Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 436
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Дядо Коледа ми донесе точно такъв  Mr. Green, ама още не съм го пробвала, нали трябва да е под елхата. Капака има някаква гумичка, която на мен нещо не ми вдъхва доверие, чудя се дали ще затваря и прилепва плътно  Thinking

Ммм, я го изпробвай и после пак тайничко мушни под елхата Simple Smile Замислих му се, дано някой спoдели дали е качествено уредче...Сигурно е споделяно, като се замисля, но не чета редовно  Blush

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 14:44 от jijibiji

# 76
  • Варна

Дядо Коледа ми донесе точно такъв  Mr. Green, ама още не съм го пробвала, нали трябва да е под елхата. Капака има някаква гумичка, която на мен нещо не ми вдъхва доверие, чудя се дали ще затваря и прилепва плътно  Thinking

Ммм, я го изпробвай и после пак тайничко мушни под елхата Simple Smile Замислих му се, дано някой сопдели дали е качествено уредче...Сигурно е споделяно, като се замисля, но не чета редовно  Blush
hahaha , май така ще направя. До колкото си спомням, няколко момичета поръчаха същия. Дано и те да споделят дали са доволни.

# 77
  • Варна
Ако има някой който си поръчва капсулите на лаваца може ли да сподели къде са най изгодни

Да ти кажа, аз не съм открила досега място, откъдето да идват по-изгодно, отколкото оттук. Confused И на мен ми се иска иначе...

Аз получих куфар Самсонайт, но сега забелязвам, че гаранционната карта няма печат... Писах им, но реално какво може се направи?

Печат май само в Бг и Русия се слага и изисква все още Simple Smile

# 78
Някой може ли да ми препоръча сокоизстисквачка за цитруси? Искам нещо по-мощно, но тук по магазините няма нищо  Confused Гледам няколко в английския амазон, но нямат отзиви ...

И аз да се похваля. От година гледам и се чудя на Philips AirFryer. Вчера го поръчах директно до тук и сега само се надявам да прави наистина хубави, хрупкави картофки Simple Smile Crazy
Моля те да споделиш след като опитате картофките дали наистина са хубави  Praynig И мен много ме привлича, вчера отново го гледах в Технополис (за друго отидох, но се "залепих" за Филипса  Laughing ), малко голям ми се струва и не знам къде да го слагам и него  newsm78

# 79
Ако има някой който си поръчва капсулите на лаваца може ли да сподели къде са най изгодни

Да ти кажа, аз не съм открила досега място, откъдето да идват по-изгодно, отколкото оттук. Confused И на мен ми се иска иначе...

благодаря ти   bouquet

# 80
И аз се бях засилила за Philips AirFryer, но лятото  хапнах картофи правени на него, ами с 200  се отказах от идеята, с мъжа ми само се споглеждахме и благодаряхме на ум, че си спестихме този разход. На вид са супер, но на вкус са като сурови, количеството което прави наведнъж не е хич голямо. Една тенджера от тези със стъклените капаци и инфрачервените нагреватели прави пъти по-вкусни картофи пак с минимално количество мазнина.

# 81
  • Бургас

Доста по-лоши отзиви има, аз затова се отказах и ще чакам да намалят керхера.
И аз ги зачетох впоследствие..., та няма да плащам май Tired

# 82
Някой може ли да ми препоръча сокоизстисквачка за цитруси? Искам нещо по-мощно, но тук по магазините няма нищо  Confused Гледам няколко в английския амазон, но нямат отзиви ...

Не знам кои са по-мощни, но аз имам тази на филипс от 4 години. http://tehnomix.bg/philips-hr-2744
Що сок е изцедила, най-вече грейпфрути. Не се затруднява, достатъчно мощна е и върти в двете посоки. Хубаво се изцежда сока, но има и пулпа. Дано съм помогнала!

# 83
запис и изгодни покупки на всички, че моите не бяха от най-изгодните, ноо здраве да е Simple Smile

# 84
Запис и аз в очакване на по-добри оферти от чернопетъчните Simple Smile

# 85
Ще ми препоръчате ли бебефон, от който сте или сте били доволни, моля! Няма нужда да е с видео, освен ако не е на супер далавера. Благодаря!

# 86

Дядо Коледа ми донесе точно такъв  Mr. Green, ама още не съм го пробвала, нали трябва да е под елхата. Капака има някаква гумичка, която на мен нещо не ми вдъхва доверие, чудя се дали ще затваря и прилепва плътно  Thinking

Имам го от 6 мес. Много добре готви точно този модел. Гумата няма какво да те притеснява уплътнява добре и има моменти когато нищо не се вижда вътре от конденза... Ядене загоряло никога не ни е готвил Joy Дано и свеки си хареса нейния от ЧП сделки дето го накупихме.

# 87
 Grinning днес получих първите неща от първия ден на черния петък!!!
Успешни и навременни доставки на всички!

# 88
  • София
Пак ще се запиша с офертата за киндъл в немския вип :

В изтрития ми  пост линкът се оказа некоректен... а съм получила на пощата мейл с офертата и от там взех линка.  newsm78

# 89
Пак ще се запиша с офертата за киндъл в немския вип :

В изтрития ми  пост линкът се оказа некоректен... а съм получила на пощата мейл с офертата и от там взех линка.  newsm78

Хубаво, ама са "използвани"  и се доставят само до Германия, Австрия, Люксембург и Лихтенщайн...

Общи условия

Активация на акаунт