Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 809
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 165
И аз днес отидох на втори контролен след раждането и нямах час, а бях с направление и не исках да изтърва сроковете и наистина нямаше навалица ........Бях се приготвила да чакам с часове:)
Благодарна съм и на една майка, която ме пусна като видя, че бях с малката.
Да е жив и здрав докторът.

# 166
И аз днес отидох на втори контролен след раждането и нямах час, а бях с направление и не исках да изтърва сроковете и наистина нямаше навалица ........Бях се приготвила да чакам с часове:)
И аз скоро трябва да ходя. И затова да те питам преди колко време ражда? И за направлението от личен лекар ли е? на мен ми беше казал като спра да кърмя да го посетя пак,ама то се проточи

# 167
И аз съм изненадана от промяната. Тъй като вече ходя всяка седмица си мислех, че всеки път ще чакам с часове, но последните 2 пъти почти не чаках Simple Smile Влезли са в някакъв ритъм явно  Peace

# 168
И аз скоро трябва да ходя. И затова да те питам преди колко време ражда? И за направлението от личен лекар ли е? на мен ми беше казал като спра да кърмя да го посетя пак,ама то се проточи
Родих преди девет месеца и половина. Направление от личен лекар. На мен не ми е казвал като спра да кърмя да отида, а и аз още кърмя. Но ми беше казал около 6 месеца след раждането, но аз не се организирах, та затова чак на деветия месец отидох .......то и добре, че стана така, защото каза, че щом са минали 9 месеца може да вземе цитонамазка.

# 169
мами, някоя от вас случайно да си е правила фенистрация на яйчниците при Славчев? Мисля да му се доверя, ама ей така да попитам за всеки случай Simple Smile
Между другото днес ми дойде, 43-ти ден, обикновено ми идва на 68-ми,та си мисля, че може и да съм имала овулация, но не знам, ще му се обадя да го питам доктора в понеделник какво да правя Simple Smile

# 170
И аз да попитам  нещо,по скоро да искам съвет.Имам едно изследване ,което трябва да е готово/вл.секрет/.На 31-ви имам час за преглед.Това изследване при Славчев ли ще е или от Соня трябва да го взема първо.Питам,защото ако се наложи да изляза от прегледа за да го взимам от Соня,само ще забавя опашката/ако има такава де,защото часа ми е от 8 и 15 сутринта/.

# 171
резултата от микробиологията се взема от Соня. Поне на мен така ми каза лекаря. Моята беше  чиста и не мога да ти кажа какъв е реда ако трябва да се изпише нещо, сигурно после пак трябва да минеш през доктора

# 172
Лидката благодаря,винаги ми отговаряш   bouquet

# 173
Здравейте ! Искам да попитам това ли е номера на д-р Славчев все още 0898426810 , че го видях в предната тема ? Ако някой знае друг негов номер моля да ми го даде , благодаря ! При него мога ли да запиша час , ако Соня не си вдига телефона ?

# 174
Графика с часовете го прави Соня, т.е. за часове само при нея

# 175
Ясно. Благодаря за отговора Simple Smile

# 176
  • във вкъщи
Здравейте , искам да попитам само при Славчев ли сте ходили на ФМ.
Като лекар знам, че е страхотен - първата ми ФМ я правих при него и останах страшно доволна ЖК също мия води той.Но от всеки втори чувам за Балев, та въпросът ми е имате ли доверие на Славчев за ФМ.
И тези който са ходили при Балев - по добра ли му е техниката и каква е цената на прегледа.
Благодаря предварително

# 177
Първата ми ФМ беше в София. Втората тук във Варна, но при друг лекар.
Не знам дали д-р Славчев е добър в това.
За Балев има отделна тема. При него първа ФМ е 70 лв, следващите две са по 50лв.

Вас Славчев на всяка ЖК ли ви гледа на ехото?
Ако го помоля да ми измери шийката с вагинален дали ще се съгласи?

# 178
  • Варна
Всеки път ме гледа на ехографа, имах съмнения за скъсена шийка и ми каза, че не му е добър ехографа, затова направи ръчен преглед. Умрях си от притеснение да не стане нещо, заради този преглед, но беше докторът беше много внимателен и всичко е наред. Peace

Аз си направих и двете ФМ досега при Балев, изключително подробен и обстоен е прегледът там, при предишната бременност пак при него ходих. При първата ФМ не съм правила.

# 179
Имам направление да пусна кръв и урина. Мисля да ги пусна в лабор. до кабинета. Резултатите директно при Славчев ли отиват или аз си ги взимам и му ги нося на следваща консултация?

Общи условия

Активация на акаунт