Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 481
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
И аз гледах "Вълкът" снощи. Разбирам защо на Джо и Дими им е напомнил на "Filth", но а аз не мисля, че си приличат. И двата ми харесаха много. Няма да се разсърдя ако дадат Оскара на Лео.  Mr. Green

Аз разбрах, че постфактум ще "изготвят" завещанието и затова Лео бързаше за Швейцария.
И аз така разбрах.

# 631
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Крадецът на книги ми хареса много. Толкова топъл, красиво заснет, ретро-меланхоличен и тъжен, без да е мелодраматичен. Харесвам Джефри Ръш все повече и повече, завидно класен и в играта, и в избора на филми, в които да снима.
Да, да, да Heart Eyes

Злате, цитатите не влизат в спойлер, идея нямам защо Peace.

# 632
American Hustle
http://www.imdb.com/title/tt1800241/?ref_=nv_sr_1
Бях се засилила за Вълкът, не не устоях на изкушението, тоя филм го чакам откакто чакам Out of the furnace, който няма да дочакам на кино... (WTF?! #Cussing out afwitch Tired)
Но да се върнем на AH - страхотен! Аз лично, за това ходя на кино! 138 минути чисто забавление, от начало до край. Смяхме се със сълзи, възрастната двойка до нас, и те се смяха със сълзи, нямах време нищо да предвиждам или да гадая, нито пък се чудех, ама сега какво, защо и как, просто си седях и се забавлявах от сърце. Всичките страшно ми харесаха. (Най-добрата роля на Брадли Купър?)
Преди да започне филма малко марморясвахме: "Ама как ще гледаме Крисчън Бейл и Ейми Адамс заедно?! Ами ако започнат да се попипват нещо там? Ще вземем да се развикаме: "Не пипай гаджето на брат си, нещастен, смахнат наркоман такъв!"
(Който не е гледал  The Fighter
http://www.imdb.com/title/tt0964517/?ref_=nv_sr_2,
моля да се засрами и веднага да го гледа.)
Но Крисчън изобщо не приличше на Дики (нито на Батман, изобщо на нищо не приличаше, но беше толкова трогателен и сладурест, на мен все си ми прилича на плюшено мече. Crazy)
И момичетата страшно ми харесаха... и роклите, и прическите (Ейми, в топ спортна форма и без сутиен (не знам във Вълкът колко цици сте видели, но съм сигурна че тук има повече, макар и не изцяло на въздух Grinning)
Не го гледайте в къщи на диванчето, това е идеалният филм за вечер с приятели или със семейството, облечете се като възрастни хора и идете да пийнете нещо после.
Отивам да доизтрезнея. Mr. Green

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 11:58 от Flip Flop Fantasy

# 633
Злате, цитатите не влизат в спойлер, идея нямам защо Peace.
Ми няма да влизат като не може. Crossing Arms

# 634
(Който не е гледал  The Fighter
http://www.imdb.com/title/tt0964517/?ref_=nv_sr_2,
моля да се засрами и веднага да го гледа.)

Това го гледахме преди три години някъде.  Peace Последно си плакнах очите с Крисчън в Out of the Furnace.

# 635
Saving Mr. Banks - толкова сладък филм, ама наистина сладурски. Много се забавлявах. Ема Томсън беше страхотна, а Том Ханкс си ми е слабост. Един от най-хубавите филми на Дисни, които съм гледала напоследък!
Даааа!

# 636
Magic Mike- като ми казвахте, защо не ви послушах Joy Joy Joy
Отиде ми неделната сутрин, да бях избърсала праха и пуснала пералня по-добре.

# 637
Чакай първа да кажа - аз казах ли ти!  Mr. Green

# 638

Е как ще го пропуснеш?  Naughty Аз накарах и мъжа ми да го гледа, но ми се ядоса.  Mr. Green

# 639
  • срещу двата комина :)))

ужасен ужасон, а  Joy аз още се бия по главата , че си го причиних  Mr. Green

# 640
Леле, Чек #Crazy, какви ли съпружески грехове е имал да изкупува горкия Joy

Много, много зле, отсега нататък ще си водя записки, като кажете "не" за нещо Laughing.

# 641
Какво за Маджик Майк, бе, аз го гледах 3 пъти, дръпнах си и OST-то. Колко висях и в youtube...
Много си е хубав филма. Я, ходете да гледате как се върти пералнята. Ама, ха. Crossing Arms

# 642
  • в сърцето на един мъж...
Джо, като оставим историята настрана, щото много издиша, е не те ли накефи да ги гледаш как танцуват?  Blush Аз с това оплакнах окото, насладих се на мъжки, тестостеронови тела и го писах в графата "плакнене на очо" Flutter Много добре ми дойде тоя филм, честно Mr. Green
Цвети, радвам се, че си намираш винаги нещо интересно за гледане, ще те чакам да споделиш после за Коковей Hug

# 643
А, Гея, откъм окоплак е грях да се оплаче човек- разногледа бях през повечето време Laughing. Но иначе много скука.

# 644
  • в сърцето на един мъж...
Аз го приех точно като дъвка за окото Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт