Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 803
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте всички  bouquet Искам да си запиша час при д-р Славчев за преглед, имам притеснения за "раничка" на шийката на матката. Досега четох за докито, има само добри отзиви, но са предимно от бъдещи мами и искам да ви попитам някой дали има впечатления в моята насока?  Thinking На нищо такова не попаднах из форумите, и все пак смятам че ще ми е доста по-полезен от много други...Дайте съвет моля Blush Благодаря предварително Hug

Здравей! Аз бях чувала само добри отзиви за него и за това се и записах за жк. Сега след като родих мисля да продължавам да си ходя при него. Нямам лични впечатления извън жк, но като се има предвид колко некадърни лекари има... Едва ли ще съм ти от помощ, но това е моето мнение Simple Smile

# 136
Мами,да ви попитам нещо.Излезе ми изследването за БХС.Трябва ли да го занеса веднага при Соня или мога да го занеса ,когато имам запазен час /31.05/ Има ли за тях някакво значение това забавяне.Защото ходих в петък,но беше някаква лудница пред кабинета на Соня и се отказах да чакам.Какво ще кажете?  newsm78

# 137
няма никакво значение според мен, Соня не може да ти разчете резултатите, а Славчев трябва Wink Ако нямаш притеснения относно резултатите си изчакай до другия преглед.

# 138
няма никакво значение според мен, Соня не може да ти разчете резултатите, а Славчев трябва Wink Ако нямаш притеснения относно резултатите си изчакай до другия преглед.

Благодаря за отговора Simple Smile Ами нямам притеснение,резултата е нисък риск.А Славчев взима ли допълнително пари за разчитане на резултата?

# 139
  • Варна
Не взема, то и няма за какво - при мен, при все, че беше висок риска и се наложи амниоцентеза, ако не си бях поискала изрично мнението му, нямаше нищо да каже по въпроса.  Rolling Eyes Като му казах, че ще правя амниоцентеза, ми издадоха необходимото направление за процедурата, както и тези за предварителните изследвания. Peace

# 140
Не взема, то и няма за какво - при мен, при все, че беше висок риска и се наложи амниоцентеза, ако не си бях поискала изрично мнението му, нямаше нищо да каже по въпроса.  Rolling Eyes Като му казах, че ще правя амниоцентеза, ми издадоха необходимото направление за процедурата, както и тези за предварителните изследвания. Peace

Peace Peace Peace

# 141
  • гр. Варна
Момичета,да ви попитам днес работи ли доктора,че ми споменаха,че днес няма да работи,а в неделя?

# 142
здравейте, момичета Simple Smile мисля и аз да отида при доктор славчев, записах си номера на соня от първа страница, другата седмица мисля да се обадя.
по принцип цикълът ми е много на рядко, на 50-60 дни, сега ми е 35-ти ден, правим опити за бебе, правих си тест, отрицателен естествено.
Обаче от няколко седмици имам тъпи болки сякаш в яйчниците, от време на време, не е постоянно. Притеснявам се малко.
Ходила съм при много други лекари, от които не съм особено доволна. В понеделник се обаждам за час при доктора Simple Smile

# 143
ехо, пак съм аз Simple Smile
сутринта си записах час, обадих се на номера, който сте дали тук, на Соня. Записаха ме за този петък. Той само в петък ходел там. Обаче, къде е това ТАМ, забравих да попитам newsm78 После звънях още два пъти, за да попитам, но никой не вдига телефона. Моля някой да ми каже  Rolling Eyes до петък пак ще звъня да питам, но и от тук някой да ми каже ако знае на 100% къде работи Славчев в петък Simple Smile Благодаря  bouquet

# 144
Влизаш през входа на болницата, който е на светофара на ген. Колев и цар. Освободител (синята ограда) и сградата е веднага в дясно. Кабинета на Славчев е на 2ри етаж. Приготви се за голямо чакане.

# 145
Здравейте, аз съм съвсем скоро на Фетална Морфология при д-ра, но нищо не ми каза за БХС. Трябва ли първо да мине морфологията и след това БХС? Ако знае някой да ми даде инфо, ако ли не ще попитам направо него или Соня. Другото което исках да попитам дали Соня е всеки ден в кабинета си или само когато д-ра е там?
Хубав ден на всички

# 146
  • гр. Варна
Здравейте, аз съм съвсем скоро на Фетална Морфология при д-ра, но нищо не ми каза за БХС. Трябва ли първо да мине морфологията и след това БХС? Ако знае някой да ми даде инфо, ако ли не ще попитам направо него или Соня. Другото което исках да попитам дали Соня е всеки ден в кабинета си или само когато д-ра е там?
Хубав ден на всички

Трябва първо да мине феталната морфология при Славчев.После Соня ще ти издаде документ от прегледа със всички мерки и с този документ се прави бхс.Носи си и флашка за да ти качи Соня снимки на бебето.Иначе Соня е всеки ден там,но на третия етаж,мисля че беше 302 кабинет

# 147
лидка, благодаря, това за окр болница ли става въпрос, малко съм неориентирана, ама мъжо ги знае, ще ме заведе Simple Smile защо да чакам бе, нали имам час  Rolling Eyes или часът е само формалност хахах Joy

# 148
лидка, благодаря, това за окр болница ли става въпрос, малко съм неориентирана, ама мъжо ги знае, ще ме заведе Simple Smile защо да чакам бе, нали имам час  Rolling Eyes или часът е само формалност хахах Joy
Да, за окръжна болница. А относно часовете те всички имат, но в 98% от случаите пада голямо чакане Simple Smile. Аз през бременността ми само един единствен път не чаках.

# 149
Окръжна е да Wink
Ще видиш защо, много закъсняват, много.

Общи условия

Активация на акаунт