Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 446
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
някой питаше за цитурс преса - много симпатична е тази, но доколко 1200 В ще вършат работа:
http://www.amazon.fr/dp/B003B1ZJKG/ref=gb1h_img_cin_5167_064a4bd … pf_rd_p=451365167

120 W Peace, аз по-мощна не съм виждала никога, но на мен и 25 W ми вършат работа. По българските магазини вече втора година пускат такива от 25 W за по 10-12 лева, миналата година всички се изредиха, Метро, Карфур, Кауфланд и т.н. Едната ми ще започне 3-ти сезон, а имам още една в резервна в шкафа.

# 121
Искам да споделя нещо с вас.
В средата на ноември закупих столче Бритакс Кинг плюс от Амазон, но продавачът беше друг – беше много изгоден( Century Sale Succes – не купувайте нищо от него, ако някога попадне пак в Амазон). Резултатът дръпнаха парите, никакво столче, а в споследствие се появиха  и други оплаквания от продавача. Викам си „Егати каръка съм” , за сефте пазарувам от Амазона и такава греда.  newsm61
В последствие като се разчетох из сайта и благодарение на Katrin( благодаря ти много) разбрах, че може да подам иск да ми върнат парите. Викам си, тва няма как да стане- да върнат пари, взети от трета страна, ама айде да пробвам. Само че направо се свързах по чата с тях( при подаването на жалба нещо се омотах, а и ми даваше за опции неактивни бутони). Попаднах на изключително любезен мъж, които като му обясних какво е положението и провери, предложи или да изчакам още за столчето или да искам връщане на парите :-о Поисках второто; той подаде от мое име иск за връщане на парите( това беше 29.11) и вчера следобед парите бяха обратно в сметката. newsm68 newsm44
Честно казано не очаквах да върнат парите, а още по-малко, толкова скоро. МНОГО СЪМ ДОВОЛНА!!! С удоволствие пак ще пазарувам от тях. newsm10
Междувременно си поръчах отново столчето ( с продавач Амазон Grinning ), което вече пристигна при сестра ми в Лондон, и от там тя вече ще го изпрати. Не беше най-изгодната оферта( 2 дни след като го поръчах го намалиха Sad ), но здраве да е. Да са ми здрави децата и да не се налага да проверяваме сигурността му.
Сега ще търся Бритакс Еволва за баткото. Ако попаднете на нещо изгодно, свиркайте.
Та така с мойте перипетии Wink

# 122
Амазона са много коректни - нали преди време бях оставила отзив за един търговец през тях, който ми беше продал телефон и пишеше, ч еима кирилица, а нямаше. После му исках адрес за да му го върна и той в продължение на няколко дни не ми даде такъв - а срока за връщане изтичаше. Написах отзива в сайта под просукта и още същия ден получих мейл от търговеца, ев който ме молеше да сваля коментара си, защото веднага от Амазон са посикали да му прекратят продажбите през тях!

Това ми дава сили да се надявам, че ще получа $ за върнати с Български пощи неща до тях още в края на октомври - не ми се  е случавало такова нещо до сега - не си взех тракинг номер и сега  Cry

А на тези, на които имам си седи до "пратката сложена в чувал' - в пощата казаха, че като я получели щяло да ми излезе оставаото инфо! Да ама ако не я получат как разбирам къде са я завряли... ooooh!

# 123
Искам да споделя нещо с вас.
В средата на ноември закупих столче Бритакс Кинг плюс от Амазон, но продавачът беше друг – беше много изгоден( Century Sale Succes – не купувайте нищо от него, ако някога попадне пак в Амазон). Резултатът дръпнаха парите, никакво столче, а в споследствие се появиха  и други оплаквания от продавача. Викам си „Егати каръка съм” , за сефте пазарувам от Амазона и такава греда.  newsm61
В последствие като се разчетох из сайта и благодарение на Katrin( благодаря ти много) разбрах, че може да подам иск да ми върнат парите. Викам си, тва няма как да стане- да върнат пари, взети от трета страна, ама айде да пробвам. Само че направо се свързах по чата с тях( при подаването на жалба нещо се омотах, а и ми даваше за опции неактивни бутони). Попаднах на изключително любезен мъж, които като му обясних какво е положението и провери, предложи или да изчакам още за столчето или да искам връщане на парите :-о Поисках второто; той подаде от мое име иск за връщане на парите( това беше 29.11) и вчера следобед парите бяха обратно в сметката. newsm68 newsm44
Честно казано не очаквах да върнат парите, а още по-малко, толкова скоро. МНОГО СЪМ ДОВОЛНА!!! С удоволствие пак ще пазарувам от тях. newsm10
Междувременно си поръчах отново столчето ( с продавач Амазон Grinning ), което вече пристигна при сестра ми в Лондон, и от там тя вече ще го изпрати. Не беше най-изгодната оферта( 2 дни след като го поръчах го намалиха Sad ), но здраве да е. Да са ми здрави децата и да не се налага да проверяваме сигурността му.
Сега ще търся Бритакс Еволва за баткото. Ако попаднете на нещо изгодно, свиркайте.
Та така с мойте перипетии Wink

