Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 153 225
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте , искам да попитам на колко прегледа сте били през деветия месец и какви интервенции ви е прсвил Славчев на тях.На мен ми каза на последния преглед / 22.04 ;35с.4д/, че ще се виждаме всяка седмица.Следващия ми преглед обаче се оказа само 9 дни преди термин.Реално мога и да родя до тогава и да си остана без преглед в девети месец.Дали наистина  на 7.05. доктора ще работи?Като попитах ми казаха че също е почивен ден.

# 931
Благодаря ви за отговорите, момичета. Все пак си записах час за първата възможна дата - а именно 27.05. Не ми се чакаше до тогава, тъй като по мои изчисления съм в началото на 7 г.с. и ми е много важно да мина на добър ехограф, но ...до тогава ще ида някъде на частно.

# 932
  • Варна
Ivi,  мисля че преди 7г.с не може да те зопише на ЖК, така че ще си навреме Wink
Gvvendolin, в 9ти месец ходех всяка седмица. А шанс до родиш преди да сипрегледана винаги има Simple Smile

# 933
Цитат на: Emily_D link=topic=752156.msg33013902#msg33013902 date=146184981
Gvvendolin, в 9ти месец ходех всяка седмица. А шанс до родиш преди да сипрегледана винаги има Simple Smile
[/quote
Блягодаря за отговора.А някой знае ли дали на 7.05. доктора ще преглежда?

# 934
Искам да се запиша за темичката като настояща пациентка на доктор Славчев и да споделя страхотните си впечатления от него. Ходила съм при какви ли не гинеколози във Варна, но той категорично ме спечели! Надявам се един ден като чакам бебе именно той да е докторът, при който ще родя Simple Smile)

# 935
Някой може ли да ми каже секциото при Др Славчев колко струва ще съм много благодарна някой да ми отговори.

# 936
Някой може ли да ми каже секциото при Др Славчев колко струва ще съм много благодарна някой да ми отговори.
Здравей! За секцио ще трябва да си платиш за избор на екип в ОБ. Когато аз раждах  беше 550 лв.

# 937
Благодаря ти mimei но ти преди колко време си раждала просто искам горе доло  да се оретирам Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 16:25 от madlen86

# 938
Толкова е аз раждах преди няма и два месеца при Славчев цезарово сечение.

# 939
Много благодаря Ralli_88 доволна ли си от доктор Славчев?

# 940
Да изключително много.Аз бях планирано секцио и всичко мина както трябва за около час с пълна упойка.Доктор Славчев ми вдъхнА такова спокойствие,отделно след операцията ми даде информация за това как е минало,как е бебчето(защото те ти го носят и то за малко след минимум 2 часа),отделно идваше да ме посети и се интересуваше от състоянието ми през целия престой в болницата.Аз на по човечен лекар не съм съм попадала.Да е жив и здрав ако имам второ детенце бих била пак при него.

# 941
Много благодаря Ralll_88 и на мен ми предстои раждане и предпочитам да е секцио чувала сам от мои приятелки които са раждали при Славчев не бил много по секциото така ми казаха не знам да ли е вярно но като отида ще го питам.А освен тези 550 лв които са за секциото други пари давала ли си извинявай,че така те питам но искам да съм подготвена благодаря ти предварително.

# 942
Ами доктора настоява и е за нормално раждане.Аз имах медицински покаЗания и съответно документ,че е наложително цезарово.За пари аз не съм давала,то е както си прецениш ти.

# 943
Много благодаря

# 944
  • Варна
Много благодаря Ralll_88 и на мен ми предстои раждане и предпочитам да е секцио чувала сам от мои приятелки които са раждали при Славчев не бил много по секциото така ми казаха не знам да ли е вярно но като отида ще го питам.
Със сигурност не е почитател на секциото по желание.

Общи условия

Активация на акаунт