума ти време насам. Прекрасен филм, страхотна история, невероятен екип! А за другия - аз комай ще си остана една от малкото нетрогнати от "Ам.афера". Не че е лош, но такива правят постоянно. Много ми беше предвидим този филм, ама много. Три неща ми харесаха: Брадли Купър, Дженифър Лорънс и прекрасно пресъздадената атмосфера на съответния период (като костюми и сценография). Останалото ужасно ми напомняше като настроение и начин на игра на "Бандата на Оушън". И как може да слагат Ейми Адамс в един кюп с Кейт, Джуди и Мерил на Оскаровите номинации. Петата в компанията даже не я отчитам. Бездна ги дели направо. Май още не ми е минало за Ема.

. Мерил си игра супер и си заслужава номинацията, на друга не и е мястото там.
Разплаках се на няколко пъти, не че това е мерило за хубав филм