Вече втора година ползвам това столче Britax Evolva Forward Facing Group 1/2/3 Car Seat и съм супер доволна. Лесно се сваля калъфа, пера в пералня и съхне страшно бързо. Много му шаресва на моя син да си слага разни неща в тези страничните стойки за шишета/чаши. Купувах го от Mothercare и мисля, че ще ти е по изгодно от там да го вземеш освен ако не е много намалено в Амазон. В Mothercare в момента е на същата цена, а до вчера имаше код за 20% и доставката до УК е безплатна над 50 лири. Често има промоции и кодове така, ако следиш ще го вземеш на добра цена от там. За доставка до БГ платих около 20лв.

# 124
Моля те да споделиш след като опитате картофките дали наистина са хубави  Praynig И мен много ме привлича, вчера отново го гледах в Технополис (за друго отидох, но се "залепих" за Филипса  Laughing ), малко голям ми се струва и не знам къде да го слагам и него  newsm78
Ще пиша отзиви, надявам след след седмица Simple Smile Малко ме разочарова мнението за суровите на вкус картофки, но реших да заложа на предположението, че не са били направени добре  baby_neutral

# 125
  • София
аз също чакам флипса... дано тази седмица да дойде...
иначе към тези които го имат имам въпрос -  как приготвят пилешко месо, крилца или филе? Овалват ли ги в яйце+галета или направо така ги слагат-без нищо?!?!
 newsm78

# 126
Моля те да споделиш след като опитате картофките дали наистина са хубави  Praynig И мен много ме привлича, вчера отново го гледах в Технополис (за друго отидох, но се "залепих" за Филипса  Laughing ), малко голям ми се струва и не знам къде да го слагам и него  newsm78
Ще пиша отзиви, надявам след след седмица Simple Smile Малко ме разочарова мнението за суровите на вкус картофки, но реших да заложа на предположението, че не са били направени добре  baby_neutral

Или че сортът картофи не е бил подходящ за пържене. И аз поръчах Филипса, в името на по-здравословното хранене съм склонна да има и някакъв компромис с вкуса.

# 127
След слабия черен петък дори и в amazon.com си поръчах най-накрая снощи часовници. На единия ще сменяме каишката да е кафява, че иначе не става  Laughing, но поне излезе 50 лв (тук е 110 лв), а другия за 130 лв. Втория даже вече пътува Crazy
http://www.mrwatch.com/casio-ltp2069l-7a1v-watch-1681882016.aspx
http://www.mrwatch.com/swiss-precimax-sp13306-watch-1681899686.aspx

Благодаря на отзовалите се с предложения, че девойката не ме остави на мира и сега е в трепет да пристигне новото Casio  Hug

# 128
# 129
аз също чакам флипса... дано тази седмица да дойде...
иначе към тези които го имат имам въпрос -  как приготвят пилешко месо, крилца или филе? Овалват ли ги в яйце+галета или направо така ги слагат-без нищо?!?!
 newsm78
Станахме голям отбор чакащи Simple Smile Мисля си, че никой не го е поръчвал от темата или пък рядко пише, защото не съм мяркала отзиви. Иначе и на мен ми е интересно за бутчетата/крилцата как се правят и колко време отнемат.  chef

# 130
Еее, аз ако знаех, нямаше да си пиша мнението, но като върла почитателка на Филипс останах страшно разочарована от представянето му. Ама те защо не пускат демонстрации по магазините Thinking

# 131
Момичета, моля за малко разяснение. Моите деца написаха писмата до дядо Коледа, и съм в недоумение: този продукт: Xbox 360 250GB slim  - към телевизор ли се връзва, към компютър ли??? Никак не съм наясно с тези продукти. Ако го пусна през Амазон, ще имам ли проблем с гаранцията след това? Аз харесах и това: Xbox 360 Kinect Sensor  - има ли ефект, ползва ли се, или се играе предимно през контролера? Моля който има подобни продукти да ми помогне със съвет какво да закупя, и по-важното - от къде, защото и в БГ ги има.

# 132
Пак са намалили фермата на Лего Дупло - 10.66п

# 133
  • София
G..D.., жалко, че не сте писали писмото по-рано, защото имаше добри предложения за конзоли по сделките за черния петък. Иначе Xbox-а, както и Плейстейшъна, се връзват към телевизора. Кинект сензора не е самостоятелна игра, а аксесоар към Xbox, който ти позволява да играеш по-динамични игри като танци, фитнес, ски, тенис и т.н. Не е задължителен, но е забавен. Има комплекти конзола + сензор + някаква игра и обикновено излизат по-изгодно, отколкото купени поотделно.

# 134
  • София
някой успя ли да си купи инхалатора на скала от немския, от ЧП сделки? Кой модел беше и каква му беше цената, моля да сподели?

благодаря

Общи условия

Активация на акаунт