Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 436
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Да си побутна питането за тази четка някой ползвал ли я е

# 106
Момичета, извинявайте, че пак ще питам за Nextbase Click & Go, ето тази:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0056Z1VK2/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
след всичко, което изписахте по въпроса, още не мога да реша дали да я платя /99 паунда/ Embarassed

Малкият ми син ще стане скоро на 6 год., /големият е прекалено голям за да пътува с нас  Sad /, но този малкия хич не спира да говори и по време на път все играем на гатанки и т.н., обича да гледа филмчета,  но предполагам, е скоро ще започне да иска конзоли и други такива.....

Заслужава ли си толкова пари за Nextbase, при толкова голямо дете?

Моля ви, дайте мнения, че до 1-2 дена ще трябва да я плащам. Praynig

# 107
Кога изписахте 8 стр. Утре трябва да си получа две пратки от анг. Амазон но, незнам с кои точно поръчки са Embarassed. Утре ще дам отчет

# 108
получих си монстърките,много доволна  newsm47

# 109
Получих този сешоар за приятелка. Доволна е, чудеше се между това и Remington, но все пак това реши.

# 110
  • Варна
Чоки благодаря за темата Hug

# 111
Влизам с питане за код за испанския вип амазон...дали има активен такъв в момента  newsm78.

# 112
Момичета, извинявайте, че пак ще питам за Nextbase Click & Go, ето тази:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0056Z1VK2/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
след всичко, което изписахте по въпроса, още не мога да реша дали да я платя /99 паунда/ Embarassed

Малкият ми син ще стане скоро на 6 год., /големият е прекалено голям за да пътува с нас  Sad /, но този малкия хич не спира да говори и по време на път все играем на гатанки и т.н., обича да гледа филмчета,  но предполагам, е скоро ще започне да иска конзоли и други такива.....

Заслужава ли си толкова пари за Nextbase, при толкова голямо дете?

Моля ви, дайте мнения, че до 1-2 дена ще трябва да я плащам. Praynig

Моя големия е почти на 5 г. Има таблет, но игри не разрешавам да играе повече от 1 час. Зависи вашия с какви предпочитания е и дали бихте го ограничили с игрите. Ако сте склонни да му разрешите да играе доста и той свикне предполагам ще си търси само конзолата и по време на път все ще иска да играе.  Tired

# 113
drago_2008  bouquet
Вие сте по напред с материала  Simple Smile Моят преди няколко месеца за първи път игра на лаптопа, и за сега се ограничаваме с около 1 час седмично + от време на време на моя телефон.
Дали на по-големите им е интересно да гледат филми докато са на дълъг път?

# 114
  • София
След любезното ми оплакване за липсващите 2 уолкъра, амазонците веднага ми отговориха, че ги изпращат отново. Наистина появиха се 2 ордера с нулева цена. В сайта на куриерската Йодел не се ориентирах къде да им пиша и хич не се занимавах с тях, явно са много зле.

# 115
Момичета помагайте  Praynig В списъка за подаръци ще фигурира дъска за рисуване на мини маус,или търся поне да е двустранна с магнитчета и да се рисува с маркер   bouquet

# 116
MODE2013 - 15/40 евро за немския амазон. Важи за дрехи и аксесоари, валиден до 15.12.2013. Peace

http://www.amazon.de/b/?_encoding=UTF8&site-redirect=de& … ;pf_rd_i=77028031

Супер код, благодаря  bouquet Артикулите от линка задължително да са 40 Е, бях допълнила нещо от склада за 50 цента и не ми проработи от първия път.

# 117
  • ВАРНА
МОмичета,как предпочитате да поръчвате от английския Амазон - с доставчик или директно до бг? Сега поръчах един фотоапарат с доставчик и се чудя дали не сгрешиг,ама 7паунда допълнително до БГ ми се видяха множко...

# 118
Директно,ако е по-голяма техника,за да имам основание да изисквам пощенски,при евентуален дефект. ( макар,че съм чела,че поемат ,дори и да е до Англия поръчката ).

С превозвач ( офис в Пловдив) дреболиите Simple Smile

# 119
След любезното ми оплакване за липсващите 2 уолкъра, амазонците веднага ми отговориха, че ги изпращат отново. Наистина появиха се 2 ордера с нулева цена. В сайта на куриерската Йодел не се ориентирах къде да им пиша и хич не се занимавах с тях, явно са много зле.

М.г имаше много загубен пратки с Йодел - когато гъбите смениха адеса си в UK, макар да пиеше новия на поръчките ми Йодела преодължаваше да ги носи на стария адрес - добре, че там се беше настанила друга куроврска бг фирма, че те ми ги доставиха до тук. Mr. Green
Имаше и подписка с/у тях като превозвач в амазона!

някой питаше за цитурс преса - много симпатична е тази, но доколко 1200 В ще вършат работа:
http://www.amazon.fr/dp/B003B1ZJKG/ref=gb1h_img_cin_5167_064a4bd … pf_rd_p=451365167

Общи условия

Активация на акаунт