Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 470
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • вятър в маслините, вятър над хребета
August: Osage County гледах тази вечер. Не очаквах, че след всички филм с драматична до мелодраматична тематика в наградните листи, през които преминах сравнително равнодушно, точно този ще ме разплаче. Но ей на, на историята с ботушите на Мерил се разревах като магаре. И оттам до края все си подхлипвах, а още преди това ме беше стиснал за гърлото. Много истински филм, рядко се правят вече такива. Почувствах го близък и разбираем.
Мерил много ми хареса, Джулия- дваж повече. С тази роля ще я запомня доживот. А като дават награди за каст, чудно ми е защо все за филма на Ръсел- дружината тук беше убийствена. Прекрасни, всички Heart Eyes.

# 661
Здравейте, къде го намерихте August: Osage County? Simple Smile

# 662
Замунда и Арена, откъдето си избереш Simple Smile.

# 663
като оставим историята настрана, щото много издиша, е не те ли накефи да ги гледаш как танцуват? 

Блякс, превъртах сцените с "танците", а през останалото време сигурно съм плела чорапи... или пак съм превъртала. Малина, та дрънка.

Книгата "Крадецът на книги" на моменти ми доскучаваше, три от пет звезди, та нищо чудно на филм да е по-интересно.

# 664
  • В светлината на слънцето
Мерил много ми хареса, Джулия- дваж повече. С тази роля ще я запомня доживот. А като дават награди за каст, чудно ми е защо все за филма на Ръсел- дружината тук беше убийствена. Прекрасни, всички Heart Eyes.

А, точно.  Peace Ей това се чудя и аз от сума ти време насам. Прекрасен филм, страхотна история, невероятен екип! А за другия - аз комай ще си остана една от малкото нетрогнати от "Ам.афера". Не че е лош, но такива правят постоянно. Много ми беше предвидим този филм, ама много. Три неща ми харесаха: Брадли Купър, Дженифър Лорънс и прекрасно пресъздадената атмосфера на съответния период (като костюми и сценография). Останалото ужасно ми напомняше като настроение и начин на игра на "Бандата на Оушън". И как може да слагат Ейми Адамс в един кюп с Кейт, Джуди и Мерил на Оскаровите номинации. Петата в компанията даже не я отчитам. Бездна ги дели направо. Май още не ми е минало за Ема. Mr. Green

# 665
Ам. афера и мен ме остави безразлична, писах назад.

За разлика от него, италианският претендент е чуден. La grande bellezza, ето това вече е оскар материал. Заснет чудесно, актьори от класа, диалози подтикващи към размисъл, доволна доза снобария, философстване и арт изцепки. Типичният претенциозен филм. Препоръчвам.

# 666
Знаех си, че на теб ще ти хареса Laughing.

# 667
  • В Космоса
.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 10:27 от Акаша

# 668
Май още не ми е минало за Ема. Mr. Green

точно сега чета : Meryl Streep attacks Walt Disney on antisemitism and sexism и ми стана ясно защо ''Мистър Банкс'' бе пропуснат при номинациите , а еврейката Мерил се сдоби с поредната си : ))

# 669
Малко кривване от темата - понеже прочетох много добри отзиви за Dallas Buyers Club ми се иска да го гледам на кино. Не мога да разбера обаче дали вече е пускан по кината или това тепърва предстои?

П.П. Завиждам много не тези, които са в София и ще могат да гледат
Кориолан
в СинемаСити

не е минавал по кината, а и не знам дали изобщо ще тръгне  Peace

Dallas Buyers Club?

Какво?! Защо! Може ли някой да потвърди информацията, омръзна ми значиии! Ще емигрирам най-накрая! Пак! Tired

# 670
И аз го гледах Dallas Buyers Club.
Добре и играха и Матю, и Джарет. Бях потресена колко много са отслабнали за филма. Джарет Лето дори не можах да го позная. Темата е интересна, но самият филм ми беше тегав. Не е точно моят тип филм, който ще запомня за дълго време.

# 671
Само конспирации ти в главата, Каренина Joy. Мерил си игра супер и си заслужава номинацията, на друга не и е мястото там.

# 672
Темата е интересна, но самият филм ми беше тегав. Не е точно моят тип филм, който ще запомня за дълго време.

защото е с европейски режисьор , според мен , a те режисират различно -
липсват ония патетични истерични диалози ( монолози ) и мега драматични мигове , които смачкват зрителя ...

Само конспирации ти в главата, Каренина Joy. Мерил си игра супер и си заслужава номинацията,
смей се , смей се , но си е точно така , като гледах Мерил в началото си помислих , че бих искала да видя друга актриса в тази роля , не знам защо .. : )

на друга не и е мястото там.

на кой , според теб ? Сандра Бълок ? Ейми ?

# 673
Ейми не съм гледала още. Сандра обаче- не, не, НЕ!

# 674
  • срещу двата комина :)))
от мен скромно : Frozen - обичам анимации, но не и тази. Перфектна техническа част, невероятна анимация, но всичко друго ... блях ...
Saving Mr.Banks - това вече е друго нещо, много ми хареса. И Том Ханкс беше як, но Ема разкърти ... прекрасна беше, и да трябваше да я номинират  Close Разплаках се на няколко пъти, не че това е мерило за хубав филм  Joy История, сценарий, заснемане, атмосфера - всичко 6 + , даже съм учудена колко ми хареса Колин Фарел   Wink

Общи условия

Активация на акаунт