Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 243
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Искам да поръчам .

Като си избера да се изпрати на адрес в България ми дава само тази възможност:

Choose a delivery option
Priority Express (2-4 business days)

и после:

Order Summary
Items:    £52.27
Postage & Packing:    £81.52

Мога ли да променя някъде приоритета на доставката?

Някой поръчвал ли е това през посредник, колко излезе доставката?

# 496
Искам да поръчам .

Choose a delivery option

и после:

Order Summary

И аз пробвах,същата сума за доставка даде...Странно  Thinking Поръчвала съм количка със столче и кош и т.н.,над 20 кг,дойде с куриер за около 18 лири доставка.А за това 80 и отгоре,доста е.Пусни го с превозвач,дават го 16 кг,ще ти вземат 30-тина лв.

# 497
Искам да поръчам .

Choose a delivery option

и после:

Order Summary

И аз пробвах,същата сума за доставка даде...Странно  Thinking Поръчвала съм количка със столче и кош и т.н.,над 20 кг,дойде с куриер за около 18 лири доставка.А за това 80 и отгоре,доста е.Пусни го с превозвач,дават го 16 кг,ще ти вземат 30-тина лв.

Според мен е от приоритета на достваката, но нямам на идея мога ли да го сменя Sad А с превозвач ще бъде около 35лв + 10 -на лева куриер и става много.

# 498
Няма как да се смени,щом излиза само тази опция.Причината за това не разбирам обаче.Пипи им освен да ги питаш  Thinking

# 499
Няма как да се смени,щом излиза само тази опция.Причината за това не разбирам обаче.Пипи им освен да ги питаш  Thinking

Говорих с каката. 20% ДДС начисляват и транспорт. Само, че сега като се замисля пак не ми излизат сметките, но карай. Май се отказах от масичката с кубчетата. Винаги съм мислела, че в Англия играчките, не са с нулева ставка.

# 500
Няма как да се смени,щом излиза само тази опция.Причината за това не разбирам обаче.Пипи им освен да ги питаш  Thinking

Говорих с каката. 20% ДДС начисляват и транспорт. Само, че сега като се замисля пак не ми излизат сметките, но карай. Май се отказах от масичката с кубчетата. Винаги съм мислела, че в Англия играчките, не са с нулева ставка.

Наистина не е така,объркала се е нещо.Пък и дори така не се вързва.
Ето тази масичка:http://www.amazon.de/Mega-Bloks-First-Builders-Bautisch/dp/B001R … id=A3JWKAKR8XB7XF има стандартна доставка и експресна,стандартната е 7,53 лири.

# 501
  • Варна
Тази масичка е 1,5 кг., не е 16 кг. Несравними са доставките. Тази маса е дървена, стабилна, с рафт под нея за съхранение. Доста е тежка.

# 502
  • Варна
Момичета, КДШопинг дали ще почиват по Коледа? Бритс и шоперите ще почиват и се чудя накъде да запратя една поръчка... Thinking

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 20:33 от Flash*

# 503
Тази масичка е 1,5 кг., не е 16 кг. Несравними са доставките.

Да,така е,не съм сравнявала доставките,просто исках да дам като пример,че за нея излизат два варианта на доставка-стандартна и експресна,а не само скъпата.По-нагоре писах вече,че съм поръчвала количка над 20 кг и доставката й беше около 16 лири.В случая проблемът е защо за тази масичка не се предлага стандартна доставка.Търсих я в другите Амазони,за да видя от тях как е доставката,но я няма,само по-евтината има.

# 504
  • Варна
Ми да, права си, тази къща е 12кг. с доставка до БГ 13 паунда.

# 505
  • Пловдив
Момичета, имам проблем с една поръчка от английския амазон. На 1.12 поръчах до превозвач тази детска палатка -  http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002X47SNS/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 , но с продавач HOT-CLEARANCE. Тоталната цена (с транспорт) беше 11.25 лири.Сега вече не се предлага от този продавач.
 Днес получих следното писмо от тях:
Order ID 205-0131032-4699545:
1 of Dora the Explorer Hideaway Pop-up Play Tent. Folds for Compact Storage in Seconds. [ASIN: B002X47SNS]

For Your Information: To help arbitrate disputes and preserve trust and safety, we retain all messages buyers and sellers send through Amazon.co.uk. This includes your response to the message below. For your protection we recommend that you only communicate with buyers and sellers using this method.

------------- Begin message -------------

Hi,

We have just received your order back by the couriers as the item was damaged in transit. If I had known of this I could have sent you a replacement but unfortunately the stock for this item is out of stock and we are awaiting delivery but are not certain when the supplier will be sending the new shipment.
I'm really very sorry for this, as after we ship it through the couriers they don't tell us that something is sitting with them until we ask about it, so I hope you understand that we always assume the order has gone unless the customer gets back to us.
I won’t waste any more of your time and send you a full refund so as you can see if you want to purchase from elsewhere.
I sincerely apologise once again for the wait and hope there is no hard feelings as I don't like being dishonest with any of my customers.
Thank you for your patience & understanding.

Kind Regards
HOT-CLEARANCE

------------- End message -------------

Автоматично ли ще ми върнат парите и кога? Трябва ли да пиша на амазон? Понеже палатката е много желан подарък за Коледа, сега я поръчах наново от друг продавач за 13 лири. Имам ли право на компенсация за неудобствата и забавянето и затова, че я купувам сега на по-висока цена? Как да постъпя?
 Благодаря много!   bouquet
П.С. Досега не съм имала проблеми с онлайн пазаруването, а имам доста поръчки от различни сайтове.

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 21:42 от Vanessa_MM

# 506
Момичета, КДШопинг дали ще почиват по Коледа? Бритс и шоперите ще почиват и се чудя накъде да запратя една поръчка... Thinking
Днес питах, че и аз се чудех за една пратка. Последен курс 25.12, но ще пристигне следващата година.
За феновете на Melissa & Doug, попадна ми това, много изгодно.

# 507
  • Варна
Днес питах, че и аз се чудех за една пратка. Последен курс 25.12, но ще пристигне следващата година.
Лъки, мерси. Аз нямам претенции кога ще пристигне при мен, само да има кой да я приеме там на адреса. Simple Smile

# 508
Започнах да получавам чернопетъчни сделки.
Якето на Дисни е хубаво, но ми се вижда тъничко за зимата, за игри в снега ще трябва да се купува друго яке.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FPKQXUG/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
Този сет е разкошен, но 24 м. се оказа малка шапката  Sad Много ме е яд, защото наистина е много готино сетчето, ще го оставя за подарък.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CXOA0TM/ref=oh_details_o07 … ie=UTF8&psc=1
Получих и тези обеци и са разкошни http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001G5ZJX6/ref=oh_details_o08 … ie=UTF8&psc=1
Получих още филтрите и тангълтийзъра, но те не са интересни  Mr. Green

# 509
Лъки, мерси. Аз нямам претенции кога ще пристигне при мен, само да има кой да я приеме там на адреса. Simple Smile

Английският им адрес щял да работи без почивка.

Общи условия

Активация на акаунт