Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 153 242
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета,
Днес и аз си записах час при доктора.Чета много положителни коментари от гледна точка на ЖК и раждане, но искам да попитам относно забременяване и водене на лечение можете ли да споделите нещо.Аз януари месец имах един спонтанен аборт в много ранна седмица и сега отивам да проверя дали вече всичко е наред и ако е нужно да се пуснат някакви изследвания.Аз сама накарах едва ли не предния си генеколог да ми назначи но те не показаха причина за случилото се.
Благодаря предварително
Лека и безпроблемна бременност на всички бъдещи майки Simple Smile

# 601
Здравейте момичета,
Днес и аз си записах час при доктора.Чета много положителни коментари от гледна точка на ЖК и раждане, но искам да попитам относно забременяване и водене на лечение можете ли да споделите нещо.Аз януари месец имах един спонтанен аборт в много ранна седмица и сега отивам да проверя дали вече всичко е наред и ако е нужно да се пуснат някакви изследвания.Аз сама накарах едва ли не предния си генеколог да ми назначи но те не показаха причина за случилото се.
Благодаря предварително
Лека и безпроблемна бременност на всички бъдещи майки Simple Smile
На мен ми го препоръча приятелка която е имала два спонтанни аборта първи в ранни месеци втори в края на шести-мисед след тях отива при Славчев правил е иследвания гинетични спермограма на мъжът и.И с правилно лечение през бременността има едно малко страхотно ангелче.

# 602
Здравейте мили дами,аз също се записах при док. Славчев за ЖК и на предния преглед ми пусна изследвания,въпросът ми е на следващия преглед трябва ли да взема тези изследвания от Соня преди да вляза при доктора?Предварително благодаря за отговора  Simple Smile Hug

# 603
  • Варна
Да, трябва. /отиди по- рано, че някога много се чака при нея/

# 604
Благодаря за бързия отговор  Simple Smile

# 605
Аз искам да ви попитам като ви следи бременността, пуска ли в кабинета бъдещия татко да види бебчо?

# 606
Аз искам да ви попитам като ви следи бременността, пуска ли в кабинета бъдещия татко да види бебчо?

Да, няма никакъв проблем

# 607
някой питал ли е доктора за подходящ педиатър. Интересува ме кой педиатър би препоръчал. Simple Smile

# 608
  • Варна
Моя приятелка го беше питала, но той беше отказал да се ангажира с мнение.

# 609
Здравейте,
Може ли някой от Вас да ми обясни малко по точно къде се намира кабинета разбрах че е в сградата на Окръжна Болница , но долу до родилното ли не знам малко се обърках .
Ще съм Ви благодарна.

# 610
Кабинета се намира близо до родилното. Има оранжева сграда на ъгъла ,точно до бул. Цар Освободител. Пада се от долния край на двора на болницата, от страната на Червения площад. Надявам се да съм помогнала с тези обяснения  Embarassed

# 611
Мисля че се сетих точно на ъгъла жълта сграда пише "Медецински центур св. Ана" много ми помогна благодаря ти Simple Smile

# 612
  • Варна
Мисля че се сетих точно на ъгъла жълта сграда пише "Медецински центур св. Ана" много ми помогна благодаря ти Simple Smile

Точно там - на 2рия етаж, ъгловия кабинет  Peace

# 613
Много благодаря надявам се да чуя хубави новини и скоро да се похваля с  EFP
Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 614
Здравейте! Някой може ли да ми каже в кои месеци трябва да се пускат изследвания/кръв и урина/ ?

Общи условия

Активация на акаунт