Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 275
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичета, помагайте Praynig Немският Амазон приема ли дебитна Мастер карт? Пише само немски и австрийски дебитни, че приема (но това с преводача, де Grinning)
Аз плащам с виртуална дебитна МК на ДСК  и нямам проблем.  Peace

# 526
  • Бургас
Това, че ми пращат мейл да дам оценка на поръчаното означава, че нещата вече са на адреса на превозвача, нали  Stuck Out Tongue Winking Eye.
 Единия коледен подарък на щерката е вътре и ще има да си тръпна до последно Tired.

# 527
Момичета, помагайте Praynig Немският Амазон приема ли дебитна Мастер карт? Пише само немски и австрийски дебитни, че приема (но това с преводача, де Grinning)
Аз плащам с виртуална дебитна МК на ДСК  и нямам проблем.  Peace
  bouquet Дано и при мен стане, не съм ползвала досега дебитна за пазаруване....

# 528
На 6.12. поръчах столче Бритакс Еволва и са дръпнали парите. Обаче като си погледна поръчката, все още ми дава Prepairing to dispatch. Възможно ли е?  newsm78 Датата на доставка пише - 12-14 дек. 
п.п. Адресът на доставка е в Лондон.

# 529
  • В най - голямото село
Момичета, днес си взех от Габко Ремингтън сешоара, който масово си поръчахме в седмицата преди черния петък. Само че моят като го пусна на ниска скорост и нещо съмнително почва да бучи и да се чува мотора.  На по-високата скорост е ок, ама на ниската нещо май стърже. Вашите как са?
Не съм го пробвала защото нямам преходник за контакта. Май не сме случили много със сделката  Thinking

# 530
  • Варна
УВ Санитайзерите ги има пак. Някой май ги искаше. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=121231446232

# 531
  • Luxemburg
За съжаление, ютията не работи. Взех я от склада. Поработи 15 минути, изключи и изобщо не тръгна повече. Затова пък са ми изпратили едни листи, които ми се струва, че са за безплатното връщане с Български пощи. Сега дори не ми се гледа, но тези дни ще им я връщам. А така я чаках.... Е оплаках се  Cry
Аз миналата седмица получих една каска която се оказа малка. И като щракнах да да си отпечатам адрес за връщане видях че ми дава адрес в Люксембург и е безплатно връщането. Може и за БГ да са го направили. Досега все до Англия или Германич са били адресите с изключение на веднъж.
Следя за изгодна оферта за столче за кола категория 9-18кг. Simple Smile Ако на някои му попадне добра цена, да сподели. Simple Smile
и аз така ама хем да е хубаво хем да е до 30-40 лири.  Laughing
Този сет е разкошен, но 24 м. се оказа малка шапката  Sad Много ме е яд, защото наистина е много готино сетчето, ще го оставя за подарък.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CXOA0TM/ref=oh_details_o07 … ie=UTF8&psc=1
Намалено ли е било? За колко си го купила?
моля за малко помощ...как мога да видя пропуснатите дневни сделки?
цъкаш на Missed Deals.
да ама ми изчезва...като се заредят сделките и там отгоре само за секунди показва надписа и после изчезва...понякога съм стигала до друг прозорец със сделките, там ми се зареждат повече на страница (иначе са ми по две)...когато има сделки с дрехи от там влизах, от самата страница на артикула, но ако няма такива сделки не знам как да се добера....и защо така ми изчезват?!.... newsm78
Да не разглеждаш от таблет или телефон? Аз по ЧП така се измъчих, в английксия на телефона ми излизат по 4 артикула на страница, а в немския на таблета и на телефона само по 2 и в немския не се виждат отгоре, само за части от секундата и изчезват. Но на компютъра се виждаха.

Аз снощи се рових из склада с идея да намеря нещо за 4г. момченце, но само за момиченца играчки ми харесаха и доста намалени. Нали изпуснах легото боклукчийски камион сега си троша главата bambam. Та ако видите нещо до към 12-13лири пишете. Искам да взема подаръчета за съседчетата в БГ с които дъщеря ми си играе лятото.

# 532
# 533
Момичета,за първи път пазарувам от английския амазон и направих поръчката в събота директно за БГ,продавач Амазон.Получих потвърждението с номер на поръчката.Парите още не са дръпнати,пратката не е тръгнала.
Понякога не тръгва веднага,знам,обаче парите си дръпват веднага.А сега-мълчание.
Това практика ли им е?Ако отказват поръчката,не уведомяват ли? newsm78

# 534

Аз снощи се рових из склада с идея да намеря нещо за 4г. момченце, но само за момиченца играчки ми харесаха и доста намалени. Нали изпуснах легото боклукчийски камион сега си троша главата bambam. Та ако видите нещо до към 12-13лири пишете. Искам да взема подаръчета за съседчетата в БГ с които дъщеря ми си играе лятото.
Покажи в линкове, че моята е на 4 и половина,но дали ще пристигнат до НГ  newsm78
Искаме най-вече кухня,или дъска за рисуване,може да ми препоръчате също хубави маркери за бяла дъска,много цветове   bouquet

# 535
Момичета,за първи път пазарувам от английския амазон и направих поръчката в събота директно за БГ,продавач Амазон.Получих потвърждението с номер на поръчката.Парите още не са дръпнати,пратката не е тръгнала.
Понякога не тръгва веднага,знам,обаче парите си дръпват веднага.А сега-мълчание.
Това практика ли им е?Ако отказват поръчката,не уведомяват ли? newsm78
не се притеснявай-поне при мен редовно е така.Последното нещо,което си поръчах си стоя без дръпнати пари и сменен статус 5 дена.Чак на 5тия ден си взеха парите и смениха статуса на подготвено за изпращане. Peace

# 536
LilaC, то изрично си пише, че дърпат парите чак при изпращане.
Блокират сумата, когато поръчката бъде обработена, не е задължително да е веднага - понякога минават и ден, и два, зависи от продавача, от натоварването, от склада, от много други фактори.
Не се притеснявай.
Те могат и да блокират сума, и да пишат Готвено за изпращане, и после да откажат поръчката.

# 537
  • София
5off25pc  £5 от £25 за книги, бебешки продукти, дигитални продукти, gift cards, както и за доставка. На мен ми намали парфюм и крем за лице. Важи и в немския Амазон. Там успях да сваля цената на форумския киндъл.

# 538

ronicat сетчето шапка, шал и ръкавици го взех от ЧП за  £8.99

# 539
Благодаря,момичета,и се извинявам,че не съм прочела за блокирането на сумите  Embarassed
Тази чантичкав Rosa (Parme)поръчах,ест.на много по-ниска,допълнително намалена с 20% цена.

Общи условия

Активация на акаунт